Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Merson: Kan ryka vid förlust

Sky Sports-experten Paul Merson tror att Ole Gunnar Solskjaer kan ryka om det inte blir en övertygande seger mot Cardiff i sista omgången…

Solskjaer började briljant i United med en lång och imponerande segersvit, men när han väl fick jobbet permanent och tecknade det där långtidskontraktet så började av någon anledning laget att prestera sämre. Mycket sämre. De senaste två månaderna har varit rekorddåliga för Manchester United och Sky-experten Paul Merson tror att det faktiskt finns en möjlighet att Solskjaer ryker om det skulle bli förlust mot Cardiff i morgon.

”Inget förvånar mig i fotboll längre. Om de förlorar mot Cardiff vem vet vad som då kan hända. Jag vet inte. Jag tror inte att Solskjaer sitter på ett Mourinho-kontrakt och att de måste betala många miljoner för att bryta kontraktet (som i Mourinhos fall). Om de inte vinner den här matcher så tror jag att de kommer ha några allvarliga möten. Om de inte sopar banan med Cardiff så måste de allvarligt fundera på om de inte gjort ett misstag med Solskjaer. Om han hade haft den här resultatraden i början, hade han då varit permanent manager nu? Nej det hade han inte.”

Annons – Så matchen mot Cardiff.. Hur slutar den då? United är givetvis storfavorit.. Oddsen hittar ni hos Snabbare

Merson tror vidare att United kommer få det väldigt tufft på transfermarknaden, då andra topplag erbjuder ett mer säkert och attraktivt alternativ för de eftertraktade spelare som finns tillgängliga i sommar.

”Alla behöver toppspelare. Bayern München behöver toppspelare. Real Madrid behöver toppspelare och alla andra behöver det också. Jag ser inte varför man skulle gå till Manchester United. Om man är en spelare som är värderad till ca £90 miljoner och United visar intresse för dig och även andra lag visar intresse för dig så får man göra en avvägning. Hur långt bakom dessa andra lag är de? De är långt bakom. Det rör sig inte bara om två eller tre nya spelare. Förra säsongen hamnade de ca 20 poäng bakom ligavinnaren och den här säsongen är det ca 20 poäng till. Enligt mig behöver de ca sex spelare och jag tror de kommer få svårt att få in spelare” säger Merson.

Källa: MEN

 

8 Kommentarer

 1. Böje

  11 maj, 2019 at 12:22

  Merson är väl knappast känd som den mest objektiva punditen direkt… Han avskyr United (inte som Sourness men nästan) vilket gör att jag alltid tar honom med en nypa salt.

  • martin

   11 maj, 2019 at 13:19

   Personligen tycker jag det blir så fel när dessa tyckare får epitetet ”experter”. Det gör att många tror så blint på det de säger. Egentligen så är de ju bara vanliga tyckare, inget annat än så.

   • Richard

    11 maj, 2019 at 13:48

    Exakt.Det påverkas så mycket

 2. Daniel Johansson

  11 maj, 2019 at 13:10

  Vi har väl inte haft problem att värva stora spelare under de här 6 hundåren så vet i fan vad det är för dynga han snackar. United har sån stor historia att det är många spelares pojkdröm att spela här så ren bullshit. Däremot som jag skrivit i en annan tråd så måste vi värva både med klass och talanger för vi får inte falla längre ner i tabellen för då kan det bli svårt.

  • Jensan

   11 maj, 2019 at 15:24

   Frågan man också kan ställa sig är, hur många år till kan vi leva på vårt goda namn?
   Liverpool har ju uppenbarligen lyckas vända sitt negativa till nånting positivt. Dom kan få två titlar nu på tre veckor. Och dom kan missa båda. Men dom har sin historia till viss del. Det som mycket tydligt lockar spelare söka sig till Liverpool är Jurgen Klopp.
   Ole Gunnar Solskjaer har inte samma attraktionskraft.
   Vi har idag bara vårt klubbmärke som lockar spelare. Frågan är, hur länge tid till?
   Vi får inte glömma lag som Leeds var en gång i tiden bäst både i England och i Europa. Idag får Leeds försöka kvala sig till PL. Hur attraktiv är Leeds för dagens världsstjärnor?

 3. Blickaframåt

  11 maj, 2019 at 16:40

  Mike phelan skrev precis på som assisterande tränare. Att göra det, och sedan sparka Ole vid dåligt resultat i morgon rimmar väldigt dåligt.
  Ole har ett stort jobb framför sig och kommer nog inte ha speciellt mycket tid för semester.

 4. Roy

  11 maj, 2019 at 23:19

  Merson har varit i flaskan igen…bättre han lägger energin på sitt lag…konstigt att vi lägger upp detta på en UTDsida,vem bryr sig om Merson…

 5. Kjellb

  12 maj, 2019 at 12:50

  Inte mycket IQ där inte… laget är i en enorm formsvacka + att vinst inte betyder något, mer än att vi slipper bli mer förnedrade än vad vi redan är . Att Olles karriär skulle bero av just denna match är helt absurt. Oavsett vinst eller förlust kommer inte spela någon större roll vid en utvärdering. Vilken idiot som uttalar sig på detta vis….

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter