Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Sex fria agenter United kan överväga

Här är sex stycken spelare Manchester United kan signa på fri transfer i sommar…

Manchester Evening News listar fem spelare vars kornakt löper ut i sommar och som United potentiellt skulle kunna signa som fria agenter.

Adrien Rabiot

24-åringens kontrakt med PSG går ut och han kommer finnas tillgänglig på fri transfer. Han har länkats med b.la Barcelona, United och Arsenal.

Yacine Brahimi

Portos 29-årige winger ser inte ut att vilja förlänga sitt kontrakt. Han har stor erfarenhet från spel i både den spanska, franska och portugisiska högsta divisionen, spelar primärt på vänsterkanten men kan även spela som släpande anfallare.

Annons – Kika in på Snabbare.com för schyssta odds till dagens sportevenemang

Diego Godin

Atletico Madrids rutinerade mittback lät tidigare i våras meddela att han lämnar klubben. Det mesta tyder dock på att han kommer hamna i Inter, men United kanske har en liten chans att övertala honom att tänka om, skriver MEN.

Filipe Luis

Atleticos vänsterback ser ut att lämna klubben i sommar och han har länkats med bl.a Barcelona och PSG. MEN anser dock att Luis är vore en stark truppspelare och att United borde ge sig in i racet.

Gary Cahill 

33-årige Cahill får inte mycket speltid av Sarri i Chelsea och förväntas lämna klubben i sommar då hans kontrakt löper ut. Cahill passar inte in i den värvningsprofil United sägs söka i sommar, men MEN menar på att han fortfarande vore en uppgradering av många av de befintliga mittbackarna och att man bör överväga att erbjuda honom ett korttidskontrakt, inte minst med tanke på hans stora erfarenhet.

Ramires

Den nu 32-årige f.d Chelsea-mittfältaren släptets från sin kinesiska klubb Jiansu Suning tidigare i våras och är just nu fri agent. MEN lyfter honom som ett alternativ.

 

Källa: MEN

 

 

5 Kommentarer

 1. Ante

  26 maj, 2019 at 14:14

  🤮

 2. Ruben

  26 maj, 2019 at 14:23

  Ramires och Cahill är ju givna! Direkt in i startelvan! Peta VNL och lira med Smalling och Cahill och Ramires istället för Matic. Mer behöver vi inte, City skakar av rädsla. Ifall det blir budgivning angående lönen så 3-4 mijoner i veckan borde räcka?

  • Ruben

   26 maj, 2019 at 14:24

   Och en FET sign on bonus!

 3. the manager

  26 maj, 2019 at 14:33

  Men Rabiot är väl ok?

  • David

   26 maj, 2019 at 18:09

   Absolut, men hans karaktär är knappast något vi behöver i vår redan mentalt trasiga klubb.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/9 15.00
West Ham - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter