Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Pogba: Oacceptabelt

Paul Pogba säger att det enda sättet att be fansen om ursäkt för söndagens plattmatch är att visa en rejäl reaktion i kommande match…

United stod för en bedrövlig insats borta mot Everton i söndag då man kördes över och förlorade med 4-0. I en intervju med Sky Sports så säger Paul Pogba att uppträdandet från spelarna var oacceptabelt och att det enda sättet att be fansen om ursäkt är att visa en ordentlig reaktion i nästa match.

”Managern och personalen pratade (i omklädningsrummet) och de sa sanningen. Vi respekterade inte oss själva, klubben eller fansen. Det vi gjorde ute på planen var inte respektfullt mot lagkamraterna, mot personalen, mot folket och de som jobbar inom klubben. Det är deras liv. Och det vi visade upp ute på planen ger ingen glädje tillbaka och därför är vi arga på oss själva. Vi vill göra bättre ifrån oss och vi måste visa en reaktion nu.”

Annons – Den där reaktionen kanske kommer i morgon mot City då… Låt oss hoppas. Odds till matchen hittar ni hos Snabbare

”Fansen vill ha en reaktion från spelarna och det enda sättet att be om ursäkt på är att visa att man ger allt ute på planen, att vi gör vårt bästa, skapar chanser, gör mål, försvarar, jobbar för laget. Vi kan till och med förlora matcher, men med ett bra framträdande och stolthet ute på planen. Det är så vi bör be fansen om ursäkt. Att ge allt för klubben, tröjan, lagkamraterna och för oss själva. Det är vi som är ute på planen och vi kan inte uppträda så som vi gjorde.”

Källa: Sky Sports

3 Kommentarer

 1. Daniel Johansson

  23 april, 2019 at 11:54

  Starkt talat av en blivande kapten

 2. Jensan

  23 april, 2019 at 12:13

  De senaste två månaderna har det bara varit bullshit från Pogba.
  Nu får det vara slutsnackat de fyra kvarvarande matcherna och visa att han ska vara kvar i klubben och även kapten.
  Annars får du tömma ditt skåp under sommaren och flytta söderut.

  • Tobbe

   23 april, 2019 at 15:37

   Ja eller norrut till Tattamålas ölag på Grönland.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter