Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Marca: Pogba insisterar

Enligt den spanska tidningen Marca så är Paul Pogba fast besluten om att få igenom en transfer..

Pogbas framtid i United får ses som mycket osäker. Det ryktas om honom i skvallerspalterna varenda dag och det är Juventus eller Real Madrid som nämns som hans nästa klubbadress. Nu skriver Madrid-tidningen Marca att Pogba insisterar på att flytta till Real Madrid och att han ska ha informerat United om sin vilja att lämna för den spanska huvudstaden.

Annons – I morgon ställs Sveriges damer mot Thailand i VM. Samma Thailand som häromdagen utklassades av USA med 13 – 0 – VM-historiens största förlust. Odds till Sverige v Thailand finns hos Snabbare.com

Enligt rapporten prioriterar hans agent Mino Raiola att få klart Matthijs De Ligts övergång till Paris Saint-Germain innan han skiftar fokus till Pogba. Samma rapport hävdar även att just PSG är väldigt intresserade av att kapa värvningen och ta Pogba tillbaka till Frankrike.

Källa: MEN

26 Kommentarer

 1. GGMU7

  15 juni, 2019 at 14:47

  Ännu en gång, få igenom den här försäljningen! Det kommer vara nyttigt för klubben eftersom Pogba medför tyvärr för mycket negativitet. Sen är det bra att både Juve och PSG är inne i bilden nu, vi kan mjölka ut mer pengar där.

 2. GGMU7

  15 juni, 2019 at 14:48

  Man får helt enkelt acceptera att Pogba har varit ett misslyckat värvning likt flera andra, gäller att göra av med dessa spelare och förhoppningsvis bygga om på ett smartare sätt

 3. Mogge

  15 juni, 2019 at 15:10

  Tycker du inte att Pogba har klass? Han kan ibland vara avgörande för oss. Jag vet att det är problem med både honom och Raiola. Men är du inte rädd för att detta förvagar vårat kära lag?

  • LoveUnited

   15 juni, 2019 at 15:42

   Vill du att han ska IBLAND vara avgörande eller vill du ha spelare som ger 110% varje match

  • Xinpei

   15 juni, 2019 at 16:40

   En spelare som tar i 5 av 35 matcher per år är bara en börda för ett lag. Faktum är att historien visat att lag kan må bättre av att man gör sig av med stjärnor som vägrar jobba för kollektivet och ersätter dem med mindre men mer hårdjobbande spelare. Ett exempel är ju Claude Makelele i Real. Långt ifrån den största stjärnan men när Real sålde honom och ersatte honom med Beckham (Större namn.. inte i närheten av rätt spelartyp som Real behövde) så tappade Real fullständigt mittfältet. Detta pga. att man gick på namn istället för spelartyp. Fotboll är ju ändå en lagsport och som det ser ut idag så kommer nog United må bra av om man gör sig av med Pogba om han vill dra.

  • GGMU7

   15 juni, 2019 at 20:53

   Nej tvärtom, en missnöjd Pogba som inte presterar är det sista vi behöver. Sälj han dyrt och köp någon som gör nytta i mitten.

   • Jensan

    15 juni, 2019 at 22:16

    GGMU7,
    Det kan ju bli så att ingen vill köpa Pogba dyrt.
    Jag gissar att dyrt är åtminstone £100-150M.
    Om vi antar att det blir PSG som erbjuder högst och då £80M, ska vi nobba då och skitet blir kvar och tjurar ett år till ?

 4. Albo

  15 juni, 2019 at 15:46

  Har tröttnat på det här snacket runt Pogba. Skicka honom till P$G för ett hutlöst pris så blir vi av med både en lat spelare och en väldig massa negativ publicitet på samma gång.

  Tråkigt, jag gillar Paul Pogba och såg hans första match (Southampton hemma augusti 2016) live där han dominerade totalt och spelade som en utomjording.

 5. Mogge

  15 juni, 2019 at 15:55

  Jag vill klubben väl. Är orolig för framtiden. Tänk om Pogba försvinner. Hur ska fylla upp den förlusten? Fyndigt med $. Men vad hjälper det oss nu?

  • Xinpei

   15 juni, 2019 at 16:40

   Genom att köpa rätt spelare som passar laget bättre.

 6. runar

  15 juni, 2019 at 16:10

  bara skeppa iväg omedelbums har han inte klarat att leverera tidigare lär det inte bli bättre om han ”tvingas” kvar

 7. Morre

  15 juni, 2019 at 21:00

  Sälj skitet 🙏

 8. ManU4ever

  15 juni, 2019 at 22:37

  Pogba har blandat och gett, med tanke på antal mål och assist i år är det väl bra, så bra han kan vara. Problemet är att han är inte den ledaren United behöver och trott på , det har ju uppenbarligen inte fungerat! Tycker inte han har det hjärta en ledare skall ha, att ge allt för klubben i regn och skur samt vara en förebild. Där är det största problemet. Värva Fernandes och sälj Pogba till högstbjudande. Håller med föregående talare, det är mer nytta för klubben än skada.

 9. Fricken89

  15 juni, 2019 at 23:25

  Å andra sidan är det inte mkt att glädjas åt överhuvudtaget för någon spelare (eller för oss åskådare/fans) på det spelmässiga planet i United i dagsläget. Det är ju det man nu ska göra allt man kan för att råda bot på.
  Statistik-mässigt så har Pogba (hur man än vänder och vrider på det) gjort sin bästa säsong i karriären. Med det sagt så är han ändå en ojämn spelare – i dagens United. Men om United får in spelare som kompletterar och gör oss så bra spelmässigt som vi alla förväntar oss, så är jag säker på att spelare som Pogba blir jämnare. För det är nämligen så att i ett lag, drabbas en så drabbas alla, oavsett om det gäller det positiva eller negativa så dras alla med före eller senare. Vi kan iaf inte göra oss av med Pogba utan att han ersätts med någon annan klass-spelare. För minimi kravet för kommande säsong, är att åtminstone göra det bättre än denna säsongen. Och United är i en sits där man behöver få in spelare som gör oss bättre och samtidigt göra oss av med allt dödkött, inte tvärtom.

 10. benrth

  16 juni, 2019 at 08:33

  han skulle inte har kommit till man u i huvudtaget

 11. Mogge

  16 juni, 2019 at 11:45

  Och där kom strejken. Förmodligen Raiola som ligger bakom.

  • Påsen

   16 juni, 2019 at 12:52

   Placera han i b-laget och låt han strejka ut hela sitt kontrakt. Det hade varit magiskt. Dock inte realistiskt och vettigt såklart 😋

 12. Orvar

  16 juni, 2019 at 13:10

  Proffesionellt beteende i fall det stämmer säger det mesta om karaktären och mentalitet på han.

 13. Huges 10

  16 juni, 2019 at 13:44

  Många gånger sitter jag och är helt vansinnig på honom för att han inte kämpar och gör allt så krångligt. Men sen kan han ju fullständigt dominera matcher på ett sätt som väldigt få andra i världen kan. Skulle vara väldigt intressant att se honom bredvid en spelare som inte tolererar annat än hundra procent, typ Kean eller Ferdinand.
  Är helt klart väldigt kluven.

 14. GGMU7

  16 juni, 2019 at 13:49

  Där har ni fått det bekräftat! En orm, ett virus och en bortskämd snorunge är vad Pogba och jag är överlycklig över nyheten att han vill lämna!

  • DJ-Uret

   16 juni, 2019 at 15:31

   Instämmer, ett stort steg i rätt riktning ifall det nu äntligen blir så!

   • DJ-Uret

    16 juni, 2019 at 15:50

    Hoppas det trillar in lite spelare nu i veckan också, Ole skulle ju ha många/de flesta nyförvärv klara innan försäsongen börjar så de skulle ha tid att spela ihop sig… men är inte det nästa vecka liksom? 🤔

    • GGMU7

     16 juni, 2019 at 16:07

     Nja första juli börjar försäsongen, jag är inte orolig över spelare som kommer in, hellre att det tar tid och vi får in rätt spelare än att bara slå till i panik..

     Jag är mer orolig över spelare som faktiskt är kvar? Jag tänker på Rojo, Martial, Damian, Young och några fler. Vad är planen med dessa spelare?!

     • Jensan

      16 juni, 2019 at 16:21

      Vad är planen med Lukaku, Lingard och Rashford?
      Vi behöver alla fall en som kan göra 20+ mål i PL. Inte att vi har tre som gör sammanlagt 20+ mål.

 15. HA

  16 juni, 2019 at 14:01

  Mourinho hade rätt. Virus som smittar omgivning. Vad vill han nu. Vi har ju bytt tränare? Varför vill han inte spela. Bullshit, skicka iväg honom så långt det går.

 16. Solskjaer

  16 juni, 2019 at 17:57

  Ut med alla som smutsar ned klubben med dåligt offentligt beteende alternativt dåliga ageranden. Mourinho, Woodward, Pogba, Lingard, Martial och Lukaku om hans snack om Italien stämmer.

  Den största fördelen med att Pogba säljs är att vi blir av med Raiola. Jag tycker nämligen fortfarande att P är vår bästa spelare och det här snacket runt Pogba påminner om alla tusentals gånger Zlatan har bytt klubb. Har man varit med ett tag så ser man mönstret.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 25/7 13.30
Tottenham - Manchester United
Tour 2019
Visas på MUTV

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Roy Perisic som delbetalning?NEJ... .....Jul 22, 21:21
 • Kommentar från: Fricken89 Perisic som delbetalning?Exakt. Vi måste dock få till en del försäljningar snarast (enormt drygt på alla fronterna just nu, med bara ca…Jul 22, 20:34
 • Kommentar från: Scholes M.E.N: Uniteds ståndpunktVi tog tillbaka Scholes och vann titeln efter det rasade United. Att ta tillbaka Zlatan och in…Jul 22, 20:27
 • Kommentar från: Albo Perisic som delbetalning?Typiskt italienska lag att försöka med tvåårslån eller låna med frivillig utköpsklausul, eller så försöker de pruta ned det till…Jul 22, 19:41
 • Kommentar från: Fricken89 Perisic som delbetalning?Ja, enormt tröttsamt. Vill Inter ha Lukaku, så får de helt enkelt punga ut vad United eftersträvar, svårare än så…Jul 22, 18:35

FLER Nyheter