Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Snygga brillor till superpriser

AnnonsIngen sommar utan ett par riktigt bra bågar – men att hitta rätt i den djungel av produkter som finns på marknaden är inte alltid det lättaste. Vi har sållat ut 5 trendiga favoriter som du inte får missa i år och har ett specialerbjudande till Unitedsveriges läsare.

Vi är glada att kunna erbjuda er läsare ett supererbjudande. Med kampanjkoden ”United” så får ni tre valfria solglasögon för priset av två hos Kickacc. I utbudet hittar ni massor av snygga brillor till sommaren, från endast 99 sek och uppåt.

Det finns mycket att tänka på när man ska välja solglasögon. Olika bågar passar naturligtvis olika bra beroende på plagg och tillfälle – men vilka par du bör ha i din garderob är också beroende av exempelvis vilken form du har på ansiktet.

Hos Kick Accessories kan du, lagom till sommaren, fynda mellan över 100 trendiga modeller. Här är 5 tjusiga bågar att hålla ett extra öga på.

1. Puerto Vallarta

De ikoniska clubmaster-modellerna är alltid lika eleganta – och Puerto Vallarta är inget undantag. En snygg clubmaster med knallblått glas som kommer synas flitigt runt våra kuster i sommar!

Pris: 129 sek

2. Gigi

Att smala bågar är helt rätt i år råder det ingen tvekan om – ge din look det lilla extra med ett par Gigi, som kommer i både svart och rött.

Gigi Black Cat: 99 sek

Gigi Red Carpet: 99 sek

3. City of Angels 

City of Angels är en ny touch på klassiska pilotbrillor och finns i flera läckra färger.

City of Angels: 99 sek

4. Saigon

En klassiker är alltid en klassiker. Modellen Saigon är en trotjänare som passar både kille och tjej – oavsett säsong eller väder. Den hyllade bågen kommer i flera olika färger, allt från klassiskt svarta, retroinspirerade Java (som modellen bär på bilden) eller varför inte testa de lite mer vågade Saigon Orange Beard – en storsäljare nu i sommar.

Saigon Java: 99 sek

Saigon Orange Beard: 99 sek

5. Hollywood Oak och Hollywood

Hollywood brukar höra till sommarens storsäljare – och om du är ute efter ett par bågar med en unik detalj passar ett par stilrena Hollywood Oak perfekt. Behöver vi säga mer!

Hollywood: 129 sek

Hollywood Dark Wood: 129 sek

 

HÄR har gänget på Kickacc valt ut ett handplockat sortiment till oss Unitedfans. Välj bland dessa modeller eller ur det övriga sortimentet.

Glad sommar! Och glöm inte att använda kampanjkoden ”United” för att få tre glasögon för priset av två.

 

1 Kommentar

  1. Anonym

    19 juni, 2019 at 23:28

    Trodde appen skrev om fotbolls nyheter. Inte om ett par brillor som jag skiter i

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/9 15.00
West Ham - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter