Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Rykten: En prio för Barca

Relationen kan bli avgörande. En prio i transferfönstret. Flera storklubbar intresserade..

Marcus Rashford har under våren länkats med en flytt till Barcelona och han har ännu inte kritat på den kontratkförlängning – med en veckolön på £150 000 – som ligger på bordet hos United. Enligt Mirror så vill Barcelona skapa en anfallstrio bestående av Suarez, Messi och Rashford och Unitedprodukten sägs nu vara en prio för Barca i sommar.

Annons – Schyssta odds till alla kvällens EM-kval, hittar ni hos Snabbare – HÄR

Rashford har varit i United sedan sju års ålder, han värderas högt internt och klubben har inte för avsikt att sälja honom, men enligt rapporten är Barcelona hoppfulla om att klubbpresident Josep Maria Bartomeus goda relation till Ed Woodward ska ge dem en fördel i jakten.

Rashfords kontrakt går ut nästa sommar och United har en option om ett års förlängning. Men till dess att han skrivit på nytt kontrakt så lurpassar Barcelona runt hörnet och även Real Madrid, Juventus och PSG sägs följa situationen, skriver Mirror.

Källa: Mirror

2 Kommentarer

 1. Kjellb

  7 juni, 2019 at 11:49

  Fförstår att killen fiskar runt 200k , eftersom vi har sjukt dåliga spelare runt 100-150k . Dock riktigt dåligt om våra egna produkter vill mjölka ut sin klubb likt alla andra som kommer utifrån. Nu kanske inte fallet är så för lite mer än 150k får vi antagligen punga med tanke på hur löner det ut i laget . Rashford jobbar mer än de flesta i matcher dessutom

  • Solskjaer

   7 juni, 2019 at 16:59

   Men han gör typ 8 mål per säsong, håller inte om man ska ha nr 10 och vara stjärna i United. Han får ett år till på sig att lyfta, annars säger jag ajöss till honom.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/9 15.00
West Ham - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter