Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Raiola: Det är FAKE NEWS

Enligt The Mirror så har nu Mino Raiola gett en kommentar om hans påstådda förhandlingar med PSG…

Mino Raiola har fått sin globala transferban lyft efter att han överklagat beslutet, vilket betyder att han kan agera agent som vanligt åt sina klienter under sommaren. Förutom mot italienska klubbar. Där står sig fortfarande transferembargot.

I går ryktades det om att De Ligt – som presenteras av Raiola – kommer allt närmare en övergång till PSG. Samtidigt figurerade en bild på Raiola tillsammans med en journalist, som påstods vara tagen i Paris där han ska ha befunnit sig för att förhandla De Ligt-övergången med PSG.

Nu citeras Raiola säga: ”Det här är ett klassiskt exempel på Fake News” som kommentar till att han befann sig i Paris för att förhandla De Ligt till PSG.

Och om den där bilden med journalisten, säger Raiola. ”Fotot på mig och den franska journalisten i Paris? Han bad mig om en bild, men jag känner inte gentlemannen. Jag har aldrig pratat med honom.”

Källa: Mirror

7 Kommentarer

 1. Jensen

  13 juni, 2019 at 14:55

  Jag tycker att Raiola själv är fake news.
  Inget som kommer ut ur hans mun är sant.
  Money talks – Bullshit walks.

 2. Manu

  13 juni, 2019 at 14:56

  Helt rätt Jensen !!

 3. Mogge

  13 juni, 2019 at 15:25

  Våra värvningar är Fake News. Börjar få panik nu. Inte bara att inget nytt kommer in. Vad blir kvar?

 4. Charlie

  13 juni, 2019 at 15:54

  Verkar som alla engelska lag ligger lågt, o andra sedan så är det väl bara Real Madrid i Europa som värvat friskt

 5. Jensan

  13 juni, 2019 at 16:49

  Är det bara jag, men visst känns årets sommartransfer extra nervöst? Nu är det typ två månader kvar, men risken är att vi bara får ”fulgodis” från godispåsen om vi inte agerar på riktigt inom 1 månad.

 6. Mogge

  13 juni, 2019 at 18:46

  Ja. Detta känns illa. Vad ska vi locka med förutom en rejäl pengapåse? Kom till oss snälla! Förvisso inget CL. Ev. Försvinner De Gea, Pogba och Lukaku med. Du blir inte bäst betald heller för där har vi Sanchez som vi inte blir av med.

 7. Charlie

  13 juni, 2019 at 19:32

  Kan man inte lösa ut Sanchez, jag tror att det skulle bli billigare i längden för då kan ingen begära en sådan lön.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 25/7 13.30
Tottenham - Manchester United
Tour 2019
Visas på MUTV

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Roy Perisic som delbetalning?NEJ... .....Jul 22, 21:21
 • Kommentar från: Fricken89 Perisic som delbetalning?Exakt. Vi måste dock få till en del försäljningar snarast (enormt drygt på alla fronterna just nu, med bara ca…Jul 22, 20:34
 • Kommentar från: Scholes M.E.N: Uniteds ståndpunktVi tog tillbaka Scholes och vann titeln efter det rasade United. Att ta tillbaka Zlatan och in…Jul 22, 20:27
 • Kommentar från: Albo Perisic som delbetalning?Typiskt italienska lag att försöka med tvåårslån eller låna med frivillig utköpsklausul, eller så försöker de pruta ned det till…Jul 22, 19:41
 • Kommentar från: Fricken89 Perisic som delbetalning?Ja, enormt tröttsamt. Vill Inter ha Lukaku, så får de helt enkelt punga ut vad United eftersträvar, svårare än så…Jul 22, 18:35

FLER Nyheter