Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Sky: United ger upp jakten

Enligt Sky Sports så har Manchester United nu erkänt nederlag i jakten på Matthijs De Ligt…

Ajax-kaptenen har varit starkt länkad med Barcelona under våren, men under den gångna veckan så har det förekommit rapporter om att United i allra högsta grad är med i racet om hans signatur. Det har pratas om att United erbjudit 19-åringen ett superkontrakt värt ca £255 000 i veckan för att han ska välja Old Trafford framför Nou Camp och att han på allvar överväger erbjudandet.

Nu hävdar dock Sky Sports – med hänvisning till sina egna källor – att United gett upp hoppet om att signa De Ligt, då man sägs tro att han bestämt sig för att signa för Barcelona.

Annons – Kika in på Snabbare.com för schyssta odds till dagens sportevenemang – HÄR

Så det förekommer ju motstridiga rapporter i media gällande ämnet De Ligt. Vilken klubb tror ni han väljer?

Källa: Sky Sports

10 Kommentarer

 1. Ruben

  26 maj, 2019 at 13:37

  Någon som vågar betta emot att vi har exakt samma lag nästa säsong, minus Herrera och Valencia? Mata kritar på nytt 6 års kontrakt med 4.6 miljoner i veckan för besväret.

 2. micke

  26 maj, 2019 at 13:49

  Tror oxå att vi kommer ha kvar stort sätt samma lag, och bara det är illavarslande.
  Dock då minus Valencia och Herrera.

 3. lopa

  26 maj, 2019 at 14:05

  Spelare använder i vanlig ordning United för att öka sin lön.

 4. Tommy

  26 maj, 2019 at 17:07

  Vi värvar väl killen från Swansea och Longstaff från Newcastle.
  Det kommer förmodligen ses som ett lyckat fönster.
  Nästa säsong så har vi Young som kapten, fortsätter starta med spelare som Smalling, Matic, Lingard och Lukaku.

  Tyvärr en mörk tid, förhoppningsvis har jag fel! 🙂

 5. Mogge

  26 maj, 2019 at 20:15

  Tror på stor rotation i truppen. Vi kommer att göra oss av ned en del dökött. Ser ingen anledning till att ha kvar en del trötta dåliga mediokra spelare. Sedan kanske vi får svårt att behålla vissa med.

 6. Farzad

  26 maj, 2019 at 20:19

  United ska värva Marquinhos, erbjud De Gea i ett rakt byte. De Ligt o många av maffians fotbollsspelare använder andra klubbar för att förhandla om bättre kontrakt. United har varit vårdslösa och gett för lukrativa kontrakt!

  • Fricken89

   26 maj, 2019 at 20:40

   Om fallet för De ligt skulle vara att förhandla om ökad lön i Ajax, så kommer United alltid kunna erbjuda mer än vad Ajax kan. Frågan är hur långt man ska gå för att veta hur mkt han är värd att få i lön. Det man redan vet är att han (om man utgår från det man sett av honom hittills) är att han är värd mer i lön än alla våra befintliga mittbackar. Frågan är om han lyckas bibehålla det om han skulle komma till oss, eller om han blir sämre som nästintill alla våra värvningar har blivit de senaste sex åren..

   • Farzad

    27 maj, 2019 at 08:14

    Fotbollsspelares agenter läcker till pressen om att United är intresserade som en bricka i spelet för att höja ett bud, eller att höja lönen i kontraktssamtal! De Ligt är så klart med på noterna! Jag håller helt o hållet med om att vi ska värva spelare som vill komma till oss, vi kan inte ha spelare som i första rummet har motiverats utav pengar, t.ex. Martial!

    • Fricken89

     27 maj, 2019 at 09:30

     Jag tror inte att De Ligt kommer vara kvar i Ajax när den nya säsongen drar igång. Tyvärr får man säga, för jag är grymt imponerat av det som de har uppnått med sina resurser i jämförelse med de största klubbarna i världen.
     Jag väntar bara på att United ska anställa fler sportsligt insatta i styrelsen, så man kan börja bygga ett starkt lag på samma sätt. Resurserna finns det gott om, det gäller bara att ha en plan att följa och spendera dem rätt – vilket inte kommer ske förrän det kommer in folk som kan och begriper sig på fotboll. Så länge som Woodward vägrar lämna över de sportsliga tyglarna, så kommer vi med största sannolikhet haverera i samma hjulspår som vi gjort under dessa sex åren utan Sir Alex..

  • Fricken89

   27 maj, 2019 at 00:46

   Om fallet för De Ligt enbart skulle vara att förhandla om ökad lön i Ajax, så kommer United alltid att kunna erbjuda mer än vad Ajax kan. Frågan är hur långt United ska våga gå/få känsla av hur mkt han är värd att få i lön (?). Det man vet redan nu är att han (om man utgår från det som han presterat den här säsongen) är värd mer i lön än alla våra befintliga mittbackar. Den stora frågan är om han lyckas bibehålla formen som han imponerat hela fotbollsvärlden med om han skulle komma till United (?), eller om han blir sämre som nästintill alla våra värvningar har blivit de senaste sex åren…

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/9 15.00
West Ham - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter