Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

F.d spelaren: Låt er inte behandlas såhär

Den f.d Manchester United-spelaren säger att Manchester United inte får låta sig styras av Paul Pogba…

Paul McGrath – som spelade i United under sju år på 80-talet – säger att Paul Pogba tar sig friheten att behandla klubben som idioter med sitt respektlösa manér och att klubben inte kan tillåta det att fortsätta.

”Paul Pogba verkar leva i sin egen värld där han tror att han kan styra Manchester United för han är så mäktig. Det kan han inte göra. United är idioter om de tillåter det att ske. Jag hade sett till så han lämnade klubben.”

”Paul tycker att han är allt. Jag tycker han är en otroligt duktig fotbollsspelare. Det är det som är problemet. Han är en fantastisk fotbollsspelare, men han fokuserar på så många andra saker såsom klockor osv. Han borde koncentrera sig på att spela fotboll för han är en bra spelare. Och om han skulle koncentrera sig på fotbollen så hade Manchester United flugit uppåt i ligan.”

Källa: Mirror

5 Kommentarer

 1. Daniel

  9 juli, 2019 at 10:43

  Visa att klubben är större än vilken spelare som helst. Är så trött på spelare som behandlar oss som skit.
  Tvinga han kvar och låt han sitta på läktaren om han inte vill representera oss.
  Vi måste bevisa vår storhet som klubb, ingen spelare är större än oss!

 2. as

  9 juli, 2019 at 11:58

  Tvinga honom kvar och låt honom träna med juniorerna de närmsta två åren…

 3. ManU4ever

  9 juli, 2019 at 14:48

  Kanske det som varit problemet, för många spelare som pajsar runt! Pogba, Luukaku och Lingaard av alla. Så trött på allt fjanteri i media. Bara sälja! Tycker en spelare som Lindelöf är ett praktexempel på hjärta och respekt.

 4. ManU4ever

  9 juli, 2019 at 14:50

  Mourihno sa att Pogba är ett Virus, verkar tyvärr stämma. En otroligt duktig spelare som har för mkt annan skit runt fotbollen. Säkert svår att ändra på. Inget United ämne, sälj.

 5. Daniel S

  9 juli, 2019 at 16:18

  Har älskat klubben i 45 år men de sista åren har varit skit. Giriga spelare som sabbar för klubben. Sälj alla idioter o börja om från början. Ta några år på dekis för att bygga upp på nytt. Det handlar om stolthet. Spelarna ska inte skämma ut o skita med United.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 25/7 13.30
Tottenham - Manchester United
Tour 2019
Visas på MUTV

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Roy Perisic som delbetalning?NEJ... .....Jul 22, 21:21
 • Kommentar från: Fricken89 Perisic som delbetalning?Exakt. Vi måste dock få till en del försäljningar snarast (enormt drygt på alla fronterna just nu, med bara ca…Jul 22, 20:34
 • Kommentar från: Scholes M.E.N: Uniteds ståndpunktVi tog tillbaka Scholes och vann titeln efter det rasade United. Att ta tillbaka Zlatan och in…Jul 22, 20:27
 • Kommentar från: Albo Perisic som delbetalning?Typiskt italienska lag att försöka med tvåårslån eller låna med frivillig utköpsklausul, eller så försöker de pruta ned det till…Jul 22, 19:41
 • Kommentar från: Fricken89 Perisic som delbetalning?Ja, enormt tröttsamt. Vill Inter ha Lukaku, så får de helt enkelt punga ut vad United eftersträvar, svårare än så…Jul 22, 18:35

FLER Nyheter