Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Lukaku: Conte bästa coachen i världen

Romelu Lukaku verkar sugen på att göra flytten till Serie A och Inter…

Lukaku har på sistone varit starkt länkad med en flytt till Inter och efter Belgiens landskamp häromdagen – då han gjorde två mål – så pratade han om sin framtid. I en intervju med SportMediaset ska han han flörtat hårt med Inter.

”Det är bra att Conte gick till Inter. Enligt mig är han den bästa coachen i världen. Gällande min framtid har jag redan fattat ett beslut, som jag inte kan kommunicera offentligt utav respekt mot Manchester United där jag har kontrakt. Jag respekterar klubben.”

Annons – Besök Snabbare.com för att spana in schyssta odds till dagens sportevenemang

”Jag är ett stort fan av Serie A. De som står mig nära vet att jag alltid velat spela i den engelska ligan och i den italienska. Jag älskar Italien. Cristiano Ronaldo har kommit, Sarri kommer gå till Jveuntus, Ancelotti är i Napoli. Det kommer bli en spännande liga.”

Källa. Mirror

7 Kommentarer

 1. David

  13 juni, 2019 at 13:36

  Jag älskar Lukaku som spelare och tycker att han är väldigt bra och hoppas att han stannar och att ole får fart på han. MEN jag blir förbannad när Lukaku pratar på detta sättet, han säger ju indirekt att han kommer att lämna.

 2. Tommy

  13 juni, 2019 at 15:50

  Han lämnar, 100%.
  Det rör mig inte i ryggen, låt Rashford spela som 9a om vi inte får in en striker.

 3. Martin B

  13 juni, 2019 at 17:53

  ”som jag inte kan kommunicera offentligt utav respekt mot Manchester United ”… Fotbollspelare är mycket men de är fan inte smarta (de flesta av dem)

 4. Böje

  13 juni, 2019 at 18:47

  Mirror hänvisar i sin tur till en tidning man aldrig har hört talas om? Jag är skeptisk mot båda källorna. Har svårt att se Lukaku uttala sig sådär.

 5. Tommy

  13 juni, 2019 at 19:03

  Uppenbarligen redan överens om det personliga kontraktet med Inter.
  Han kommer spela där nästa år, det vet alla vid det här laget.

 6. Geno

  13 juni, 2019 at 19:56

  Jävlar vilken sliskig flörtare lukkakku.. inte ens diskret..

 7. Geno

  13 juni, 2019 at 20:06

  Vi kan väl bara hälsa Conte: Good luck with that touch 😂😂

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 25/7 13.30
Tottenham - Manchester United
Tour 2019
Visas på MUTV

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Roy Perisic som delbetalning?NEJ... .....Jul 22, 21:21
 • Kommentar från: Fricken89 Perisic som delbetalning?Exakt. Vi måste dock få till en del försäljningar snarast (enormt drygt på alla fronterna just nu, med bara ca…Jul 22, 20:34
 • Kommentar från: Scholes M.E.N: Uniteds ståndpunktVi tog tillbaka Scholes och vann titeln efter det rasade United. Att ta tillbaka Zlatan och in…Jul 22, 20:27
 • Kommentar från: Albo Perisic som delbetalning?Typiskt italienska lag att försöka med tvåårslån eller låna med frivillig utköpsklausul, eller så försöker de pruta ned det till…Jul 22, 19:41
 • Kommentar från: Fricken89 Perisic som delbetalning?Ja, enormt tröttsamt. Vill Inter ha Lukaku, så får de helt enkelt punga ut vad United eftersträvar, svårare än så…Jul 22, 18:35

FLER Nyheter