Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mirror: McTominay blir nyckelspelare

Enligt The Mirror så kommer Scott McTominay bli en nyckelspelare för Ole Gunnar Solskjaer nästa säsong…

Det är få spelare som kommer ur denna säsong med värdighet och godkänt betyg, men en av de få som visat rätt inställning och attityd är Scott McTominay. Nu skriver The Mirror att Solskjaer imponerats stort av 22-årigen och att han ser honom som en given startspelare till nästa säsong.

Annons – Ajax tar emot Spurs i den sista CL-semin i kväll. Odds hittar ni hos Snabbare

Enligt rapporten vill Solskjaer bygga sitt lag kring unga hungriga spelare med stor energi och rätt attityd. Vad som kommer hända med United i sommar blir minst sagt intressant att följa. Ett stort ombygge är antagligen att vänta.

Källa: Mirror

33 Kommentarer

 1. Tobbe

  8 maj, 2019 at 12:34

  Härligt! Tror mycket på den grabben, har en liten känsla av att det kan va en ny Fletcher i honom. En riktig krigare som aldrig ger upp med ett stort hjärta för klubben han spelar för. Många år sen United hade en sån typ av spelare på mittfältet.

 2. Mogge

  8 maj, 2019 at 12:40

  Där lägger vi ribban mot Europa!

 3. Sam

  8 maj, 2019 at 13:30

  Asså herrgud, är det ett skämt!

  • Solskjaer

   8 maj, 2019 at 14:15

   Man undrar ju.

  • Tobbe

   8 maj, 2019 at 15:14

   Man kan inte köpa ihop ett lag! Måste ju ge honom en chans för fan! Han har knappt fått visa upp sig i a-laget. Hur många chanser har inte pogba t.ex fått nu sen han kom till United för 1 miljard och inte levt upp, lukaku likaså.

 4. Tommy

  8 maj, 2019 at 14:21

  Jag älskar den grabben.

 5. Sante

  8 maj, 2019 at 15:14

  Hahah han är värdelös. Ser vart klubben är på väg, när man gör en sådan spelare till nyckelspelare. Finns säkert 10 bättre spelare på den positionen i Barcas ungdomsverksamhet, som inte ens tar plats i A-laget, och vår blir en nyckekspelare. Haha skrattretande 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

  • ManU4ever

   8 maj, 2019 at 17:48

   Eh! Var Roy Keane en duktig fotbollsspelare jämförelsevis med McTomminay? Handlar om attityd och jag tycker McTomminay är en bättre spelare rent fotbollsmässigt än vad Keane var i samma ålder. Det är ju precis sådana här spelare som man skall ha i en trupp och satsa på. En av få som går ur denna säsong med värdighet + Lindelöf och Rashford i mina ögon. Tycker man skall definitivt skall ge han ett försök i en startelva med 2 ny mittfältare bredvid.

   • Hille

    8 maj, 2019 at 19:55

    ManU4ever, håller med dig där. Ibland är hjärta viktigare än annat. Jag tror på honom som en nyttospelare framöver och som du skriver med två nya mittfältare bredvid sig.

  • Huges 10

   9 maj, 2019 at 14:04

   Ja och Barca fick stryk av Liverpool, är det det du strävar efter?

 6. Diablo

  8 maj, 2019 at 15:39

  Många tomtar här som kommenterar men tiden får väl utvisa hur bra han är men jag tror definitivt på grabben. Han är väl en av killarna som faktiskt levererat till skillnad från många ”världsstjärnor”..

  • Tobbe

   8 maj, 2019 at 15:44

   Jo men dem som kräker ur sig det ena konstiga efter det andra att man ska mer eller mindre sälja alla o köpa ihop ett lag lever i nån tv spels värld. Släpp tv spel kontrollen och inse att det är verklighet. Funkar inte så. Scott kommer som sagt bli en ny Fletcher och det tackar man inte nej till.

 7. Fricken89

  8 maj, 2019 at 15:46

  I mitt tycke, svårbedömt om detta är bra. Eftersom våra ”stjärnor” underpresterar å det grövsta, så blir lätt att ”medelmåttorna” framstår som bra/klass.
  Fast får bara United ordning inifrån med uppdaterad sportinsatt styrelse och anställer en etablerad sportchef som kan jobba med OGS med spelsystem och spelare som passar in där, så får tiden sedan utvisa vilka spelare som håller måttet. I dagsläget (med lagets befintliga form och skick), så är det inte rättvist att bedöma.

 8. Fricken89

  8 maj, 2019 at 15:48

  *det lätt

  • Fricken89

   8 maj, 2019 at 15:50

   Sedan är The Mirror källan, så en stor nypa salt på detta påstående.

