Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Rashford om Lingards kritiserade video

Marcus Rashford ger en kommentar kring den kritik Jesse Lingard fick efter sin video på sociala medier…

Lingard och Rashford var för ett par veckor sedan på semester i Miami med ett gäng kompisar. Lingard postade då en opassande video där han lät sina följare följa med på en skrytig visning av den lägenhet man hyrt. Han svor och uppträdde på ett oprofessionell sätt och han fick sedan hård kritik bland både fans och fotbollsfolk i media.

Lingard följde upp sin video – inte med någon kommentar – men med att istället posta en rad videos som visade att han jobbade hårt med träningen även på semestern.

Marcus Rashford kommenterar nu videon och händelsen.

”Jag har inte pratat med managern om det. Folk måste ju förstå att han bara hade lite kul på sin semester och han begick ett misstag” säger Rashford på plats i Australien.

Och om säsongen och stämningen i laget, säger Rashford.

”För mig har det alltid varit ett mål att ta oss tillbaka dit vi ska vara. Det var inte ett svårt beslut (att förlänga). Stämningen är som den ska vara, alla är positiva. Förra säsongen var inte bra nog. Nu är förhållandena mycket bättre än vid samma tid förra året.”

Källa: MEN

7 Kommentarer

 1. Jesse Clowngard

  10 juli, 2019 at 12:35

  Jag skiter i om han har kul på semestern, ska våran klubb bli förknippade med 25 åriga clowner som laddar upp videos på instagram, väx upp Lingard ibland önskar jag att vi hade en spelare som Roy Keane igen då hade han nog läxat upp Lingard ganska rejält.

 2. PaulPogba

  10 juli, 2019 at 16:11

  Lingard kan inte svara själv eller?

 3. Daniel Johansson

  10 juli, 2019 at 22:59

  Älta på.
  Kan vi vara positiva runt vår klubb istället?
  Skulle tro att Lingard har fått munkavel i ärendet av klubben från ledningen för de vill inte ha mer skriverier på det negativa planet.
  Vi fans börjar ju bli som englands mediakår är mot deras landslag som under årtionden fått utstå massa skit och nu är det ett jävla drev från många united fans mot våran älskade klubb. När inte vi står bakom de och nu menar jag inte lingards beteende utan allt runt klubben då blir det ju knappast lättare för oss. United är världens största klubb men allt skitsnack som drivs på av allt mediafolk är säkert inte 10% sant. De har tagit chansen nu att försöka sänka oss till botten när det gått lite knackigt och då måste vi ju vara där som fans och stötta de istället för att bespotta de också.
  Håll ihop istället.
  United forever we stand together in with and adversity we follow our team.

  • the manager

   10 juli, 2019 at 23:19

   Bra skrivet!!!

  • GGMU7

   10 juli, 2019 at 23:36

   Det skrivs negativa saker om oss när vi slutar 6a i ligan för att våra spelare sen på semestern lägger upp saker på media där dom berättar passionerat hur dom röjde på deras hotellrum, jag dömer inte vad dom gör under semestern men lägg fan inte upp sånt på media!!! Lägg upp en video när du tränar, sen kan du gå och sätta på vilken brud du vill och festa loss på ditt rum men omvärlden behöver inte veta det..

 4. Adam

  10 juli, 2019 at 23:25

  Nån som vet var alla försäsongsmatcher visas någonstans på för kanal?

  • Scholes

   11 juli, 2019 at 08:57

   Mutv

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 25/7 13.30
Tottenham - Manchester United
Tour 2019
Visas på MUTV

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Roy Perisic som delbetalning?NEJ... .....Jul 22, 21:21
 • Kommentar från: Fricken89 Perisic som delbetalning?Exakt. Vi måste dock få till en del försäljningar snarast (enormt drygt på alla fronterna just nu, med bara ca…Jul 22, 20:34
 • Kommentar från: Scholes M.E.N: Uniteds ståndpunktVi tog tillbaka Scholes och vann titeln efter det rasade United. Att ta tillbaka Zlatan och in…Jul 22, 20:27
 • Kommentar från: Albo Perisic som delbetalning?Typiskt italienska lag att försöka med tvåårslån eller låna med frivillig utköpsklausul, eller så försöker de pruta ned det till…Jul 22, 19:41
 • Kommentar från: Fricken89 Perisic som delbetalning?Ja, enormt tröttsamt. Vill Inter ha Lukaku, så får de helt enkelt punga ut vad United eftersträvar, svårare än så…Jul 22, 18:35

FLER Nyheter