Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Fem bra tips på hur det bettar på United

Detta är en artikel i samarbete med och skriven av Mynewart…

Betting är ett trevligt sätt att avnjuta fotbollsmatcher på. Det ger lite extra spänning och krydda till spelet. Är det så att du vill betta på Manchester United, så finns det en del tips du kan ta till dig. Dessa ska vi delge dig här. Det går att betta på alla typer av fotbollsmatcher, som Champions League, Premier League och många fler.

Så blir du duktig på att betta

Om du inte tidigare har bettat på fotboll, så är det som sagt en del tips som kan vara bra att ta till dig. Du behöver hitta en bra bettingsida att använda. Det finns många olika att välja mellan. En bra sajt är ComeOn, som har både live betting och en sportsektion på sin sida. Du kan läsa mer om dem på https://www.svenskaspelsajter.se/comeon-casino/. När du skapat ett konto så är du redo att betta. Dock är det bra att innan dess kolla av statistik. Det är ju så att även om Manchester United är ditt favoritlag, så är det inte alltid läge att betta att de ska vinna. Det är bra att kolla av statistik på hur det har gått i tidigare matcher. Du behöver även hålla dig uppdaterad på lagen som ska spela mot varandra. Hur är formen på lagen? Är det spelare som är skadade? Hur ser spelschema ut och så vidare. Det är även en god idé att kolla av vad experterna säger inför en match. Det finns flera bra sportsajter så väl som sporttidningar med olika typer av experter..

Stirra dig inte blind på oddsen

Oftast är det så att den som bettar, den vill ha de högsta oddsen. Det eftersom det då blir högre vinst. Dock är det ibland bra att nöja sig med lite lägre odds. Oddsen sätts av en anledning. Det kan göra att det inte är så bra att spela på att ett league 2-lag ska besegra Manchester United, just för att det är höga odds. Det är då bättre att satsa på att Manchester United vinner, men då få lägre odds.

Ett par snabba tips

Ska du betta se då till att du har en plan med sitt spelande. Sen även till att jämföra odds mot varandra. Ha koll på vad experterna säger och använd dig av statistik. Spela inte bara på ditt favoritlag, utan se till vad som ger bäst vinstchanser helt enkelt.

 

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/9 15.00
West Ham - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter