Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Solskjaer: Vi kommer vara redo

Ole Gunnar Solskjaer säger att det blir mycket funderingar kring jobb även under semestern…

Solskjaer började osannolikt bra i United direkt då han tog över efter Mourinho och den fina sviten höll i sig i flera månader under nästan 17 matcher. Men sedan totalvände det och de avslutande månaderna på säsongen blev historiskt dåliga för Uniteds del.

Nu har spelare och personal lite semester innan försäsongen drar igång i juli, men Solskjaer funderar på jobb även under semestern ledigheten hemma i Norge.

”Jag har bara varit här i fem månader men ibland får man mer energi av att jobba. Men ibland får man mer energi när saker går emot en. Man får mer energi eftersom man är fast besluten att komma tillbaka som ett bättre lag och en bättre coach, att hjälpa spelarna att bli bättre. Ja självklart är det kul att vinna. Missförstå mig rätt. Men när man får en säsong som den vi fick, så tror jag alla vill visa vad vi kan göra – för de är stolta spelare och vi är stolta coacher.”

Tävling – Svara på tre frågor för chansen att vinna Viaplay-abonnemang – HÄR

”Självklart kommer vi sitta ned och gå igenom alla planer med coacherna och vi kommer vara redo när 1:a juli är här. Det kommer inte finnas några ursäkter. Man kan inte glömma bort förra säsongen. Man måste lära sig av misstagen också. Men vi vill lära oss mer av vad vi gjorde rätt. Man får aldrig en paus från fotbollen. Man tänker på det hela tiden. Även om jag just nu är hemma i Norge. Jag tittar på matcher och analyserar matcher vi spelade mot slutet av säsongen. Vad gick dåligt och vad gick bra. Sån är jag. Det ger mig energi att jobba med fotboll och fundera på hur man kan göra spelarna och laget bättre och hur vi ska förbereda oss. Det är bara en livsstil. Men jag får en paus från allt det andra ändå. När jag är här hemma kan jag bara slappna av och ta det lugnt.”

”Men jag vill inte stänga av helt. Jag kan stänga av telefonen ibland, men man stänger inte av hjärnan. Det kanske blir en eller ett par dagar utan att jag tänker på det (jobb) men vi har ju ett stort jobb i att förbereda för nästa säsong med logistik för spelare och tränare.”

Källa: Manutd.com

15 Kommentarer

 1. lopa

  24 maj, 2019 at 13:47

  Du tittade på matchen vad som gick dåligt förra säsongen & analyserade? Kort och gott – du har för helvete Young-material på plan – där har du din analys. Ett gäng jävla träfötter som inte vet hur man slår en 20-meterspass utan måste passa till 2-3 gubbar för att komma dit. Sopjävlar.

  • United4ever

   24 maj, 2019 at 19:04

   LOPA du är verkligen en medgångs, medvindssupport snälla försvinn härifrån och håll på Liverpool som du verkar älska!

   LOPA DIN JÄVLA SOPA

  • Roy

   24 maj, 2019 at 22:33

   Håller med dig i allt du skriver… du är grym👈🏿

  • efterlyst

   25 maj, 2019 at 10:33

   Vilka påhopp på lopa. Med ett United-hjärta i frustration blir det sådana här kommentarer. Bara för att man kritiserar/ger feedback är man varken med- eller motgångssupporter. Det visar bara att man bryr sig väldigt mycket.

   lopa har ju helt rätt i att Solskjaer har satsat och givit 100% förtroende till en spelare som visserligen ger 100% varje match, men absolut inte håller måttet för varken United eller PL. Det i sig sänder ju en del andra signaler kring hur klubben faktiskt mår. Och ja, vi har ett gäng träfötter med noll intensitet som bara verkar vilja casha in våra enormt höga och absurda löner.

   Jag tror och hoppas på Solskjaer. Han har rätt attityd, säger rätt saker. Men hur han hanterade de sista 2 månaderna är under all kritik. Men samtidigt har han ärvt 3 andra tränares spelarmaterial som inte är anpassad för sin spelidé.

   • Solskjaer

    25 maj, 2019 at 13:01

    Efterlyst: jag tror det bottnar i att lopa/Sante själv har fått tillsägelse av admin här för att han vid flera tillfällen har tagit till personangrepp, både etniska tillmälen och andra dumheter.

    • lopa

     25 maj, 2019 at 13:56

     Solskjaer: Etniska tillmälen? Absolut inte.

    • DJ-Uret

     25 maj, 2019 at 15:06

     Solskjaer,
     Kom igen, det är inte påhopp att hålla på att falskt anklaga folk till höger och vänster då eller?
     Ta fram exempel på när lopa använt sig av etniska tillmälen, annars så är det rätt grova anklagelser du slänger omkring dig.
     Du vågade inte svara mig sist då vi hamnade i en diskussion, du blev i vanlig ordning omkullsnackad och började istället anklaga mig för det ena och det andra för att sedan försvinna ut ur diskussionen som vanligt.

     Se till att ha rena händer själv innan du slänger skit på andra.

     • Fricken89

      25 maj, 2019 at 18:40

      (y) (y)

     • Solskjaer

      25 maj, 2019 at 21:04

      Om det var någon som blev omkullsnackad så var det du, din första kommentar handlade inte om något annat än att massa folk här är plast men inte du själv, och jag svarade därefter att då måste du ju kunna lära oss andra hur man ska göra. Du påstod att din kommentar inte handlade om att framhäva dig själv, den sämsta bortförklaringen jag har hört sen Mourinhos tid. Som att diskutera med en betongvägg ungefär.

      Dessutom har du historiens största dubbelmoral eftersom Fricken nu gör precis det du häcklar Böje och de andra för, men eftersom han stöttar dig så gör det inget. Och känner jag Fricken rätt så skiter han i vad det är du säger, bara det är mot vad jag tycker så är det bra. Återigen så sätter du dig själv på en tron, folk får stötta varandra men bara om det inte missgynnar dig. Men det är klart, du är ju kungen här så det är bara att byta och lyfta på hatten åt vår herre.

    • DJ-Uret

     25 maj, 2019 at 22:38

     Hej Solskjaer, kul att du samlade mod till ett svar för en gång skull!
     🙂
     Då jag har jättesvårt att svara på alla påståenden i ditt inlägg och det känns så himla rörigt så har jag valt att dela upp stycket något då det annars var näst intill oförståeligt för mig:

     “Om det var någon som blev omkullsnackad så var det du, din första kommentar handlade inte om något annat än att massa folk här är plast men inte du själv, och jag svarade därefter att då måste du ju kunna lära oss andra hur man ska gör. Du påstod att din kommentar inte handlade om att framhäva dig själv, den sämsta bortförklaringen jag har hört sen Mourinhos tid”

     Jadu här vet jag inte riktigt var du vill komma haha, men jag sa att jag upplever att många supportrar här är plast, ja? Det tycker jag..
     Sen säger du att jag tycker att jag är bättre än alla här och att jag därför ska lära dig att bli ett bra fan, right? (Även om jag själv aldrig påstått det, där kan jag rakt av säga att du ljuger).
     Det var alltså ungefär där du snackade omkull mig eller? 🤔
     Betongväggliknelsen var ju sådär iallafall.. men tråkigt att du känner så ändå tycker jag, gör ändå mitt bästa för att svara dig så sakligt som möjligt för att på så sätt föra diskussionen framåt.

     ”Dessutom har du historiens största dubbelmoral eftersom Fricken nu gör precis det du häcklar Böje och de andra för, men eftersom han stöttar dig så gör det inget. Och känner jag Fricken rätt så skiter han i vad det är du säger, bara det är mot vad jag tycker så är det bra”

     Här är jag inte med alls vad du menar, historiens största dubbelmoral för att folk tycker jag skriver bra 🙂 /:(?
     Jag vet dock vad du syftar på när du tar upp de som gillar mina inlägg, när jag tyckte det lät kul när du helt plötsligt började kalla dig själv för idiot bland annat och att du behövde hjälp för att inte fortsätta att vara en sådan (lite på samma sätt som du håller på hela tiden, du är kung jag är bonde, du är bäst jag är sämst, du är stark och jag svag osv), Böje gick in och gillade och gav dig 10/10 för det svaret.
     Jag såg humorn i det, du gjorde uppenbarligen inte det, det var verkligen inte mer än så jag menade haha..
     Jag tror mer och mer på att du missförstår mig med flit, men nu kanske du förstår hur jag menade i just detta fall så du slipper snacka massa strunt om dubbelmoral i fortsättningen 🙂
     Om broder Böje känner sig häcklad av det så vill jag givetvis be om ursäkt då detta inte alls var min avsikt.

     Och en liten till dos av “du är en kung på tronen men inte jag“-grejen som avslutning. Vet inte vad du vill ha ut av det men det känns bara larvigt ärligt talat, knappt värt att kommentera.

     Okej kompis, jag har tagit mig tiden och försökt så gott som det går att svara på det du skrev trots att jag inte riktigt är överens med nivån på konversationen, men skitsamma.

     Hoppas nu att du i gentjänst för detta kan visa mig respekten att svara på frågan jag ställde till dig i första inlägget som du nog missade att svara på:

     Har du några belägg för att anklaga lopa för att ha uttryckt sig rasistiskt eller är det bara sån skit du brukar kasta ur dig som ingenting hänt?
     En enkel fråga..

 2. lopa

  24 maj, 2019 at 19:14

  United4ever: ”medgångs, medvindssupport”… Inte riktigt. Jag talar endast sanning och ingenting annat. Och jag förstår inte hur du kan kalla mig för en medgångs/medvindssupoorter… När har jag varit positiv till United menar du? Det finns ingenting positivt med Manchester United och jag likt många fans i Manchester är galna på klubben & allt som sker runtom. Du är nog inte tillräckligt insatt för att förstå vart vi befinner oss. Vilket skit vi befinner oss i. Och slutligen – Nej jag älskar inte Liverpool. Har aldrig sagt det . Kommer aldrig att säga det och jag vet ärligt inte vart du fått det ifrån.

  • Anti

   24 maj, 2019 at 20:23

   Det handlar om att kämpa, kriga och ta löpningar och spela som ett lag. Dagens United är bedrövligt att se spela. Vad ska en förvirrad norrbagge göra egentligen? Har stöttat och älskat United sedan 1992, men nu är tålamodet snart slut.

   • Roy

    24 maj, 2019 at 22:32

    Kolla på nått annat då

 3. Mogge

  25 maj, 2019 at 12:25

  Jag uppfattar att vi ska satsa ungt. Hoppas det stämmer. Annars har jag svårt att hitta den rödatråden i våran strategi.

 4. the manager

  25 maj, 2019 at 22:29

  Citat ”du har för helvete Young-material på plan – där har du din analys. Ett gäng jävla träfötter som inte vet hur man slår en 20-meterspass utan måste passa till 2-3 gubbar för att komma dit. Sopjävlar.”

  Skrivet av en Untidsupporter (tror jag). Ärligt, jag tycker inte man skriver så om om sitt lag. F ö övrigt har ”sopan” Young vunnit PL med oss. Just by the way…

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 25/7 13.30
Tottenham - Manchester United
Tour 2019
Visas på MUTV

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Roy Perisic som delbetalning?NEJ... .....Jul 22, 21:21
 • Kommentar från: Fricken89 Perisic som delbetalning?Exakt. Vi måste dock få till en del försäljningar snarast (enormt drygt på alla fronterna just nu, med bara ca…Jul 22, 20:34
 • Kommentar från: Scholes M.E.N: Uniteds ståndpunktVi tog tillbaka Scholes och vann titeln efter det rasade United. Att ta tillbaka Zlatan och in…Jul 22, 20:27
 • Kommentar från: Albo Perisic som delbetalning?Typiskt italienska lag att försöka med tvåårslån eller låna med frivillig utköpsklausul, eller så försöker de pruta ned det till…Jul 22, 19:41
 • Kommentar från: Fricken89 Perisic som delbetalning?Ja, enormt tröttsamt. Vill Inter ha Lukaku, så får de helt enkelt punga ut vad United eftersträvar, svårare än så…Jul 22, 18:35

FLER Nyheter