Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Raiolas Italien-förbud hävt

Mino Raiola är nu fri att operera på hela transfermarknaden igen…

Raiola fick först ett tre månader långt transferförbud i Italien och det förbudet utvidgades kort därpå till att gälla hela världen. Men häromdagen lyckades han överklaga och få förbudet hävt i alla länder utom Italien, men efter ännu en överklagan är nu också det förbudet hävt.

Annons – Ni vet väl att det finns mängder av sport även på sommaren? Kika in på Snabbare för att se dagens matcher och schyssta odds till dessa

Det betyder att Raiola kan sköta affärerna fritt även med italienska klubbar. Tex så verkar Juventus vara väldigt intresserade av att få tillbaka Paul Pogba – som representeras av Raiola – och Sky Sports skriver att storklubben har representanter på plats i England denna vecka för att diskutera en affär med United.

Källa: Sky Sports

7 Kommentarer

 1. Daniel Johansson

  14 juni, 2019 at 14:39

  Alltså jag ger faaaaan upp nu!!!!!! Det är tamejfan helt jävla otroligt hur smutsig dagens fotboll blivit. Agenter, klubbägare får bete sig hur fan de vill utan straff och när de väl blir straffade hävs skiten. Är väl ingen mening det finns lagar och regler längre inom fotbollen över huvudtaget när det gäller kontrakt, spelarköp m.m.
  Låt de härja fritt med korrumperade idioter och mutor.
  Bättre vi tar bort reglerna på planen med snart för så länge det inte går rätt till utanför planen så är det ju meningslöst.
  Händer det inte nåt snart inom fotbollen så att det går åt rätt håll så kommer det gå åt helvete. Inflationen inom fotbollen är ju helt otrolig. Kolla bara tanguay ndombele. Han kostade 7 miljoner pund när han köptes loss av lyon förra året nu vill de ha 65 miljoner pund för honom. För att han gjort en bra säsong i en skitliga som franska ligan är. Helt otroligt!!!!!! Varför tror ni de ligt är på väg till psg? Jo raiola som får mest med en affär med de pågrund av stenrik ägare. Han skiter ju i spelaren totalt. Franska är ju fan inte bättre än holländska ligan och psg är ju knappast bättre än ajax.

  • Molo52

   15 juni, 2019 at 11:51

   Att raiola har ett eget intresse råder det ingen tvekan om, men att hävda att han skiter i spelaren är ju att ta i. Man ska inte köpa allt som sägs i sillypodden, du kanske inte lyssnar på den men de drog samma parallell.

   Sedan ska man inte glömma att intäkt strömmarna inom fotbollen har ökat. Detta bidrar ju till ökad inflation vilket har positiva fördelar för mindre klubbar och mindre ligor. Så även klubbar utan shejker bör ha en rejäl skopa kritik, då klubbar som vårt älskade united är förgångs figurer av kommersialiseringen av fotbollen.

 2. Mogge

  14 juni, 2019 at 15:08

  Stenrika ägare från grumliga regimer. Det har ställt till det i fotbollsvärlden.

  • Molo52

   15 juni, 2019 at 11:56

   Alla ägare har ett egen intresse, våra ägare är ju ett bra exempel på ett annat typ av ägarskap som är skadligt för fotbollen. Alla vill se någon typ av avkastning på sin investering vare sig det är ekonomiskt eller av andra intressen.
   Va fint det skulle vara om klubbarna var medlems ägda, tänk om vi fans ägde vårt kära united?

 3. Jensen

  15 juni, 2019 at 00:01

  Går det inte överklaga en gång till så att Raiola blir avstängd igen?

 4. Geno

  15 juni, 2019 at 05:38

  Kjellb varför använder du ordet muslimer?? Det var lite dumt

 5. Molo52

  15 juni, 2019 at 11:44

  Kjellb vad har muslimer och byggandet av moskéer att göra med artikeln?

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/9 15.00
West Ham - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter