Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Sky: United kontaktar Fulham

Enligt Sky Sports så har Manchester United tagit en första kontakt med Fulham gällande värvningen av Ryan Sessegnon…

Sessegnon hade en strålande säsong 208/2017, men lyckades inte speciellt bra då Fulham var i Premier League i år. 19-åringen åkte in och ut ur laget under Claudio Ranieris ledning, men enligt Sky Sports så har Manchester United dammat av sitt intresse för spelaren.

Annons – I dag ställs Watford och Man City mot varandra i FA Cup-final på Wembley. Odds till matchen hittas hos Snabbare.com – HÄR

Sky skriver att Juventus och Tottenham också är intresserade av den unge engelsmannen, men att United än så länge är den enda klubben som kontaktat Fulham. United länkades ofta med Sessegnon för ett par år sedan och han passar in i den profil som United sägs söka under sommarens fönster – unga brittiska spelare.

Källa: MEN

11 Kommentarer

 1. Karlkani17

  18 maj, 2019 at 12:48

  Ja för det har ju gått finemang hittills med unga brittiska spelare.
  Smalling, Jones, lingard, welbz, young( kom när han va runt 24) mfl.
  Ska inte köra över dom helt de har haft sin tid där de faktiskt varit duktiga och presterat men ingen utav dom har riktigt gjort bra ifrån sig under en längre period och då menar jag mer än en säsong…
  När det kommer till sessegnon vet jag inte så mycket förutom att han gjorde bra ifrån sig förra året och detta så har han vart osynlig samtidigt som hela hans lag har varit det i en bättre division.. plus att vi redan har Shaw som börjar komma till sitt rätta och martial, rashy kan spela som vänster ytter…
  summan av kardemumman, detta är inte en position som behöver prioteras i första hand då vi har en del spelare från laget som kommer lämna i sommar.. bättre o värva på de positionerna och sen tänka på backup spelare till vänster kanten .. ska man va ärlig så vill man nästan byta ut hela laget men man måste ju va realistiskt också.. Mufc är Englands största klubb och en av Europas största hur dåliga dom än har varit iår och de kommer alltid att kopplas med 100 olika spelare varje sommar men mer än 5-6 stycken kkommer de inte bli

 2. Hej

  18 maj, 2019 at 13:05

  För det har gått finemang med alla utländska spelare………..

  • Karlkani17

   18 maj, 2019 at 22:18

   på riktigt om du inte har någonting o komma med så kommentera inte alls. Börja du följa united förra veckan eller? jag snackar om unga spelare och ingenting annat…

 3. GGMU!

  18 maj, 2019 at 17:04

  Ashley Young visar ju prov på att vara värdelös gång på gång. Hans inläggsspel är stort sett under all kritik man kan komma. Hur många inlägg kommer till rätt adress? Han kan spela bra 1 match av 10. Frisparkarna har aldrig varit världsklass. Han sliter som fasen men blir ju verkligen inte bättre. Defensivt är det inte bra , onödiga gula kort, då o då idiot tacklingar som kan resultera i röda kort.

  Jag är för en värvning av Sessegnon. Ung och verkar ha ambitioner att bli grym.

  Shaw kommer få lite mer press på sig, vilket jag tror är bra. Dalot kommer växa in i sin roll, killen behöver acklimatisera sig för portugal till england är ett stort hopp. Tror han kommer bli en ny Dani Alves, fast bättre fötter.

  De Light och Lindelöf, Koulibaly hade varit grym också men han är snart till åren kommen och en acklimatiserings period på 1 år. Då Bailly inte lyckats så tror jag inte Koulibaly lyckas heller. Men ger heller inte upp Bailly då killen har enorm potential. Sätt fokus på De Light och låt han axla rollen som ledare i försvaret, det har han visat match efter match att han klarar av.

  Ruben Neves kan bli perfekt komplement till Pogba.

  Dybala är min dröm i United.
  //
  GGMU!

  • Fyfaan

   18 maj, 2019 at 20:57

   Hahahaha Dalot ny Alves Me BÄTTRE fötter? Bästa ja läst på länge. Han kommer som bäst bli en medelmåtta

 4. Daniel Johansson

  18 maj, 2019 at 19:03

  Jag hoppas på griezmann. Finns många anledningar till det faktiskt.
  Är i en bra ålder där han har minst 5-6 år till som en toppspelare.
  Han är en hårt jobbande anfallare som har precis allt en anfallare ska ha. Verkar vara en genuint trevlig person. Sen det bästa av allt jag tror han kan förlösa pogba fullt ut och därmed få han att stanna.
  Med pogba martial griezmann tror jag vi får ett riktigt grymt anfall och krydda det med rash. Jag tror även en sån som martial kan hitta den riktiga glädjen med en ankomst av griez.

  • Fyfaan

   19 maj, 2019 at 00:30

   Kan folk sluta tjata om griezmann, denna värvmingen kommer ALDRIG ske. Han är en världsklass anfallare som kommer gå till Barca. Vissa här verkar va delusional alltså. Vi har inge cl spel, pogba och de gea kommer förmodligen lämna. Spelare som griezmann är det bara o glömma. Tror vi som bäst kan hoppas på en dybala som världsklass värvning. Och det kommer bli fruktansvärt dyrt. Sen äre bara in o leta smarta värvningar till ombyggnaden. Kan ju bara hoppas att dom anställer en DoF som kan styra om detta. För om woodward ska lösa denna ombyggnad tror ja de kommer gå åt skogen och vi kmr vara ännu längre ifrån toppen om 3 år än nu.

 5. martin

  18 maj, 2019 at 20:06

  Daniel Johansson: Hur tänker du att man ska formera laget ifall Griezmann ansluter? Griezmann spelar väl allt som oftast som någon form av släpande anfallare? I den rollen/som offensiv mitt har vi ju Pogba. Jag kan inte riktigt se Griezmann passa in ifall vi ska behålla både Martial och Pogba. Missförstå mig inte, en grym spelare, men får inte ihop balansen med både han, Pogba och Martial i en startelva. Möjligen om han ska spela som ensam topp, men passar det honom? Sällan han spelar så.

  • Daniel Johansson

   19 maj, 2019 at 13:50

   Han skulle utan problem kunna ta en släpande roll som anfaller eller till och med som winger. Beror ju på vilken formation vi kör med.
   Så han skulle kunna alternera med martial och rashford på topp. Alla de tre kan ju spela på de positionerna.

 6. Mogge

  19 maj, 2019 at 13:45

  Pengar styr mycket i dagens fotboll. Både från den säljande klubben och lönen till spelaren har betydelse. Tycker inte vi ska räkna bort någon värvning.

  • Ruben

   19 maj, 2019 at 14:56

   Exakt, en lön på 5-10 mijoner i veckan så kan vem som helst komma.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter