Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mirror: Nu ska Pogba in

The Mirror hävdar att Real Madrid nu vänder blickarna mot Paul Pogba…

Real har nu bekräftat värvningen av Eden Hazard från Chelsea och enligt The Mirror så är nästa punkt på Zidanes agenda att säkra Paul Pogba. United sägs inte vilja sälja Pogba och han har i dagsläget tre år kvar på kontraktet, men enligt rapporten kan ett bud på omkring £130 miljoner ändå få Uniteds uppmärksamhet – i slutändan sannolikt beroende på vad spelaren själv vill.

Annons – Schyssta odds till alla kvällens EM-kval hittar ni hos Snabbare.com

Mirror skriver att Real kan komma att addera Gareth Bale för att få ned transfersumman och göra affären mer intressant för United, men Bale har tre år kvar på sitt korntakt och sitter på en veckolön på £600 000 – något som kan bli ett problem.

Källa: Mirror

17 Kommentarer

 1. Jensen

  8 juni, 2019 at 12:29

  Bale har en veckolön på £600k ???
  Vilken idioti. Inte ens när han spelar som bäst är han inte värd dessa pengar.
  Jag utgår ifrån att OGS aldrig skulle gå med på betala såna här löner till NÅGON (även jag tror OGS har inget med lönerna att göra med…).

 2. Fricken89

  8 juni, 2019 at 12:58

  Tur Mirror är källan. Detta får bara inte hända!

  • Jensen

   8 juni, 2019 at 13:02

   Fricken89,
   Vad tror du din lillebrorsa Fricken88 kommer tycka?
   😁😁😁

   • Fricken88

    9 juni, 2019 at 01:27

    Om Fricken89 är född enligt hans nick är det väl ändå han som är ”lillebrorsa”? 🙂

    • Jensen

     9 juni, 2019 at 08:49

     Fricken88,
     Det har du rätt i.
     Då frågar jag dig, storebrorsan, håller du med lillebrorsan rent generellt när det gäller fotboll och synnerligen United?

 3. Martin B

  8 juni, 2019 at 13:18

  Jag tror att Pogba kommer vara kvar i United (även om han vill eller ej) och att Real kommer klippa M´bappe som nästa stora värvning. Det är vad jag tror och hoppas på.
  Det hade varit riktigt najs om fallet blir så och att united värvar in ett flertal nya spelare som lyfter laget ordentligt. Att Pogba då känner att det finns en framtid i laget och stannar ytterligare en säsong och är med i trupper efter ytterligare ett sommarfönster. Då kan det bli riktigt bra!

 4. Danne10

  8 juni, 2019 at 14:11

  Ta inte Bale.. Vad vi ön gör. Han hade chansen för några år sedan men ville gå till Real så låt han va där nu. Vi ska inte va någon andrahandsklubb. Vi måste skaffa pondus mot dom andra klubbarna nu. Varför hjälpa Real nu när dom fått Hazard och kanske ännu fler på G in? Vi har knappt värvat en spelare. Ok om vi värvat 2-3 stjärnspelare då kan man prata men inte innan vi fått in spelare.. Så jäkla trött på att Real alltid ska få som dom vill..

  • Fricken89

   8 juni, 2019 at 14:52

   Ja precis. Och United är ju i en position där man behöver få IN klass-spelare, inte bli av med. Det är dödköttet som ska ut och ge plats för klass-spelare, så våra stjärnor (De Gea och Pogba t.ex) får upp motivationen att ge allt för klubben igen, så vi kommer ur den här kräftgången nån j*vla gång..
   Sportchef och uppdaterad sport-insatt styrelse verkar allt mer långsökt, pga av att den nuvarande styrelsen (framförallt Woodward) är för envis och stolt för att inse att de inte begriper sig på fotboll – kan bli vårt nederlag… Man kan bara hoppas att det går vägen tillslut. Det har gått sex år nu av stampande på samma ställe, så det är svårt att vara optimistisk.

