Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Herrera: Därför lämnade jag United

Ander Herrera förklarar varför han valde att lämna Manchester United för Paris Saint-Germain…

Herrera lämnade efter säsongen United på fri transfer efter fem år i klubben och det hade då sedan länge varit känt att han skulle till PSG – som nu också bekräftat värnvingen. I en intervju med Marca förklarar spanjoren varför han valde att lämna United.

”Jag gillar inte att titta bakåt, men det fanns meningsskiljaktigheter gällande projektet och min vikt i det. Jag var väldigt lycklig där. Jag har klubben att tacka för mycket och även fansen och Solskjaer. Han gjorde mycket för att jag skulle stanna, men ingenting hände. Det kom sent och då had jag redan bestämt mig för att spela i Paris. I dag är jag väldigt glad att jag fattade det beslutet för nu njuter jag av den har fantastiska staden, av den har vackra arenan och av den här klubben vars glamour få kan matcha.”

 

Källa: MEN

11 Kommentarer

 1. lopa

  8 juli, 2019 at 10:55

  Folk som väntar ut sitt kontrakt för att sedan gå gratis och istället kamma hem en sign on-bonus till sig själv är äckliga människor. Ingen respekt för klubben överhuvudtaget – hur mycket än han ”älskade United” som många verkar påpeka här inne..

  • martin

   8 juli, 2019 at 13:44

   Nja, skulle knappast kalla Herrera för äcklig. Sätt er in i hans situation och fundera på hur ni själva hade gjort. Han var i United i 5 år och var i långa perioder bänkad till förmån för andra spelare. Säsongen 2016-2017 var han en av Uniteds bästa spelare, 2018 hamnande han ändå på bänken och var bänkspelare/rotationsspelare större delen av säsongen. Under Solskjaer gavs han en större plats i laget, men fortfarande visar klubben för dåligt intresse av en kontraktsförlängning. Han får erbjudande från Psg och plöstligt vaknar united och vill ha honom kvar. Jag tror han tappat lusten redan då. Det är ju knappast så att United behandlat honom toppen och att man visat intentioner på att vilja satsa på honom. Är det konstigt att han då lämnar för en klubb där han får ännu större chanser till att vinna titlar? Knappast..Bara inse att i det här fallet har folket i United tabbat sig rejält…

 2. ManU4ever

  8 juli, 2019 at 11:27

  Det handlade om pengar, jag läste att han begärde bra mkt mer än vad en spelare i hans ålder skall ha! Han är ju inte direkt ngn Ronaldo eller Pogba. Dock var han väldigt betydelsefull tycker jag, synd att han drog och var girig. Med honom på planen vann vi, utan honom vann vi inte, statistiken talar sitt tydliga språk. Ja vi får in ngn ny hoppas jag.

  • martin

   8 juli, 2019 at 15:18

   Pengar var säkert en anledning. Likt de jag nämner i mitt inlägg ovan. Pengar och att få spela i en klubb där han kan vinna lite titlar. Även om det inte väger lika tungt med en ligatitel i franska ligan som en i Premier League så är det ju ändå väldigt roligt att under karriären få ha varit med och vunnit lite. Dessutom har han ju i dagsläget och ett par år framåt betydligt större chans att vinna champions league med Psg än vad han haft med United. Så mer pengar plus större chans till titlar, jag förstår hans val, även om jag tycker det är tråkigt att han lämna.

   • ManU4ever

    8 juli, 2019 at 15:54

    Ja spelare runt 30 brukar få max 1års avtal med option om 1års förlängning om man inte är extraordinär men har ngt att tillföra. Accepteras inte det är det bara bye bye och så är fallet. I PSG får han bra betalt. Han vann trots allt E.L, LC, FA Cupen i United, nu har han stor chans att vinna Franska ligan, C.L tuffare!

 3. Mogge

  8 juli, 2019 at 11:31

  Tycker med det är fel väg att gå. Men det blir vanligare och vanligare. Känns det som iaf. Zlatan och Alexis gjorde väl likadant?

  • lopa

   8 juli, 2019 at 12:15

   Mogge: What? Varken Zlatan eller Alexis har gått som bossman. Zlatan gjorde det från PSG till United – men han hade knappt kostat någonting ändå med tanke på åldern.

 4. Böje

  8 juli, 2019 at 12:53

  Tycker vi släpper honom och hans flytt nu, det har jag gjort. Han var aldrig bra nog och att han gick till Paris för att spela i en Kalle Anka-liga och åka ur CL i åttondelen gör mig inte ett skit. Kul att han gillar sin nya stad och hoppas att de floppar totalt.

  • Roy

   8 juli, 2019 at 18:37

   😎

  • Albo

   8 juli, 2019 at 19:44

   👍🏽👍🏽

 5. Mogge

  8 juli, 2019 at 13:31

  Menar att vi tagit in dom som Bosman.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter