Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

"Vi måste ha en av de bästa i världen"

United We Stands redaktör, Andy Mitten säger att Manchester United behöver en av världens bästa på positionen…

Det har nu länge pratats om att Manchester United behöver och dessutom planerar att anställa en sportchef/teknisk direktör men man har ännu inte installerat positionen. Det ryktades i förra veckan om att Sir Alex Ferguson föreslagit klubbstyrelsen att man ska överväga Steve Walsh för att överse jobbet med ändringar i strukturen gällande talangutveckling och värvningar.

Annons – AIK mot Norrköping i Allsvenskan i kväll kl 19.00 Odds till matchen hittas bäst hos Snabbare.com

Walsh jobbade i Leicester under framgångssäsongen som slutade med ligatiteln och han tillskrivs bl.a värvningarna av Mahrez och Kante och nu senast har han två år som fotbollschef i Everton bakom sig. Men VD Ed Woodward sägs heller vilja anställa en f.d spelare på den kommande positionen.

Andy Mitten – som är redaktör på fan-magazinet United We Stand, säger att United behöver en av de bästa sportcheferna i världen för att ändra sin situation.

”Det måste vara en väldigt duktig sportchef – någon som vet hur man gör jobbet bättre än någon annan. En av de topp-fem bästa i världen. Dessa personer brukar i regel tala fem språk. De brukar vara besatta av fotboll. De brukar veta att det finns en briljant vänsterback i tex Palermo och de brukar känna hans agent och veta om klubbar är ute efter honom. De besitter en djup kunskap.”

”Det finns många duktiga personer på Manchester Uniteds rekryteringssida. Det finns många personer med CV:n av världsklass, men i slutändan kommer det in spelare och det fungerar inte. 6:a är inte bra nog. Det var bra att vi tog oss till Barcelona (i CL-kvarten) men vi blev helt utklassade av Barcelona” säger Mitten till Sky Sports.

 

Källa: Sky Sports

9 Kommentarer

 1. Mogge

  25 juni, 2019 at 12:00

  Tiden går…

 2. Devo

  25 juni, 2019 at 12:04

  Jag håller med så det bara skriker om det. I nu 7 år har vi värvat spelare och tränare till överpriser som inte utfört något på den nivå där klubben bör ligga. Man skyller alltid på spelare och manegers och självklart även ledning. Jag tror på fullaste allvar att vi behöver en sportdirektör av absolut världsklass för att kunna ta oss tillbaka. Vi har i 7 år nu sagt att vi ”bygger” oss tillbaka. Men helt ärligt? 7 år? Det tog Klopp 2-3 år och Guardiola 2-3 år. Tyvärr så hjälper inte en missad CL plats så mycket det här året men man får hålla ut helt enkelt.
  Jag hoppas vår trupp överraskar med underhållande och effektiv fotboll nästa säsong. Kan Sir Alex vinna stora matcher med carrick och Gibson som mittbackar och owen som striker så kan vår trupp idag också överraska. Får helt enkelt hoppas.
  GGMU

  • Jensen

   25 juni, 2019 at 12:40

   Devo,
   Owen, när han som Liverpool-spelare år 2001 vinner priset Ballon D’or, kan han inte vara en medioker striker som du ger sken av nu. Men erkänner att han var mycket bättre spelare i Liverpool än hos oss.

   • .

    25 juni, 2019 at 14:49

    Owen hann vara medioker i NEWCASTLE innan han var sämre än medioker hos oss Jensen…

    • Jensan

     25 juni, 2019 at 15:39

     Pricken,
     Håller med!
     Då kan man undra vad som pågick i den gode SAFs huvud när Owen värvades. Kan det ha varit av ren jävelskap mot Liverpool och visa att man kan?

   • Devo

    25 juni, 2019 at 15:56

    Jo Jensen absolut så var han grym 2001. men jag pratar alltså om Owen 12 år senare. Och jag tror nog du förstår min poäng i det stora hela. Hoppas helt enkelt vår trupp överaskar så vi kan göra vissa kryss till vinster och vissa förluster till kryss. Vi har en lång väg tillbaka till former glory. hur dåligt det än ser ut ibland så är det viktigt att alltid tro på den truppen vi har. Även om massa stjärnspelare inte ansluter. GGMU i vått och torrt

 3. Böje

  25 juni, 2019 at 18:40

  Duktiga personer på Uniteds rekrytering? Hoppas inte han menar att anställningarna av LvG och Mou plus deras 300 värvningar har varit bra…

 4. Albo

  25 juni, 2019 at 19:45

  Förutsatt att EvdS inte kommer, så ser jag personligen helst någon som kommer utifrån med nya idéer. Det finns redan folk som kan klubben, Ole, Phelan, Carrick – så ytterligare en gammal räv ser jag inte som en nödvändighet. Är inte anglofob på något sätt men någon i stil med Monchi, Txiki osv hade jag uppskattat.

  • Solskjaer

   25 juni, 2019 at 22:45

   Bra skrivet. Håller helt med dig.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/9 15.00
West Ham - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter