Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Sky: United intresserade

Enligt Sky Sports så är Leicester medvetna om Manchester Uniteds intresse för den belgiske mittfältaren…

Nu väntar månader av spelarrykten och förhoppningsvis en hel del positiva rekryteringar för Manchester Uniteds del. En spelare man länkats med under våren är Youri Tielemans och Sky Sports skriver att Leicester är angelägna om att snabbt låta lånet av mittfältaren övergå i en permanent affär, eftersom man är medvetna om att både United och Tottenham är intresserade av hans signatur.

Annons – FA Cup-final på lördag. City mot Watford. Odds hos Snabbare – HÄR

Den 22-årige belgaren har varit utlånad från Monaco sedan januari och han förväntas nu till en början återvända till riveran i väntan på att Monaco beslutar om vad man ska göra med honom. I en intervju med den belgiska tidningen WTMNieuws, sa han nyligen:

”Jag förväntar mig att återvända till Monaco i sommar om ingenting händer. Just nu finns det inget att berätta. Jag vet inte vad Monaco kommer vilja ha. Jag kan inte prata om det.”

Källa: Sky Sports

 

8 Kommentarer

 1. Jensan

  15 maj, 2019 at 11:25

  Tänk om även jag kunde säga ”jag förväntar mig att återvända till Monaco i sommar …”
  Har varit i Monaco ett par gånger och tycket att det är en rätt trevlig ”sommarstad”.

 2. DJ-Uret

  15 maj, 2019 at 14:30

  Angel Gomes är bättre, mellan ndombele och pogs/fernandes (beroende på om pog vill lämna eller ej) skulle han vara del av ett tungt mittfält som jag gärna skulle vilja se i unitedtröjan nästa säsong.

 3. Mclovin

  15 maj, 2019 at 14:32

  Sky har blivit en riktig skvallerblaska… inget de skriver är trovärdigt längre.

 4. Pink

  15 maj, 2019 at 15:02

  Tkr vi ska köpa Coutinho. Bättre spelare än så får nog inte United tag på detta fönster. Vet att han inte kommit till sin rätta i Barcelona, men det kanske bara gör han hungrigare på revansch. Var lysande för liverpool.

 5. Buhu

  15 maj, 2019 at 17:46

  Pink, coutinho är häst längder viktigare i hela spelet än vad martial är, dock vill jag inte ha coutinho pga att jag vill se rashford 1 år till innan han blir klassad ”welbeck” av mig. Coutinho till rea pris ja tack annars inte, vill ha rashford på kanten eftersom hans beslutsfattande är under kritik och därför behöver vi en striker som gör mål!

  Neves och Fernandez vore grymt!!!

  • Jensan

   15 maj, 2019 at 20:27

   Jag tror knappast Barcelona släpper Coutinho till lägre pris än vad dom själva betalade för honom till Liverpool. Jag tror det var £1,4M.
   Fast å andra sidan kommer Barcelona troligen köpa Griezman i sommar och då behövs inte Coutinho längre. Då kanske dom släpper Coutinho till ”reapris”.

   • Buhu

    16 maj, 2019 at 00:19

    Jensan, jag tror inte heller att de släpper honom till reapris men samtidigt så är Barcelona lite under ett ekonomiskt tryck, griezmann till Barca i sommar så betyder det att dembele, coutinho, suarez, Messi och Malcom kommer kriga om 3 platser.
    Enligt många Barca fans jag känner så är de väldigt missnöjda med både coutinho och dembele men vi får se, coutinho för 1.4miljarder vore ett skämt och ett hån!

    • Jensan

     16 maj, 2019 at 07:37

     Buhu,
     Jag tycker inte heller Coutinho är värd några 1,4 miljarder kronor.
     Detta visar bara att Liverpool var smartare än Barcelona som nyttjade situationen att ta bra betalt för en spelare som har tre år kvar (eller nåt sånt) på sin kontrakt.
     Coutinho och typ alla sydamerikaner har ju sin dröm att spela i antingen Barcelona eller Real Madrid.
     Detta borde vi också tänka på om Pogba nu vill lämna i sommar, se till att Real Madrid betalar ordentligt.
     Nu är inte Pogba sydamerikan, men hans dröm verkar också få chansen att spela i Real.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter