Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Rojo: Jag vill stanna i United

Marcos Rojo säger att han efter samtal med Ole Gunnar Solsjkaer vill stanna kvar i Manchester United…

Rojo – som kom från Sporting sommaren 2014 – har aldrig riktigt kommit in i United på allvar, men signade förra året ändå ett nytt tre års-kontrakt med klubben. Han gjorde endast åtta matcher för United alla turneringar den gångna säsongen och han är en av de många spelare som ryktas kunna lämna i sommar, men enligt honom själv vill Solskjaer ha kvar honom och han själv vill stanna.

Annons – Kolla in hos Snabbare.com för bra odds till dagens sporthändelser

”För nu vill jag stanna i United. Jag pratade med managern innan slutet av säsongen och vi pratade om hans planer för mig. Han sa att jag finns i hans planer, att jag är en viktig spelare och att han vill att jag blir helt i form igen för att han ska kunna räkna med mig i förstalaget.”

Källa: Sky Sports

 

8 Kommentarer

 1. Ruben

  26 maj, 2019 at 13:33

  En viktig spelare? Wtf?

  • Buhu

   26 maj, 2019 at 14:13

   Solskjaer har tappat det helt…

 2. Ante

  26 maj, 2019 at 14:15

  Rojo är bra, som mittback. Folk har en tendens att glömma det efter några insatser på VB.

 3. Tin

  26 maj, 2019 at 14:34

  visst är han bättre än smalling och Jones men han blir mycket skadad

 4. Scholes = legend !

  26 maj, 2019 at 16:58

  Som ”Ante” säger, folk har glömt bort att han är MB och inte VB… OGS vill ha det laget som springer och jobbar mest i ligan, och rojo är en sådan spelare ! Där av vill han ha kvar honom troligtvis, Jag personligen ser mer än gärna honom kvar ! Älskar spelare som rojo som ger 110% hela tiden, fixa sin fysik lite så han inte går sönder och nån får ta ett ordentligt snack med han att sluta hoppa in med dobbarna, så kommer han leverera!
  GGMU! 💜

  • Buhu

   27 maj, 2019 at 01:08

   Hoppa in med donbarna? Det är det enda killen kan göra! Livsfarlig att ha på planen och alltid risk att spela med 10man efter någon minut. Han senaste inhopp skulle ha gett ett röttkort! Ut med han och värva in kvalite, glöm inte heller vad Mbappe gjorde med honom.. rojo och absolut inget vi ska ha!

 5. Oskar

  26 maj, 2019 at 21:08

  Good, but not good enough

 6. ManU4ever

  28 maj, 2019 at 09:49

  Sista säsongen under LVG var Rojo ordinarie back, skadefri i stort sett hela säsongen, vi släppte in väldigt få mål. Vad man sett denna säsong är bedrövligt, frågan är om han hittar tillbaka till formen och sin sinnes stämning. En tendens att kötta sig igenom matcher är väl inte bästa receptet. Tur att han är bra med fötterna jämförelsevis med Smalling och Jones.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/9 15.00
West Ham - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter