Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

”€100 miljoner räcker inte”

Benfica-bossen Domingos Suares de Oliveira ger en uppdatering om Joao Felix framtid…

Supertalangen Joao Felix har länkats med både Manchester United och Manchester City och det har alltid ryktats om att det kommer krävas stora pengar för att få loss honom från Benfica. 19-åringen har en utköpsklausul på €120 miljoner (£105 miljoner) i sitt kontrakt och de Oliveira säger att man inte kommer acceptera bud under det beloppet.

”Målet är att behålla truppen. Om någon erbjuder 100 miljoner (euro) för Felix, så är intentionen att inte sälja” citeras de Oliveira sägs i den portugisiska tidningen Record.

Annons – Kika in hos Snabbare för schyssta odds till dagens sportevenemang – HÄR

Källa: MEN

14 Kommentarer

 1. Fyfaan

  24 maj, 2019 at 13:14

  Snubben har hur många a-lags liga/landslags matcher? Känns fruktansvärt övervärderad..

 2. Kjellb

  24 maj, 2019 at 13:24

  Wow 100M , tackar dom nej till ett sådant bud i en sådan klubb så är det ytterst konstigt. Undrar om ens deras trupp ligger på den värderingen……

  • DJ-Uret

   24 maj, 2019 at 13:49

   Jag håller med dig Kjell!
   Tänkte i liknande tankebanor också när jag läste ett rykte om att Napoli ska ha nobbat ett bud på Koulibaly för samma summa, en mittback liksom!?

 3. Charlie

  24 maj, 2019 at 15:08

  Detta har gått överstyr, tack vare PSG OCH MAN CITY vars ägare är 2 stater som pumpar in pengar i klubben. NÅGON BEHÖVER REAGERA FÖR ATT DETTA INTE SKALL FORTSÄTTA, HOPPAS ATT DESSA LAG FÅR VÄRVNINGSFÖRBUD UNDER 2 ÅRS TID PLUS ATT DOM UTESLUTS FRÅN CL UNDER 2 ÅRS TID, DET MÅSTE KÄNNAS ANNARS KOMMER DETTA ATT FORTSÄTTA

  • RedToby

   24 maj, 2019 at 15:32

   Charlie! Jag instämmer å de fullaste.

  • Böje

   24 maj, 2019 at 18:50

   Japp, fotbollen dör sakta men säkert. En grön junior helt utan erfarenhet från topp 5-ligorna som förmodligen inte är ett dugg bättre än de vi har.

   Shejkerna har förstört det här med god hjälp av de stora kommersiella företagen. Sporten jag lärde mig älska finns inte kvar. Intresset svalnar.

 4. Mogge

  24 maj, 2019 at 18:05

  Instämmer sä in i H.

 5. Björn

  24 maj, 2019 at 20:32

  Bara köpa om vi har sån tur att han vill gå till oss. Verkar otroligt lovande Och gör redan mycket poäng. och har till skillnad mot rash tex ett väl utvecklat spelsinne och ett bra passningsspel.

  • Böje

   24 maj, 2019 at 20:40

   Ja, men på en betydligt lägre nivå. Under halvan i den portugisiska ligan är en fotbollsmässig bedrövelse.

   • Kjellb

    25 maj, 2019 at 13:55

    Kör iptv..(bra kvalité (HD). jag hade viaplay men tycker inte att jag får valuta för pengarna. Tittar enbart bara på ManUtd matcher. Så jag skaffade iptv 130kr/mån … tillgång till alla sport kanaler inklusive England. Dock så är jag medlem online på ManUtd (mutv) och betalar månadsvis för att fortfarande stödja dem. Problemet med viaplay är att du betalar inte enbart för United utan alla lag och andra sporter….

 6. Björn

  25 maj, 2019 at 01:19

  Tror att det bara är att vänja sig vid de här priserna på spelare. Inget vi kan göra nåt åt förutom att sluta konsumera. Jag sagt upp viaplay och kör fulstream för att jag inte vill stödja glazers tex.

 7. Jensen

  25 maj, 2019 at 06:40

  Björn,
  Att byta ner sig mot fulstream, nåt som är i princip olagligt, mot tex Viaplay som är lagligt, är för mig helt obegripligt.
  Jag gissar du byter ner dig för att du anser att det är för dyrt med Viaplay? Eller är du en loser som inte vill lägga pengarna? Vad gör du med pengarna du ”spar”? Köper HB och Loranga ?
  Jag gissar du abonnerar inte heller på Manchester United kanalen, som man kan få via Viasat ?
  Visst, att ligga på topp kostar pengar. Men att alternera detta mot att bryta mot lagen, är ett dåligt val.
  Har du inte råd, läs gratis tidningar typ Aftonbladet.
  Egentligen borde denna sajt bli avgiftsbelagt. Då håller vi dräggen och losers borta.

  • Solskjaer

   25 maj, 2019 at 18:28

   Jag älskar fotboll i allmänhet, United i synnerhet, och därför vill jag ha tillgång till alla PL-matcher. Men blev fett sur när de tappade rättigheterna för Serie A och La Liga till det där Strive (wtf). Dessutom är jag trött på den där regeln om bara en 16-match på lördagar men det har ju inte Viasat något med att göra. Ska erkänna att jag vid flera tillfällen har övervägt fulstream, indiska ESPN har funkat för mig vid flera tillfällen. Tar dock ett tag innan man hittar länken dit.

 8. Daniel Johansson

  25 maj, 2019 at 10:16

  Ja vad fan händer med fotbollen och dessa jävla klubbar med oljepengar? I ena stunden så riskerar man city uteslutning ur cl pågrund av pengadoping och i nästa andetag läser man att de ska värva spelare för 2-3 miljarder. Hur fan rimmar det. Som jag sagt tidigare sätt ett krav på minst 7-8 egna produkter i truppen då får vi bort de här jävla fjantlagen från fotbollskartan. Är så trött på hur uefa fjantar med psg chelsea och city hela jävla tiden.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 25/7 13.30
Tottenham - Manchester United
Tour 2019
Visas på MUTV

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Roy Perisic som delbetalning?NEJ... .....Jul 22, 21:21
 • Kommentar från: Fricken89 Perisic som delbetalning?Exakt. Vi måste dock få till en del försäljningar snarast (enormt drygt på alla fronterna just nu, med bara ca…Jul 22, 20:34
 • Kommentar från: Scholes M.E.N: Uniteds ståndpunktVi tog tillbaka Scholes och vann titeln efter det rasade United. Att ta tillbaka Zlatan och in…Jul 22, 20:27
 • Kommentar från: Albo Perisic som delbetalning?Typiskt italienska lag att försöka med tvåårslån eller låna med frivillig utköpsklausul, eller så försöker de pruta ned det till…Jul 22, 19:41
 • Kommentar från: Fricken89 Perisic som delbetalning?Ja, enormt tröttsamt. Vill Inter ha Lukaku, så får de helt enkelt punga ut vad United eftersträvar, svårare än så…Jul 22, 18:35

FLER Nyheter