Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Så många fler värvningar vill United göra

Enligt ryktena så kan vi vänta oss fler nyförvärv innan sommarens fönster stänger igen…

United har hittills värvat Daniel James från Swansea och Aaron Wan-Bissaka från Crystal Palace, men man fortsätter länkas med många spelare och tros inte vara klara med sina affärer på transfermarknaden. Enligt blaskan The Sun så vill Solskjaer ha in tre spelare till innan fönstret stänger – en mittback, en central mittfältare och en anfallare.

Harry Maguire sägs fortfarande vara Uniteds primära mål för mittbacken. På mittfältet länkas man med Bruno Fernandes, Sergej Milinkovic-Savic, Sean Longstaff, James Maddison och Christian Eriksen för att nämna några. Och på anfallspositionen har det pratats om Lyons anfallare Moussa Dembele eller Lilles anfallare Nicolas Pepe – som ersättare till Lukaku, om denne får sin vilja igenom och hamnar i inter.

Huruvida det räcker med en värvning på mittfältet återstår nog att se. Man tappade Fellaini i januari och Herrera i början av sommaren och av allt att döma så ser Paul Pogba ut att lämna klubben i sommar, så länge han inte blir kvartvingad.

Källa: Mirror, The Sun

16 Kommentarer

 1. Flensen

  9 juli, 2019 at 11:53

  Det hela handlar förmodligen om försäljningar av Lukaku och Pogba går igenom till önskat pris av United. Då händer det grejer med inköpen. Förmodligen trissas priserna upp dock då klubbar ser vilka summor United fått in.

 2. Påsen

  9 juli, 2019 at 11:54

  Frågan är ju hur länge det ska blundas för den där icke fungerande wingpositionen till höger.

  • martin

   9 juli, 2019 at 13:41

   Påsen: Håller med dig, har varit ett stort problem i många år nu. Personligen lockas jag lite därför av en affär med Juventus där Dybala ingår som en del av dealen.

   • Påsen

    9 juli, 2019 at 14:51

    Håller med dig där. Tror en försäljning av Pogba till Juventus med Dybala inblandad skulle kunna bli en bra affär. Vi blir av med Pogba (vilket numera känns som ett måste), får in en riktigt bra spelare som kan utgå ifrån höger. Kan lägga resterande pengar (utöver budgeten som redan finns) på övriga ”måsten” mittfält, mittback.

  • Xinpei

   9 juli, 2019 at 18:42

   Daniel James är menad att gå in där.

   • Påsen

    9 juli, 2019 at 19:31

    Absolut. Hoppas givetvis på succé där men är skeptisk tills motsatsen är bevisad (då jag sett alldeles för lite av honom) . Är rädd för att vi står där med Mata eller Lingard i premiären pga ”rutin”.

 3. Adrian

  9 juli, 2019 at 12:25

  Man måste köpa in spelare först innan man säljer. Säljer man Pogba eller Lukaku innan för att få in lite pengar då kommer andra klubbar att höja värdet på spelare som United vill ha. Så se till att landa in den önskade truppen innan ni säljer.

  • Xinpei

   9 juli, 2019 at 18:44

   Nej det måste man inte. Till att börja med så har United en redan full trupp sett till spelarantal och spelare måste säljas för att ge rum för andra spelare.

 4. Tobbe

  9 juli, 2019 at 12:58

  Hoppas United värvar Maddison, Sancho och Maguire. Där har United framtiden räddad ihop med Shaw, Lindelöf, Rashfoord, Chong, Bissaka. James m.fl.

  • Fyfaan

   9 juli, 2019 at 18:06

   Sancho kommer stanna i dortmund ett år till, det är sen länge känt. Dom släpper han inte för någon summa och han har sagt att vill va kvar där så bara glömma.
   Leicester ledningen verkar ha tappat verklighets uppfattningen när de kommer till värderingen av Maguire, vill man verkligen betala 1miljard för honom? Så bra är han inte, IMO.

   • Tobbe

    9 juli, 2019 at 20:37

    Mirakel har hänt förut. Inget är klart förrän fönstret har stängt. Bara för att tidningar skriver en sak så behöver det inte vara sant. Tycker inte Maguire är värd 1 miljard heller men summorna verkar bara spåra ur mer och mer så United får nog betala ganska mycket för o få till en affär.

   • GGMU!

    9 juli, 2019 at 21:49

    Då känner jag att Koulibaly bör prioriteras före Maguire.. det var väl snack om samma summa där? Tror 10 gånger mer på Koulibaly. Dybala har jag länge sagt är en dröm, hoppas den blir verklig!

 5. Jan

  9 juli, 2019 at 21:33

  Hoppas på Bruno Fernandes från sporting som ersättare till pogba som börjar kännas överflödig

 6. ManU4ever

  14 juli, 2019 at 10:55

  Man har spelat med Lingaard och Mata på HY vilket föranleder till att man har en HY som kliver in i banan som en falsk 10:a. Vi får inte det där raka spelet, farten på högerkanten. Håller med fullständigt, vill se fart och ett rakare anfallsspel på högerkanten, gärna en spelare med en vass vänsterfot. Tycker man fortfarande behöver en MB, MF och en HY för att utmana på allvar. Om inte annat syns det tydligt, vi har mkt bollinnehav men har svårt att få in bollen. Vet inte om det beror enbart på en trött högerkant men lite i alla fall.

 7. ManU4ever

  14 juli, 2019 at 11:01

  Ser mer än gärna ett mittfält med Pogba – Savic och Matic som defensivt ankare. Varför Savic före Fernandes av den enkla anledningen att jag tror Savic passar in i PL med tanke på sin kraftfullhet kombinerat med bra teknik… bra huvudspelare dessutom. Vad hände med Fekir i Lyon? Ingen som rycker i honom? Om inte ser jag gärna honom som HY, snabb, teknisk och en bra vänsterfot. Mittbackspositionen är ju en bra fråga, spelarna själva föredrar Maquire. En OK mittback men inte för 80-90Miljoner GBP. Tror på Tzuanebe men det behövs en rejäl mittback, gärna bra huvudspel, saknat en hörn specialist länge nu.

  • Jensen

   14 juli, 2019 at 11:08

   ManU4ever,
   Alltid lika kul att läsa dina sakliga och personliga kommentarer.
   På tal om wingers, förstår inte varför OGS inte apar lite efter Klopp här och har två ytterbackar vars uppgift blir att springa så in i helvete fram och tillbaka. Blanda med bra försvarsspel till att servera goda mackor till Rashford och Martial.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 25/7 13.30
Tottenham - Manchester United
Tour 2019
Visas på MUTV

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Roy Perisic som delbetalning?NEJ... .....Jul 22, 21:21
 • Kommentar från: Fricken89 Perisic som delbetalning?Exakt. Vi måste dock få till en del försäljningar snarast (enormt drygt på alla fronterna just nu, med bara ca…Jul 22, 20:34
 • Kommentar från: Scholes M.E.N: Uniteds ståndpunktVi tog tillbaka Scholes och vann titeln efter det rasade United. Att ta tillbaka Zlatan och in…Jul 22, 20:27
 • Kommentar från: Albo Perisic som delbetalning?Typiskt italienska lag att försöka med tvåårslån eller låna med frivillig utköpsklausul, eller så försöker de pruta ned det till…Jul 22, 19:41
 • Kommentar från: Fricken89 Perisic som delbetalning?Ja, enormt tröttsamt. Vill Inter ha Lukaku, så får de helt enkelt punga ut vad United eftersträvar, svårare än så…Jul 22, 18:35

FLER Nyheter