  • Buhu

   8 maj, 2019 at 15:55

   Jag håller med dig fricken till viss del, dock har mctominay visat vad hans vilja ligger någonstans och bara att ha en sån karaktär i truppen är galet bra, titta på Liverpool igår, med vilja och viss klass kommer man långt!

   Mctominay spelade otroligt bra mot just Barca och även i PL de senaste 2 månaderna medans resten av laget har vart uruselt! Jag tror aldrig att han blir en världsstjärna men med hans inställning kan man komma långt och ibland kan de va avgörande eller till och med bättre.

   In med spelare som har skallen på rätt plats, saknar spelare som j.park som hela tiden gjorde jobbet eller som son i Tottenham som krigar! Vi behöver en asiat! ❤️

 9. lopa

  8 maj, 2019 at 17:05

  Folk pratar om ”våra världsstjärnor” när faktum är att vi knappt har någon världsstjärna i laget. Vi har De Gea som varit en av våra bästa spelare dom senaste säsongerna. Dålig säsong nu, fine. Sedan har vi Pogba som hade varit betydligt bättre ifall han hade haft rätt snubbar vid sin sida. Vad har vi mer? Ingenting..

  Och ni pratar om att McTominay är rätt val och jämför honom med ex Fletcher. Vakna. Den tiden är förbi. Det är inte så fotbollen fungerar längre. Du behöver spelare som kan hantera BOLLEN på mittfältet och inte bara spelar med ENERGI såsom McTominay. Han må vara vår egna men det ändrar ej det faktum att han är totalt värdelös med boll. Vi behöver världsstjärnor som jobbar hårt – och tro eller ej – det finns såna spelare där ute. Vi har ex Veratti som skulle vara en perfekt värvning. Men nej… Istället vill ni satsa på McTominay. Vi behöver talangfulla spelare och inte spelare likt McTominay. Det gäller även våra backar som är TOTALT värdelösa med boll. Den enda som kan hantera bollen väl är Lindelöf. Se ex på Liverpool som har 3/4 backar som är galet bra med boll. Nåja, ni lär inse det nästa säsong att McTominay inte är rätt val.

  • Tobbe

   8 maj, 2019 at 18:22

   Bra att du kan se in i framtiden. Den talangen är väldigt unik, grattis!! PS. Hahaha verrati… jo tjena han var ju väldigt bra i VM och CL.. Tramsa runt i Ligue 1 kan min farfar på 90 år också göra. PL är liiiite annorlunda grabben..!

   • lopa

    8 maj, 2019 at 21:49

    Tobbe: Ett typiskt svenne-tänk har du som inte förstår ett dugg över vad jag menar. Men stötta du dina träfötter, för dom leder säkert oss till många titlar framöver.

  • Diablo

   9 maj, 2019 at 09:38

   Det finns väl ingen som utesluter en värvning av Veratti men spelare som McTominay behövs och fyller en funktion i laget. Sen att han ska bli en bärande spelare är väl bara skrivet i stjärnorna. Han har potential men om han räcker till kan man ju vara lite skeptisk till. Vi måste satsa på egna produkter samt nya välscoutade spelare. Jag håller fullt med om backlinjen och som du säger så är Lindelöf men även Shaw undantaget.

 10. Daniel Johansson

  8 maj, 2019 at 18:39

  Ärligt talat kommer säkert fånskit för detta men vilket hjärta den grabben har och att han inte skulle kunna bli riktigt bra är det ju bara löjligt att inte tro tycker jag. Vem var det tillsammans med fred som plockade ner psg:s mittfält borta. Visst psg var bättre men den defensiva insatsen han gjorde då var monumental. Som ett defensivt ankare tror jag han kommer vara grym för united i många år och för det krävs ingen messi teknik. Jag måste erkänna att han var ingen favorit hos mig när mourinho talade stort om honom och han såg jäkligt valpig ut men som han växt de senaste månaderna. Han har tuffheten och ger sig aldrig och ju mer speltid han får kommer han slipa på både tekniken och spelförståelsen. Tycker redan man ser glimtar av en bra speluppfattning och tydlighet i det han gör. För övrigt även svår att ta bollen av och sätter sig ofta i lägen för avslut och målchanser. Jag tror på honom starkt.
  Mognat nåt oerhört.

 11. GGMUGGWP

  8 maj, 2019 at 20:53

  Vissa människor på det här forumet är rent ut sagt helt korkade, ursäkta för uttalandet. Men vi behöver inte Ronaldo och Messi på varje position, vi behöver även spelare som brinner för klubben, som kan vara på bänken men inte ta illa upp, som kan bli petade o inte ta illa upp, spelare som alltid är redo att hoppa in o göra sitt bästa. Vi har redan fullt med överbetalda divor som ska agera ”storstjärnor” men inte gjort ett piss. Dom är så upptagna med sina instagram konton istället. Om det är några som har imponerat rejält så är det Mctominay, Lindelöf, Shaw och Fred mot slutet. Resten av truppen har varit skräp de senaste månaderna.

  • Albo

   8 maj, 2019 at 21:42

   Titta på hur Klopp har förenat laget och fått alla spelare att offra livet för honom, klubbmärket och supportrarna. Så jobbar en riktig tränare, till skillnad mot de så kallade topptränarna vi har haft sen SAF.

   • Youssef

    9 maj, 2019 at 14:51

    Instämmer helt och hållet. United har tagit sina shopping-rundor nu utan resultat. Hur länge kan man egentligen klaga på att vi måste värva nytt, stort och dyrt? Det riktiga problemet är att mitt bland alla shopping-rundor och tränarbyten så tynade lagandan bort. Därför kan vi se hur våra ”stjärnspelare” joggar runt på plan och försöker skina över varandra. Alla spelar ju för sig själva.

    Som du skriver, blicka mot Klopp och Liverpool eller Pochettino och Tottenham. Inte en enda värvning gjorde Tottenham i somras men slutar ändå före United i tabellen samtidigt som man är i CL-final. Klopp och Poch har byggt två fantastiska lag, bestående av hårt arbetande spelare som vill vinna i klubben. Och jag skulle absolut inte påstå att något av lagen har stjärnspelare på varje position eller en mycket bättre trupp än United.

    Lite mer On Topic så ska McTominay givetvis ingenstans. En viktig och nyttig spelare i många år framöver. De dansande Instagram-modellerna får däremot gärna lämna.

  • DJ-Uret

   8 maj, 2019 at 21:43

   Helt rätt, de som klagar på att Ole vill bygga laget kring McT är typ exakt samma grabbar som bestämt tyckte att Ole skulle bygga laget kring ze Pog.. vilket gick sådär va, med facit i hand?
   Som du själv säger brorsan, vem visar hjärta för Uniteds klubbmärke som McT, Vigge, Young, Rashy eller Smalling gör i dagens united? Exakt ingen..
   Det är runt spelare som dessa vi ska bygga laget kring tycker jag.

 12. GGMUGGWP

  8 maj, 2019 at 20:55

  Vem var Andy Robertson nåt år sen, hade någon hört talas om honom? Han köptes för 8 miljoner pund, han är nog världens bästa vänsterback just nu. Hur gick det till? Jo han jobbade hårt.

  • Jensan

   8 maj, 2019 at 21:16

   Andy Robertson måste ha extrem kondition som orkar springa non-stop fram och tillbaka på sin vänsterkant.
   Sedan är han en jäkel på assist till mål.
   Egentligen borde vi sno Robertson, Van Dijk och Alexander-Arnold från Liverpool.
   Bara behålla Lindelöf och vips skulle vi ha världens bästa försvar och sen släpper vi in max 20 mål på 38 matcher i PL.

 13. Mogge

  9 maj, 2019 at 02:50

  Vill bara tillägga att jag har ändrat uppfattning om McT under säsongen. Han har visat upp ett bra spel nu på slutet av säsongen. Ett spel som jag inte trodde han hade i sig. Sedan ser jag ett värde i att han är en Uniredprodukt. En bra truppspelare som kan utvecklas vidare hos oss.

  • Jensan

   9 maj, 2019 at 09:44

   Håller med dig Mogge,
   McT är en ypperlig truppspelare IDAG.
   Med rätt coachning och träning kan han mycket väl utvecklas till en startspelare.
   Men att bygga upp ett lag runt honom IDAG känns några år för tidigt.

 14. Viktor

  9 maj, 2019 at 08:56

  Pogba blir kvar, mino raiola är avstängd…

  • Diablo

   9 maj, 2019 at 09:43

   Måste säga fast det tar emot att jag hoppas Pogba säljs. Jag tror han har en dålig inverkan på många spelare i laget (sociala medier, självgod osv). Jag tror så länge Pogba är kvar så kommer vi inte få den gruppdynamik som kommer krävas. Man kan säga mycket om Mourinho och det var oundvikligt att han inte skulle vara kvar men hans relation med Pogba handlade nog mycket om att Pogba är en spelare som förgiftar mer än han förgyller. Spelare som Rashford, Lingard osv visar upp ett kroppsspråk och divalater som man inte sett tidigare. Sälj han för 1-1,5 miljarder och satsa på andra välscoutade talanger (Rice).

  • Durra

   9 maj, 2019 at 11:09

   Han är bara avstängd från att göra deals till och från italienska klubbar. Han får fortfarande förhandla mellan United och Real.

 15. Zingo

  9 maj, 2019 at 19:09

  Brexit FC!! Största skämtet jag hört!

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter