Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Rykten: Barca-duo på Uniteds lista

Enligt den spanska tidningen Mundo Deportivo så är Manchester United intresserade av två Barcelona-spelare…

Paul Pogba gick i går ut att bekräftade att han gärna vill ha en ny utmaning och United tycks kanske bli tvungna att planera för en framtid utan fransmannen – som just nu är starkt länkad med både Real Madrid och Juventus.

Annons – Dam VM. Fyra matcher spelas under dagen och kvällen. Odds till samtliga hos Snabbare.com

Enligt den Barcelona-baserade tidningen Mundo Deportivo så ser United Ivan Rakitic som en potentiell ersättare till Pogba och kan nu komma att steppa upp sin jakt på kroaten. Enligt tidningen är United även intresserade av Philiipe Coutinho, som haft en svår tid i klubben sedan flytten från Liverpool. United sägs bevaka situationen, men även PSG ska vara intresserade av brassen.

Källa: Mirror

7 Kommentarer

 1. Jensan

  17 juni, 2019 at 11:34

  Vill Ivan Rakitic till oss? Det kan ju vara en fördel att värva spelare som verkligen vill spela för oss.
  Coutinho har alla fall sagt att han inte vill detta, i respekt för Liverpool. Och varför ska vi ens vara intresserade av gamla Liverpool-spelare? Dom verkar klara sig ypperligt utan brassen.

 2. Tobbe

  17 juni, 2019 at 13:03

  Har aldrig förstått hur folk kan tycka Couthino är så himla bra.. han petar varken rashfoord eller Martial så varför skulle united värva honom för en jävla massa pengar. Rakitic har jag alltid tyckt om, grym passningspelare men känns tyvärr som det är några år för sent. Bättre o värva ungt för framtiden. Så när dem är som bäst dessa unga talanger så krossar United alla köpelag och är tillbaka som den bästa klubben ute i Europa igen. Får låta det ta lite tid, men jag har tålamod till det iallafall..!

  • PaulPogba

   17 juni, 2019 at 13:51

   Jag håller delvis med dig där… Ungt ska det vara, speciellt om man som klubb har framtidsvisioner. Nu har vi dock den krisen vi har i United och jag ser inget negativt med att ta in en-två erfarna spelare (som Rakitic) för att stabilisera laget och SEN satsa på ungdomar. Vi har inte ens ett stabilt lag nu, så jag tror det kommer ta minst fem år att komma upp till toppen igen om man inte har in lite stjärnspelare redan nu, snart.

   Så jag tror Rakitic kan bidra med att få ett stabilare lag och Coutinho vill jag inte ens diskutera. Låt han stanna i söder.

   • Tobbe

    17 juni, 2019 at 14:03

    Håller med dig. Rakitic hade varit en bra värvning. Mycket rutin och varit i dem stora matcherna i CL o landslag osv. Kan lära mctominy mycket o de andra ynglingarna. Bara det är ett vettigt pris på honom så tycker jag United ska köra.

    • PaulPogba

     17 juni, 2019 at 15:39

     Hoppas jag med! Men dagens transfers är inte rimliga någonstans. Känns inte som att det finns ‘bra’ pris längre haha, alla som kan spela någorlunda bra fotboll går för minst 800 miljoner SEK. Rakitic kommer säkert gå för 600 mille tyvärr.

     • Jensan

      17 juni, 2019 at 15:59

      Att värva Rakitic som ersättare för Pogba kan inte vara annat än succé.
      Och enligt mig så är Rakitic också en bättre lagspelare än Pogba.
      Så det är bara och köp Rakitic för £60-70M. Vi lär ju få mer för Pogba. Pengar över för andra köp eller höja lönen för vissa i truppen, tex McT.

 3. Mogge

  17 juni, 2019 at 17:53

  Spelare skulle värvas tidigt…

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 25/7 13.30
Tottenham - Manchester United
Tour 2019
Visas på MUTV

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Roy Perisic som delbetalning?NEJ... .....Jul 22, 21:21
 • Kommentar från: Fricken89 Perisic som delbetalning?Exakt. Vi måste dock få till en del försäljningar snarast (enormt drygt på alla fronterna just nu, med bara ca…Jul 22, 20:34
 • Kommentar från: Scholes M.E.N: Uniteds ståndpunktVi tog tillbaka Scholes och vann titeln efter det rasade United. Att ta tillbaka Zlatan och in…Jul 22, 20:27
 • Kommentar från: Albo Perisic som delbetalning?Typiskt italienska lag att försöka med tvåårslån eller låna med frivillig utköpsklausul, eller så försöker de pruta ned det till…Jul 22, 19:41
 • Kommentar från: Fricken89 Perisic som delbetalning?Ja, enormt tröttsamt. Vill Inter ha Lukaku, så får de helt enkelt punga ut vad United eftersträvar, svårare än så…Jul 22, 18:35

FLER Nyheter