   • Fricken89

    8 juni, 2019 at 14:53

    Ja precis så. Och United är ju i en position där man behöver få IN klass-spelare, inte bli av med. Det är dödköttet som ska ut och ge plats för klass-spelare, så våra stjärnor (De Gea och Pogba t.ex) får upp motivationen att ge allt för klubben igen, så vi kommer ur den här kräftgången nån j*vla gång..
    Sportchef och uppdaterad sport-insatt styrelse verkar allt mer långsökt, pga av att den nuvarande styrelsen (framförallt Woodward) är för envis och stolt för att inse att de inte begriper sig på fotboll – kan bli vårt nederlag… Man kan bara hoppas att det går vägen tillslut. Det har gått sex år nu av stampande på samma ställe, så det är svårt att vara optimistisk så länge till.

    • martin

     8 juni, 2019 at 16:15

     Jag har gett upp om Pogba. Det funkar inte att ha en spelare som ska vara stjärnan och den man ska bygga laget kring, när han är så förbannat jävla ojämn. Och han drar ju verkligen med sig hela laget när han spelar dåligt. Det håller inte om man ska vinna en liga. Jag börjar bli jäkligt less på Pogba ärligt talat. Jag hoppas han lämnar i sommar, bara se till att ta rejält med betalt och investera pengarna i rätt gubbar istället!

 5. Zingo

  8 juni, 2019 at 14:50

  Vill Pogba spela med James eller Hazard? Svårt val.

 6. lopa

  8 juni, 2019 at 15:33

  Snälla skrota den här jävla sopan. Han må vara en god snubbe men han är totalt jävla värdelös. Han har knappt gjort en bra match på…. Hur många år är det nu? Jo juste, Liverpool-matchen för några år sedan där han stänkte in två baljor. Grattis. Utöver det, totalt värdelös & vågar inte ta för sig för FEM jävla öre. Nej tack.

  • lopa

   8 juni, 2019 at 15:34

   Ursäkta, vet inte hur jag kom hit, men inlägget var meningen till Mata.

 7. Mogge

  8 juni, 2019 at 15:40

  Det kommer hända mycket kring våran kära klubb i Sommar. Följer spänt nyheterna. Vad jag förstår så kommer vi satsa ungt. Jag är rädd för att vi inte kommer att ha ett slagkraftigt lag när allt summeras i höst. Tror mycket på någon typ av sportchef. Nu känns det som vi saknar en röd tråd.

  • Fyfaan

   8 juni, 2019 at 16:25

   Tror tyvärr inte de kommer hända spec mkt. Många av värvningarna vi ställt in oss på kmr gå till andra, bättre klubbar. Och sportchef? Haha den inkompetenta ledningen vi har nu kmr få sitta kvar. Tror denna sommaren blir lite som moyes, fellaini sommaren. Stora planer – inget händer.

  • Martin B

   8 juni, 2019 at 19:54

   Jag tycker det känns som att vi har en röd tråd, unga hårt arbetande spelare. Inga bekväma stjärnor som lever på gamla meriter.
   Du har nog rätt i att vi inte kommer ha ett jätte slagkraftigt lag men jag tror att det kommer vara bättre än det vi hade denna säsongen. Det kommet hända mycket. Jag tror på en fyra värvningar, James, en innermittfältare, en höger back och en offensiv kantspelare eller striker till. Eventuellt kommer det två innermittfältare. Sen tror jag vi kommer förstärka med en mittback i januari.
   Efter alla landslagsmatcher tror jag att transferna kommer komma igång ordentligt!

 8. Jensen

  9 juni, 2019 at 11:59

  Såg andra halvlek på EM-kvalmatchen Turkiet vs Frankrike igår.
  Pogba var, precis som större delen av Frankrike rätt värdelös igår.
  Så fort han fick bollen, passade han antingen sidleds eller bakåt.
  Inga större försök att bryta genom själv mot det kompakta Turkiska försvaret.
  Det syntes rätt tydligt att Pogba behöver duktiga medspelare runtomkring sig. Om han inte har det, blir han själv direkt sämre. Han är ingen Hazard eller De Bruyne som kan bryta ett spelmönster på egen hand.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/9 15.00
West Ham - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter