Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Zaha öppen för United-comeback

Enligt The Telegraph så skulle Wilfried Zaha vara öppen för en comeback i Manchester United i sommar…

Telegraph skriver att Zaha klargjort för Crystal Palace att han vill lämna klubben i sommar och att han kommer att pusha för en flytt, men Palace kommer inte släppa honom lätt. 26-åringen skrev på nytt långtidskontrakt så sent som förra året och det sträcker sig till 2023, vilket enligt Telegraph gör att Palace värderar honom till omkring £100 miljoner.

Annons – City mot Watford i FA Cup-final på lördag. Odds hos Snabbare

Både Arsenal och Dortmund sägs ha visat intresse för Zaha, men kommer inte vara redo at betala i närheten av de pengarna. Telegraph skriver att ett bud på £70 miljoner kanske vore tillräckligt för att få Palace att sälja, men även det kan vara för mycket för en klubb att lägga på spelaren.

Zaha kom ju till United som Sir Alex sista värvning för £10 miljoner, från just Crystal Palace men såldes tillbaka till klubben efter en riktigt trög och kort Unitedkarrikär. Sedan återkomsten i Palace har han blommat ut till en skicklig spelare som samlat på sig mer erfarenhet och Telegraph skriver att han allvarligt skulle överväga en comeback i United om man budade på honom i sommar, trots den misslyckade sejouren senast.

Källa: Telegraph

2 Kommentarer

  1. Richard

    17 maj, 2019 at 19:22

    Ja absolut

  2. Ruben

    17 maj, 2019 at 19:57

    Aldrig någonsin!

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter