Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Solskjaer om situationen kring Pogba

Ole Gunnar Solskjaer försvarar Paul Pogba och säger att det finns en mediaagenda mot honom. 

United har länkats med mängder av spelare under sommaren men den största affären som kan komma att ske och som det pratas väldigt mycket om är en eventuell transfer av Paul Pogba. Hans agent Mino Raiola har nu vid ett par tillfällen bekräftat att Pogba vill bort från United och under en intervju i går med TalkSport så uttryckte han en frustration över att United som klubb inte skyddar Pogba i den kritik han får.

Nu gör Ole Gunnar Solskjaer precis det. Skyddar Pogba och hävdar att han aldrig ställt till problem och att det just nu inte ens finns några bud på honom.

”Det har varit en lång sommar inte sant? Det har varit mängder av prat och spekulation om många av våra spelare och både värvningar och försäljningar. Men för mig är det business som vanligt. När man är i Man United så förväntar man sig att sånt här dyker upp under sommaren. Jag har pratat med Paul, jag har pratat med Rom, med Rashy och Jesse. Jag har pratat med alla spelarna mer eller mindre, nu under sommaren. Man håller ju kontakten med dem och så vitt jag vet så har vi ännu inte några bud på någon av våra spelare. Så det finns ingen anledning att ens påpeka att de flesta av våra spelare har långtidskontrakt. Vi är Man United. Vi måste inte sälja spelare.”

”Det jag har att säga om Paul tex är att det ser lite ut som att det finns en agenda mot Paul i media. Han är en toppenkille. Han är väldigt väldigt professionell, han har aldrig ställt till med några problem, han har ett hjärta av guld. Tex när Jesse och Paul häromdagen promenerade och det porträtterades i media som om det var en fight mellan grabbarna. Jag vet att ni är här för att sälja storys men det finns inga problem mellan grabbarna överhuvudtaget. Försäsongen har varit väldigt bra hittills.”

”Jag är här för att prata om hela laget, försäsongen och den kommande säsongen. Paul har aldrig ställt sig utanför laget. Han har alltid velat spela och han har gett sitt bästa. Jag kan inte rapportera någonting. Agenter pratar hela tiden och som jag sa så har vi inte fått några bud från några klubbar och det är allt jag kan säga om den saken. Paul har aldrig varit problem för mig. När han är på planen så jobbar han hårt, han är väldigt professionell och en stolt kille. Jag kan inte sitta här och prata om Paul och vad agenter säger. Vi har några år kvar på hans kontrakt och han har varit fantastisk sedan han kom tillbaka till träning efter sommaren.”

Källa: MEN

18 Kommentarer

 1. PaulPogba

  10 juli, 2019 at 10:24

  Synd om Ole pratar gott om Pogba och han ändå väljer att lämna. Ja, vi får se hur detta slutar men intressant är det minst sagt.

 2. AON

  10 juli, 2019 at 11:11

  Pogba ska stanna. Ge honom bra spelare att spela med. Ge honom
  En roll han trivs i och bygg spelet kring honom. Han är världens bästa mittfältare när han spelar på sin högsta nivå och Oles uppgift är att få honom att prestera match efter match en hel säsong. Att gnälla på pogbas arrogans och personlighet är fel. Det är hans personlighet man får med, den speglar av sig på hans spel. Man köper inte pogba för en miljard och tvingar honom att spela som Roy Keane.. Det är samma sak som att köpa Zlatan och gnälla på att han inte jobbar hårt i försvaret och är för egoistisk. Det är vad man får av Zlatan.. Men vad man får ut bra när han presterar väger upp för allt det dåliga flera gånger om. Huvudfokus ska inte vara att ersätta pogba, fokuset ska ligga på att få honom att prestera. Fans, tränare, medspelare och ledning.. alla måste få honom att känna sig uppskattad.. Det är det bästa alternativet, att försöka ersätta honom är det sämsta, vilken spelare vi än köper in så kommer han vara sämre än en presterande pogba.

  • DJ-Uret

   10 juli, 2019 at 11:40

   Meh..

  • GGMU!

   10 juli, 2019 at 12:17

   Så sant!

  • Scholes

   10 juli, 2019 at 13:18

   Nämn 2 matcher sedan pogba kom där han har presterat på sin högsta nivå? Sen tycker du att 200 pers inom klubben ska göra allt för att pogba ska trivas och han ska få allt på ett silverfat? Tänk om resterande 23 spelare hade behövt samma sak? Och en mittfältares uppgift är att både hjälpa till i anfallet och försvaret kan jag tycka. Nej.. pogba är fel spelare för vår vackra klubb. Tvivlar inte på att han hade presterat bättre i en annan klubb. Jag visste redan när det började ryktas om en återkomst för honom att han inte skulle bli långvarig i United och säg att Ole och klubben gör allt för honom och bygger laget kring honom och att han sedan ändå vill lämna. Då står vi där med ett helt lagbygge som kretsat kring pogba och behöver bygga om igen. Jag tycker man borde bygga ett kollektivt LAG vilket det verkar som att ole gör nu. Men han behöver 2-3år och jag hoppas han får det. Men blir svårt med fans som gnäller stup i kvart…

   • Albo

    10 juli, 2019 at 15:27

    Scholes: håller helt med dig överlag, men vill bara flika in en kortis. Hans debut, Southampton hemma 2016, var den bästa individuella insatsen jag någonsin har sett live. Satt på SAF Stand och var helt häpen över hur totalt överlägsen han var. Han hoppade högre än Ronaldo, dribblade som Messi och vann närkamper som Vidic. Rekommenderar verkligen att se den matchen i repris och spana extra på Pogba.

    Men överlag har han varit blek, så sälj.

   • Buhu

    11 juli, 2019 at 00:28

    Scholes, jag håller med dig till viss del, men ett lagbygge där man satsar på en offensiv pogba eller en mer tillbaka dragen pogba som kan slå sköna passar till offensivare spelare behöver inte betyda att bara för pogba lämnar så blir lagbygget skit. Kolla pogba i landslaget, han har i mina ögon kante som är en av världens absolut bästa spelare i sin position som gör ett grov arbete många inte tycker om, han används helt galet i Chelsea och gör ett jobb pogba inte behöver lägga större fokus på, kan vi ha en städare som sen levererar till pogba som senare kan skicka iväg något magiskt blir galet intressant. Pogba har aldrig haft kvaliten på mitten som han kanske behöver! I Juventus hade han det och i landslaget. Sen att lägga sköna bollar till en lukaku som har en touch som min dotter på 2år.. ja då blir det inte många assist.. ole har väldigt många spelare som inte riktigt passar in i hans filosofi, att lukaku lämnar vore givet och att rashford tar hans plats.

    • Scholes

     11 juli, 2019 at 08:49

     Aa absolut! Håller med dig där men han presterar alltför sällan på en såpass hög nivå att jag faktiskt vill behålla honom i klubben. Sett till vilka problem han ändå faktiskt skapar med uttalanden osv. Han borde ju kunna hålla en högre nivå mot lag som Cardiff och andra bottenlag även om han inte har 2 världsklass mittfältare runt sig som städar undan pogbas misstag? Men det jag stör mig allra mest på är hans loja inställning.. det är INTE för mycket begärt att man ska ge 100% varje match istället för att jogga runt och låtsas jobba hem och sen när vi släpper in ett mål står han och slår ut med armarna, gnäller och blir sur. Blir fan upprörd bara jag tänker på det 😅

     • Buhu

      12 juli, 2019 at 00:15

      Scholes:absolut, men tänk själv när du är lagets stora stjärna och du har det där lilla extra och spelar med spelare som inte är ens i närheten av din talang kan det kännas rätt jobbigt, man blir uppgiven. Jag tror inte att pogba vill lämna för då hade han aldrig sagt att han ville ”hem” jag tror det är mer ett spel för galleriet och sätta press på United att faktiskt värva spelare. Bara veta att när man spelar så har man endast 3 spelare av 5 möjliga som är bra, vigge, shaw och de gea.. Jones rojo, darmian, smalling, young ja.. de blir rätt jobbigt psykiskt.

     • Jensen

      12 juli, 2019 at 09:07

      Jag säger först:
      #Pogbaout
      Sen säger:
      Nuff said!

  • martin

   10 juli, 2019 at 15:00

   AON: Han är för ojämn. Balanserar ju i matcherna mellan att vara 10/10 i nivå med att vara 2/10 när han spelar som sämst. Och många matcher 5/10. Det är likadant i franska landslaget. Men där har han tur som har spelare som Kanté etc som täcker upp för han och gör att hans misstag och lojhet inte blir lika märkbar. Ole gav ju han den roll alla ville se honom i. Hur länge höll det? I ett par matcher, sen var samma loja, mediokra Pogba tillbaka. Det håller inte. Pogba är grym många matcher, men allt för dålig i många, det håller inte om man ska vinna premier league.

  • Richard

   11 juli, 2019 at 00:08

   Pogba ska inte stanna

 3. Morre

  10 juli, 2019 at 13:08

  Sälj hängläppen 🙏

 4. Martin B

  10 juli, 2019 at 18:38

  Jag hoppas att det OGS säger stämmer. Om det bara är media som driver på för att ha något att skriva och att Pogba vill stanna och vara med att återuppbygga klubben med OGS som ledare så får han gärna det.
  Men fortsätter han gnälla och sprida negativitet så kan han ta sitt pick och pack och försvinna söder ut!

 5. DJ-Uret

  10 juli, 2019 at 22:22

  Jag har svårt att se det på annat sätt än att united vill behålla honom medan han själv däremot vill byta klubb och att raiola samtidigt gör allt i sin makt för att igenom detta klubbyte då det genererar mest cash till hans egen ficka.
  Tyvär.
  Hoppas bara man inte väljer att belöna detta beteende med en megalön och kaptensbindeln, som vissa här verkar se som det rätta att göra..

  • GGMU7

   10 juli, 2019 at 23:27

   Det är absolut inte det som handlar om, jag tror United vill få bort han med men Ole eller ledningen kan inte säga det ut i media eftersom då måste Pogba reas ut. Man säger att han är proffesionell och att man inte måste sälja spelare bla bla. Det är endast för att få så mkt som möjligt för honom. För han kommer innan fönstret stänger inte tillhöra våran klubb vilket jag hoppas på av hela mitt hjärta.

 6. Jensen

  11 juli, 2019 at 01:45

  Bara och sälj Pogba.
  Även om en del av skriverierna i media är överdrivna, så är skadan redan skedd. Synnerligen när Ole måste ta upp ämnet i en presskonferens.
  Blir Pogba kvar kommer denna rykte ligga kvar tills han verkligen lämnar klubben och allt kommer påverkad negativt för klubben, truppen och för OGS.

 7. Mogge

  11 juli, 2019 at 08:09

  Pogba har själv sagt att han vill lämna. Jag har svårt att se att det tas emot väl på OT. Det som kan rädda situationen är solida spelarköp. Då kan Pogba säga att det var det han var ute efter. Annars är nog förtroendet över för Pogba på, läktaren iaf.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 25/7 13.30
Tottenham - Manchester United
Tour 2019
Visas på MUTV

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Roy Perisic som delbetalning?NEJ... .....Jul 22, 21:21
 • Kommentar från: Fricken89 Perisic som delbetalning?Exakt. Vi måste dock få till en del försäljningar snarast (enormt drygt på alla fronterna just nu, med bara ca…Jul 22, 20:34
 • Kommentar från: Scholes M.E.N: Uniteds ståndpunktVi tog tillbaka Scholes och vann titeln efter det rasade United. Att ta tillbaka Zlatan och in…Jul 22, 20:27
 • Kommentar från: Albo Perisic som delbetalning?Typiskt italienska lag att försöka med tvåårslån eller låna med frivillig utköpsklausul, eller så försöker de pruta ned det till…Jul 22, 19:41
 • Kommentar från: Fricken89 Perisic som delbetalning?Ja, enormt tröttsamt. Vill Inter ha Lukaku, så får de helt enkelt punga ut vad United eftersträvar, svårare än så…Jul 22, 18:35

FLER Nyheter