Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Experten: United har kontroll

Sky Sports-experten Kaveh Solhekol säger att Paul Pogba kan bli kvar i United vare sig han vill eller inte…

Det stormar hårt kring Pogba. Han såg till att ta sig hem från semester i New York precis lagom för att hinna resa med sin klubb på försäsongen till Australien, men han vill bort. Det är bekräftat. United kommer dock kräva £150 miljoner för att släppa honom och om ingen klubb kan betala det priset så kommer han att förbli en Manchester United-spelare, säger Sky-experten Kaveh Solhekol. Som också poängterar att det är United som sitter på kontrollen i den här situationen.

”Vi måste komma ihåg att Manchester United fortfarande har kontroll i den här situationen. Han har tre år kvar på sitt kontrakt med Manchester United. De vill inte sälja honom,. Han kan göra och säga vad han vill. Men han har kontrakt. United har en värdering – de vill inte sälja – men alla spelare har ett pris och det priset är £ 150 miljoner och om klubbar inte kan betala det så kommer han vara tvungen att förbli en Manchester United-spelare.”

Källa: Sky Sports

7 Kommentarer

 1. Mogge

  9 juli, 2019 at 10:16

  Vill inte ha kvar en spelare som vill flytta. Pissar på oss. Kontroll är det sista ordet jag tänker på angående våran trupp.

 2. runar

  9 juli, 2019 at 10:20

  blir han kvar o inte presterar så bara bänka rakt av
  inte ngt nytt idiotkontrakt från woodpecker eller göras till lagkapten
  han ska visa o prestera för den lön han redan har inget annat

  helst vill jag dock se honom väck aldrig trott på honom från dag 1

 3. Jensen

  9 juli, 2019 at 10:44

  Nej.
  Pogba ska inte bänkas. Han ska inte heller få sitta på läktaren.
  Han ska inte ens få träffa de övriga i truppen, så att han inte spridet sin virus över dem.

 4. Jensen

  9 juli, 2019 at 11:50

  Bänkas en hel säsong och säljs i januari/nästa sommar för 100 milj EUR då marknadsvärdet gått ned pga ingen speltid. United har kontroll, vill inte sälja och antingen går med på marknadsvärdet eller håller kvar honom säsong efter säsong till han går gratis. Bra taktik!

 5. Faran

  9 juli, 2019 at 11:58

  Lugna ner er grabbar. Tänk på att united måste hitta en köpare och det låter som att ni skulle kunna sälja Pogba för 60-70 miljoner medan ni tycker att det är okey att köpa 50 miljoner för en höger back. Jag skulle göra samma sak som united gör just nu. Han ska bort blalbla less på erat skit snack Inan ni tänkar. Han ska köpas för 140 mil minst vilka som köper han det skit i jag

 6. Roy

  9 juli, 2019 at 19:15

  Va stenhårda,ta ut 2 miljarder för honom,sen ge Raiola en riktigt pungspark👈🏿

  • Faran

   9 juli, 2019 at 19:47

   Hehe förstår du att Raiola vill smörjas med United nu för att han vill få pogba att lämna United. Men det är United som sitter bäst den här läget. Så Raiola talar med media nu och säger att United visste för länge sedan vart pogba ville spela i framtiden. Hahaha varför skulle United köpa 80 miljoner för en spelare som har drömmar annan stans i jorden

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/9 15.00
West Ham - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter