Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Samtalen fortsätter

Enligt flera medier så fortsätter klubbarna i dag samtalen för att nå en överenskommelse…

Många engelska tidningar och sajter rapporterar att United och Crystal Palace i dag återupptar samtalen om Aaron Wan-Bissaka. United har redan fått två bud nobbade av Palace, men ett bud på £50 miljoner är enligt Sky Sports tillräckligt för att Londonklubben ska låta spelaren lämna. United ska dock inte ha lagt något nytt bud ännu.

Annons – Sverige v Kanada i Dam VM i kväll. Spana in oddsen hos Snabbare – HÄR

Källa: Sky Sports

5 Kommentarer

 1. PaulPogba

  24 juni, 2019 at 21:26

  Det är nära nuuuu (hoppas vi)

 2. martin

  24 juni, 2019 at 22:46

  Fast är han så bra då? 1,5år äldre än Dalot och så mycket bättre? Dalot sågs ju som jättelovande förra året, vad händer med honom nu? Hur bra blir detta för hans utveckling?

  • Fricken89

   25 juni, 2019 at 00:30

   Om ingen ny högerytter värvas i sommar (jag har en känsla av att det inte kommer komma in fler än en – max två värvningar till i sommar), så ser jag gärna Dalot spela som det nästa säsong. Hans offensiv överglänser hans defensiv av det man sett av honom hittills (särskilt såg man kvalitén vid inhoppet han gjorde i bortamötet mot PSG), vilket kan vara en anledning till att United kan vara ute efter en ny högerback (AWB?).
   Han (Dalot) kan ju spela på båda positionerna (även om man förväntar sig mer av det defensiva jobbet på högerbacken, så har han åldern inne till att utveckla det). Men angående högerytter-positionen, så är jag säker på att Dalot skulle göra ett bättre offensivt jobb än vad t.ex Lingard, Mata eller någon annan i truppen som spelat där skulle göra.

   • GGMU!

    25 juni, 2019 at 01:15

    Kunde faktiskt inte säga det bättre. Ser dock honom som en höger back. Likt marcelo i spelstilen. Skillnaden är att han har 2 världsklass backar bredvid sig. Något inte Dalot har. VNL behöver en kvalitets back bredvid sig. En med pondus och auktoritet. KOILIBALY!

 3. .

  25 juni, 2019 at 10:49

  Så ni menar att Dalot ska vara Uniteds högerytter? 😀 Då har vi ju tappat det totalt.. Andra lag ställer upp med Mahrez/bernardo silva, willian, salah etc. Vi ställer upp med Dalot 😀 KUNG GRABBAR.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 25/7 13.30
Tottenham - Manchester United
Tour 2019
Visas på MUTV

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Roy Perisic som delbetalning?NEJ... .....Jul 22, 21:21
 • Kommentar från: Fricken89 Perisic som delbetalning?Exakt. Vi måste dock få till en del försäljningar snarast (enormt drygt på alla fronterna just nu, med bara ca…Jul 22, 20:34
 • Kommentar från: Scholes M.E.N: Uniteds ståndpunktVi tog tillbaka Scholes och vann titeln efter det rasade United. Att ta tillbaka Zlatan och in…Jul 22, 20:27
 • Kommentar från: Albo Perisic som delbetalning?Typiskt italienska lag att försöka med tvåårslån eller låna med frivillig utköpsklausul, eller så försöker de pruta ned det till…Jul 22, 19:41
 • Kommentar från: Fricken89 Perisic som delbetalning?Ja, enormt tröttsamt. Vill Inter ha Lukaku, så får de helt enkelt punga ut vad United eftersträvar, svårare än så…Jul 22, 18:35

FLER Nyheter