Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Solskjaer: Det var pinsamt

Ole Gunnar Solskjaer säger att han kände skam när han tackade hemmafansen efter gårdagens förlust…

Uniteds kollaps blev i går total då man avslutade ligasäsongen med förlust hemma mot bottenlaget Cardiff. Gästerna vann matchen med 2-0 och Solskjaer sa i sin post-match-intervju att det var genant att tacka av publiken efter den historiskt usla våren.

”Vi är inte en klubb som som ska komma 6:a. Det är där vi är just nu, men vi är redo för det. Det är nästan pinsamt när man kliver av planen och applåderar dem och får den support vi får. Det är basen av den här klubben. Fundamentet är så starkt och vi kommer att komma tillbaka. Man vet aldrig var vi kommer hamna, men såklart vill vi inte komma 6:a. Det handlar om att ha ett stadgat lag och system, få spelare i form. Det finns mängder av faktorer. Det finns bra spelare här som haft en tuff säsong och det finns olika anledningar till att de inte haft en bra säsong. Det kanske är deras fel, kanske är vårt fel eller klubbens fel. Alla kommer ta en titt på sig själva och säga att vi kan göra bättre ifrån oss.”

”Vi är vana vid att utmana om Premier League och det kommer inte lösas fort. Realistiskt kommer vi inte plocka in så många poäng. Vi ligger 32 poäng bakom topplagen. Men vi måste utmana om topp-fyra och om en ny trofé.”

Annons – Ligasäsongen må vara slut, men det finns fortfarande matcher att spela på – Snabbare.com

Källa: Sky Sports

 

9 Kommentarer

 1. Jensan

  13 maj, 2019 at 10:20

  Kommer bli fiasko med OGS vid rodret. Slutar med sparken om något år. Tanken är god att bygga om och med tankesättet det diskuterats på senare tid. Jag tror dock att klubben har för mycket press att leverera direkt att det inte finns acceptans för mellansäsonger.

  En mer etablerad tränare att arbeta med ungdomar hade varit att föredra. Likt Ajax coach. Värva Erik ten Hag, och Edvin.

  • Esab

   13 maj, 2019 at 10:31

   Innan nån annan än Woodward sköter spelarvärvningar så kan ingen coach i världen fixa detta så de stora proit är att hitta en sportchef/GM å bara låta Ed sköta sponsorkontrakt osv. Sen är ju frågan om Glazers inser det..

   • GGMU7

    13 maj, 2019 at 11:09

    Esab, håller med allt du skriver!

    Ed Woodward är största problemet i klubben. Saker och ting hade sett annorlunda ut om vi hade fått in Skriniar samt Koulibay. Man kan ifrågasätta i princip varannan värvning vi har gjort sen Sir Alex avgång,

  • DJ-Uret

   13 maj, 2019 at 10:32

   Jag tror du har fel, att byta tränare igen skulle inte göra ett skit bättre.
   Man provade ju just mer etablerade tränare i mou och lvg, och det såg man ju själv hur det slutade..
   José inbringade ändå titlar och bra placeringar, men vi fans var inte glada för då hette det ju att han typ ”stängde” våra fanstastiska spelare och tvingade dessa att spela defensivt och där av också till att spela dåligt 🤨
   Nu är det som det är, Ole har ratten och så bör det fortsätta vara ett par säsonger till nu iaf för att försöka nå någon slags harmoni inom truppen igen.

  • Kjellb

   13 maj, 2019 at 16:30

   Vet inte om du har följt laget senaste säsonger men en enkel slutsats bör vara att det inte spelar någon roll om vi byter tränare………

 2. Red81

  13 maj, 2019 at 12:13

  Inse FAKTA!!! Woodward e det STÖRSTA problemet !!! Inte tränarna hjälper inte sparka hit o ditt! När man har en mupp vid rodret som bestämmer allt

 3. GGMUGGWP

  13 maj, 2019 at 14:33

  Tycker att det absolut största problemet är att vi fortfarande lever i SAF drömmen, den är borta, det har snart gått 10 år, likt Arsenal borde vi gått vidare längesedan med det här SAF snacket. Helt ärligt så tror jag att det skadar oss mer än gör nytta. Unga spelare idag bryr sig knappast om sådant längre. Det är instagram, snabba bilar och pengar som gäller nu. Att Ole kommer in och försöker återuppliva SAF eran är gulligt, kommer det hålla i längden? Helt ärligt troligtvis inte. För att en sådan mentalitet skall hålla krävs spelare som Herrera, Valencia, Park, Rooney, Scholes. Spelare som sliter för tröjan. Det är inte dagens fotboll hur som helst. Vi borde gått vidare många år sedan och hittat en ny identitet, vi lever i det förflutna. Vi brukade skratta åt klubbar som Pool och kalla dom för historia, ja nu håller vi på o blir historia. Snart 10 år sedan vi vann PL. City har vunnit 4 med 3 olika tränare, bara det liksom säger hur fel riktning vår klubb går i kontra deras. När ett bra system är på plats kvittar det vem som kommer in, City är ett bra exempel på detta. Liverpool likaså framöver. Vi har en lång väg o vandra, för även om vi blir mycket bättre så slutar inte våra konkurrenter att förbättras. Liverpool likt City kommer bara att fortsätta framåt och utmana. Arsenal är på väg framåt under Emery, Tottenham under Poch och till o med Chelsea. Utav alla toplag så ser det mörkast ut för oss.

  • martin

   13 maj, 2019 at 20:44

   GGMUGGWP: Herregud så mycket faktafel och överdrifter. 1, det var 6 år sedan Ferguson slutade. Du nästan dubblerar den tiden när du säger snart 10 år. 6 år är INTE snart 10 år.

   Inte heller snart 10 år sedan United vann Premier League. Det är även det 6 år sedan. Återigen, vad du överdriver…

   Liverpool har jagat i många år (29år) efter en ny Premier League titel. De har slutat 7a en gång och 8a 2ggr under 2010-talet. Att ge de som bra exempel på en struktur som är framgångsrik är ju smått komiskt faktiskt. Du skriver när ett bra system är på plats så kvittar det vem som kommer in och ger Liverpool som exempel. Men det är ju just Klopps intåg och hans system som gjort klubben framgångsrik igen. Hur tänkte du nu?

   City har som du skriver vunnit 4 PL med 3 olika tränare. Men man har bara vunnit 3 av dessa efter Fergusons pension. Ska vi räkna titlar så har ju United faktiskt vunnit 13 premier league med 1 tränare, jag tycker nog den sviten är coolare 😉

 4. Stefan Karlsson

  13 maj, 2019 at 18:16

  Van Gaal, Moyce och Mourinho. Samtliga har fått bära hundhuvudet för Uniteds usla säsonger. Nu fortsatte det under Solskjaer, så kanske det inte är tränarna som är problemet?

  Återgå till det United vi lärde oss älska. Bygg en stomme med brittiska spelare, gärna från de egna leden, och som inte bara spelar för pengar, utan också med hjärta. Krydda dessa med några riktiga världsklasspelare alá Cantona, Vidic och van Nistelrooy.

  Inte en likadan säsong till!

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter