Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Samtalen fortsätter

Manchester United och Juan Mata tycks fortfarande sitta i förhandlingar om en förlängning…

United har erbjudit Mata ett nytt kontrakt – det är sedan länge känt. Men han verkar inte ha skrivit på det och han tros överväga en rad andra alternativ – tex har han länkats med Barcelona.

United har nu offentliggjort listan över spelare som man släpper i sommar och Mata fanns inte med på den listan, trots att kontraktet går ut den 30:e juni. Om han i slutändan skriver på det nya kontraket återstår att se.

Annons – Odds till alla kvällens EM-kval – bl.a Turkiet v Frankrike – hittar ni hos Snabbare.com

Källa: MEN

 

36 Kommentarer

 1. Jensen

  8 juni, 2019 at 12:24

  Det finns väl inget som hindrar Mata skriva på ett nytt kontrakt även efter 30 juni.
  Så länge Mata inte har skrivit på för nån annan, kan han lika gärna skriva på för oss.
  Och längre tid det tar, bättre förhandlingsläge får vi. För jag tror inte Mata vill vara kontraktslös när säsongen börjar i augusti.

 2. Fricken89

  8 juni, 2019 at 14:55

  Off topic: Alex och Felix, kan någon av er vara snäll och se över varför mina kommentarer hamnar i spamfiltret och fixa det? Det blir så jobbigt när man vill delta i en diskussion..Tack 🙂

  • Fricken89

   8 juni, 2019 at 14:56

   Jag har skrivit tre kommentarer av ganska lika slag, så ni kan radera två och spara en. 🙂

   • Fricken89

    9 juni, 2019 at 19:19

    Om du slutar ta mitt nick kanske dina kommentarer inte blockas! R*tard

 3. Oskar

  8 juni, 2019 at 15:20

  Släpp honom. Sluta krusa skitspelare

 4. lopa

  8 juni, 2019 at 15:35

  Snälla skrota den här jävla sopan. Han må vara en god snubbe men han är totalt jävla värdelös. Han har knappt gjort en bra match på…. Hur många år är det nu? Jo juste, Liverpool-matchen för några år sedan där han stänkte in två baljor. Grattis. Utöver det, totalt värdelös & vågar inte ta för sig för FEM jävla öre. Nej tack.

 5. Mogge

  8 juni, 2019 at 16:31

  Nja. En ok passningsfot har han väl iaf. Det får man väl ge honom?

  • lopa

   8 juni, 2019 at 17:05

   Mogge: Ja han har en fin vänster men han använder den enbart med sidledspassningar. Han borde kolla mer på Silva-spelarna i City. Våga slå en avgörande passning, våga slå en långboll till ex Shaw, när Mata kommer ner o hämtar boll. Nej.. Han ska först passa till en mittfältare, som sedan ska passa vidare till Shaw. Sånt gör mig så helvetes frustrerad. Och jag förstår att City spelar snabbare & samtliga spelare tar mer löpningar vilket gör det enklare att hitta dessa spelare. Men Mata har haft sina chanser men tycks ha noll självförtroende att slå den.

 6. Roy

  8 juni, 2019 at 22:31

  Lägg ner,sälj!!!

  • Ruben

   8 juni, 2019 at 23:48

   Sälj? 😂

 7. Böje

  9 juni, 2019 at 12:32

  OT: har ni sett klippet på Uniteds insta där Beckham lägger en hörna i slowmotion ?? Fyfan så vackert, man blir tårögd.

  • Jensen

   9 juni, 2019 at 12:49

   Böje,
   Jag tycker David Beckham slutade vara riktigt duktig 2003 när han lämnade oss för lyxlivet i Madrid.
   Då kändes det att fotbollen inte längre var det viktigaste i hans liv, utan pengar, utseende, fru och barn (i den ordning) verkade vara viktigare.

   • Böje

    9 juni, 2019 at 13:38

    Långt ifrån min favorit heller, av nämnda anledningar. Men känslan i den foten och känslorna som han trots allt visade upp för klubben i matchen går inte att ta miste på.

    • Jensen

     9 juni, 2019 at 13:57

     Klart man saknar en spelare som Beckham när han var som bäst.
     Krossbollar 60-70m som satt som på läppen eller frispark strax utanför straffområdet var oftast mål.
     Idag har vi inte en spelare med Beckhams skicklighet i samma position (höger yttermittfältare).

