Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

City förväntas vinna racet

Enligt ryktena så förväntas nu Manchester City vinna racet om Harry Maguire med ett rekordbud…

Både United och City har varit starkt länkade med Maguire den senaste tiden och enligt flera rapporter är han Solskjaers primära transfermål för mittbackspositionen. Nu rapporterar dock The Mirror att United ser ut att förlora racet efter att City visat sig beredda att betala hela £80 miljoner för engelsmannen – något som skulle vara ett rekordbud för en försvarsspelare.

Enligt rapporten så ser Guardiola spelaren som den perfekta ersättaren till Vincent Kompany, som lämnade City efter den gångna säsongen.

Annons: Sverige mot Kanada i Dam VM i kväll. Odds hittas bäst hos Snabbare.com – HÄR

Källa: Mirror

15 Kommentarer

 1. DJ-Uret

  24 juni, 2019 at 10:33

  Tack city 🙏🙏🙏🙏

 2. Mogge

  24 juni, 2019 at 10:46

  CL?

 3. UnitedGBG

  24 juni, 2019 at 10:52

  Tackar så mkt för det shity 🍻🍻
  Hoppas det stämmer 🙏🏻

 4. Charlie

  24 juni, 2019 at 11:27

  Håller med, han är inte värd dom pengarna

 5. Tobbe

  24 juni, 2019 at 11:30

  Jahapp fick dem ännu en stor spelare..! Maguier är en stor ledare, hade passat perfekt bredvid lindelöf. Kaptens bindel på honom sen är det klart. Kunde Liverpool köpa van dijk från Southampton för ett jäkla överpris så varför skulle inte United punga upp ett överpris för maguier som jag anser dessutom är bättre än van dijk. Han var grym i VM har varit grym i Leicester, vunnit PL med Leicester. Van dijk var ju typ hyfsat random när Liverpool köpte honom. De är dem som gjort honom till en världsback och det lär ju city göra maguier till nu också.. sorjligt.

  • Solskjaer

   24 juni, 2019 at 12:20

   1. Maguire vann inte PL med Leicester.
   2. Tror inte någon håller med om att han är bättre än van Dijk.
   3. van Dijk var inte random alls, han var en klasspelare och pengarna Liverpool gav var verkligen inte ett överpris, snarare tvärtom.

   Huruvida Maguire kommer bli en storback eller inte har jag ingen aning. Men Pep som tränare så har man i alla fall en bra chans.

   • Devo

    24 juni, 2019 at 12:59

    Håller med Solskjaer till 100% här haha!
    Inte bara ute och cyklar Tobbe. Du gör det på en trehjuling med den kommentaren.

   • Wayne10

    24 juni, 2019 at 14:36

    Van Dijk är världens bästa mittback och Harry Maguire är inte i närheten. Punkt

 6. Brämhult

  24 juni, 2019 at 13:38

  Jag är dock helt övertygad om att Maguire hade gjort United bra mycket stabilare i backlinjen, med framförallt huvudspelet. Erbjuder dessutom några mål framåt, och kommer öppna upp ytor för andra på offensiva hörnor. Om han är lite dyr, så spelar det ingen roll. United får inga billiga spelare.

 7. DJ-Uret

  24 juni, 2019 at 14:26

  Ruben dias mycket hellre ändå, sen wan bissaka på högern så känns det bra i backlinjen.
  Fernandes in och sen behövs minst en till CM tycker jag, mycket beror ju på hur det blir med pog såklart, ska få löneökning eller bråka sig bort…
  Sancho på högerwingen och dybala brevid rashy på topp hade gjort mig lycklig ändå.

  • Böje

   24 juni, 2019 at 17:14

   Håller med. Min oro är att Woodward gick bet på Dybala (eller någon av liknande kaliber) och av det skälet valde att förlänga med Mata som en säkerhetsåtgärd. Det behöver inte vara så men jag fick den känslan i magen när den gode Juan förlängde.

  • GGMU!

   24 juni, 2019 at 19:22

   Dortmund har väl klartgjort att Sancho inte kommer säljas i år? Dybala gick väl dessutom ut o sa att hans bror snackar skit i media?
   Tror stenhårt OGS. Men vi måste få in någon som kan värvnings strategier samt ha kunskap om fotboll. Vilket vår kära Woodward inte besitter.

   • Böje

    24 juni, 2019 at 19:25

    Ingen spelare är till salu om man frågar alla sportchefer. Alltså måste man hosta upp miljarder för att kunna värva någon. Det är den moderna fotbollen tyvärr.

 8. Alex express

  24 juni, 2019 at 15:05

  Maguire Nej Tack !
  Finns ju betydligt bättre mittbackar till ett mer rimligt pris.
  Att han dessutom vid eventuell affär skulle bli världens dyraste mittback visar ju bara hur djävla sjuk transfer cirkusen är.

  • Björn

   24 juni, 2019 at 18:42

   Sluta bry er om vad spelarna kostar. Om ni visste hur mycket glazer stoppar i egen ficka varje år skulle vi inte ha dessa eviga han kostar si han kostar så. Varje missad värvning tar oss längre från toppen. Detta kommer stärka city och nu är dom ännu bättre än oss. Så jag vet inte vad alla är så glada för? Får ni avkastning på glazers vinstutag eller?

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 25/7 13.30
Tottenham - Manchester United
Tour 2019
Visas på MUTV

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Roy Perisic som delbetalning?NEJ... .....Jul 22, 21:21
 • Kommentar från: Fricken89 Perisic som delbetalning?Exakt. Vi måste dock få till en del försäljningar snarast (enormt drygt på alla fronterna just nu, med bara ca…Jul 22, 20:34
 • Kommentar från: Scholes M.E.N: Uniteds ståndpunktVi tog tillbaka Scholes och vann titeln efter det rasade United. Att ta tillbaka Zlatan och in…Jul 22, 20:27
 • Kommentar från: Albo Perisic som delbetalning?Typiskt italienska lag att försöka med tvåårslån eller låna med frivillig utköpsklausul, eller så försöker de pruta ned det till…Jul 22, 19:41
 • Kommentar från: Fricken89 Perisic som delbetalning?Ja, enormt tröttsamt. Vill Inter ha Lukaku, så får de helt enkelt punga ut vad United eftersträvar, svårare än så…Jul 22, 18:35

FLER Nyheter