 8. Fricken89

  9 juni, 2019 at 19:33

  Alex och Felix: Snälla blockera den här personen/personerna som trollar med mitt alias! Jag är den enda härinne som blir trollad och får kapat alias och jag är sjukt trött på det! Jag hamnar av någon märklig anledning ibland i ert spamfilter – och det är helt befängt! Jag sköter mig. Det värsta jag gjort är att jag kan svara tillbaka med samma medel som jag utsätts för, men jag har aldrig startat något och jag kommer aldrig få för mig att göra det heller! Det här är ett fotbollsforum om Man Utd och så kommer det emellanåt hit folk med misslyckade liv och tror de är roliga. Ni (Alex och Felix) gör ett utmärkt jobb här på sidan, men det måste bli bättre ordning på att blockera folk som trollar/gör allt annat än att diskutera fotboll och United!

  • Ruben

   9 juni, 2019 at 19:45

   Fake…

   • Fricken89

    9 juni, 2019 at 20:12

    Nej. Men du däremot.

    • Ruben

     9 juni, 2019 at 23:50

     Anledningen till att jag skrev fake var för att jag trodde du var ”fake” Fricken89. Sry, my bad.

  • Böje

   9 juni, 2019 at 20:38

   Håller med dig Fricken. Ordningen är bedrövlig och inget görs för att ändra på det. Jag har stor respekt för dig, vi som sköter oss får se till att hålla ihop.

   • Fricken89

    9 juni, 2019 at 20:44

    Ja, det är inte roligt. Nätmobbning på hög nivå! Och det känns bedrövligt att göra de skribenter här på sidan som jag respekterar (dig bl a) förvirrade när mitt alias kapas och det skrivs dynga. Som tur är gjorde Alex klart för mig att de har koll vem som är jag, så jag väntar bara på att åtgärder görs på allvar, så jag kan skriva här som vanligt. Tack för stödet!

    • Jensen

     9 juni, 2019 at 20:56

     Fricken89,
     Jag hade nicknamnet Jensan fram tills alldeles nyligen.
     Sedan har jag två alternativ: antingen så går jag och skriver en massa här utan att minnas det eller så finns det en eller flera till som också kallar sig för Jensan.
     Anledningen till mitt nicknamn här är för att mina vänner ”i det verkliga livet” kallar mig för Jensan.
     Men för att förhoppningsvis få känna mig lite unik här inne, kallar jag mig sen en kort tid för Jensen.

     • Fricken89

      9 juni, 2019 at 21:15

      Okej, inte kul. Fast mitt nick/alias är bara ett ihopkok och något som var unikt här på sidan. Jag har varit här på sidan (jag vet inte exakt hur länge), typ sju år eller mer är det iaf. Och det här är inte första gången jag får mitt alias kapat. Och det var först efter jag kom hit, som någon/flera börjat förlöjliga sig av mitt alias. Och det som skrivs från denne/dem är bara för att skapa osämja och inget annat. Uppenbart någon/några som stör sig på åsikter som inte faller dem i smaken. Att de sedan även använder sig av numren som jag lagt till, är ju glasklart för att göra de övriga skribenterna här som sköter sig, förvirrade!

     • Böje

      9 juni, 2019 at 21:18

      Jag minns för länge sen, typ tre-fyra år sen, när jag såg Frickens namn kapas första gången. Det var ju på den tiden då Youssef och Spadde mfl var aktiva här, innan de otrevliga bråkstakarna började härja. Sidan var trevligare på den tiden. Jag är glad att du är kvar Fricken.

     • Fricken89

      9 juni, 2019 at 21:34

      Ja just det! 🙂 Och en person med alias ”Ivarsson” var också rolig att hålla diskussion med. Det är en del personer som försvunnit genom åren, vilket jag tycker är väldigt tråkigt! Men jag kan förstå dem, med tanke på vilken nivå det kan vara här nuförtiden. Jag är här för att jag vill diskutera United och jag känner inte till några andra United-forum än det här. Det är väl anledningen till att jag fortfarande är kvar här, annars hade jag nog också dragit. Blir det ingen bättring på det här, så kommer jag nog också söka mig vidare. Jag får googla och se om det kommer fram något annat intressant United-forum från Sverige, förhoppningsvis ett forum med någon slags log-in så man har ett eget konto. Tack, det värmer! Detsamma!

    • Jensen

     9 juni, 2019 at 21:21

     Fricken89,
     Denna sidans admin (Felix/Alex) borde ju kunna se vem som skapade sitt nicknamn först och därefter ha ”namnrättigheterna”.
     Och om någon annan försöker ”kapa” upptaget namn, borde systemet blocka personen att skriva kommentarer.

     • Fricken89

      9 juni, 2019 at 21:39

      Ja, varför inte. Hursomhelst måste något göras om det ska kunnas hålla god nivå här på sidan.

     • Albo

      9 juni, 2019 at 21:58

      Ivarsson minns jag också, länge sen man hörde från den! Har för mig att han var ganska kunnig dessutom, liksom du Fricken, Spadde, Youssef och även Farzad som var med ofta förr. Saknar de snubbarna, (även om jag inte var överens med Spadde om försäljningen av Anders Lindegaard samt anställningen av Moyes) miljön på sidan har försämrats med en miljard procent sen de försvann och somliga tog vid.

     • Fricken89

      9 juni, 2019 at 22:40

      Ivarsson var den som försvann först, har jag för mig. Och Youssef har faktiskt tittat in här någongång på senare tid, fast det var även det ett tag sen nu. Ja, vi får hoppas att det händer/utvecklas något som gör att sidan kommer på rätt köl igen!

  • DJ-Uret

   9 juni, 2019 at 21:55

   Mitt namn kapas också titt som tätt tyvärr.
   Jag tänker att lösenordkrav eller vad som helst kan väl inte vara så svårt att kirra för sidan, typ bara att man måste bekräfta sitt lösenord genom malilen man angett så är det klart.. eller?
   Tror stämningen hade blivit trevligare generellt då också.
   Saknar dina elvor förresten Fricken89, alltid tanke bakom de och de var roliga att följa tycker jag.
   Haha, just dina elvor skapade ju alltid sånna debattar minns jag 🙂

   • Fricken89

    9 juni, 2019 at 22:15

    Ja, bedrövligt!
    Den största anledningen till att jag la av med elvorna, var för att när Olé tog över (innan han skrev på sitt heltidskontrakt) så presterade laget oavsett vilka spelare på planen – och därmed försvann mitt behov av att se ut bästa presterande elvan ur beräkning från egen åsikt. Och för att mina elvor aldrig blev av :P. Men visst var även trollerierna jobbiga, men inte det som fick mig sluta.

    • Fricken89

     9 juni, 2019 at 22:36

     Men kul att det uppskattades, det värmer!

    • DJ-Uret

     9 juni, 2019 at 22:52

     Ja men härligt kompis, det låter lite som att det inte är helt kört för en come back till nästa säsong för FrickensElva då? 😁
     Tänker på hur kaosigt det var både inne på och utanför planen förra säsongen under josés sista tid, samt under slutet av säsongen efter att ole blivit anställd då alla underpresterade mer eller mindre..
     Nej du brorsan, vi får hoppas på ett lyckat fönster nu och att vi får surra tänkbara elvor nästa säsong som innehåller spelare som de ligt, wan bissaka, haller, fernandes och förhoppningsvis med en lite förnyad styrelse dessutom.

     • DJ-Uret

      9 juni, 2019 at 23:09

      … som de ligt, wan bissaka, haller, fernandes osv*

 9. GGMU7

  9 juni, 2019 at 20:21

  Bruno fernandez verkar vara nära nu!

  • Jensen

   9 juni, 2019 at 21:00

   Tycker mig att se honom på planen i Portos hemmaarena.
   Där jag är, är det långt till Lissabon… 😀

 10. Mogge

  10 juni, 2019 at 09:00

  Jag läser igenom flödet här väldigt ofta. Många initierade Unitedfan här. B.la Fricken89. Jag kan tycka att det är bra med högt i tak. Olika åsikter berikar. Det jag uppskattar här är att det är ett öppet forum. Men att ta någons Nick är bara ett ofog. Och att trycka ner andra och visa att just jag/du är den bästa utav fan är bara destruktivt. En svordom här och där kan jag ta. Nu hoppas jag bara på att vi får några hopp om framtiden på spelarsidan.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/9 15.00
West Ham - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter