Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Tävla för chans att vinna Viaplay

Vi är glada att kunna presentera ännu en tävling i samarbete med vår huvudsponsor Snabbare…

Vi förlänger den pågående tävlingen till nu på onsdag, dvs den 24:e april. Så passa på att ta chansen du också! Tre stycken tre månaders Viaplay-abonnemang (värde 1197sek st) står på spel och tre vinnare ska utses.

Det blev ett stort deltagande i vår förra tävling tillsammans och i slutändan vann då Gabriel, Erika och Peter varsin 3-månaders prenumeration på Viaplay.

Upplägget är samma som sist. Svara på tre enkla frågor om Manchester United och maila in ditt svar till info@unitedsverige.se med ”Tävling” i ämnesraden. Här är då frågorna.

1. Vilket lag gick Wayne Rooney till då han lämnade United sommaren 2017? (kom igen nu, det är inte DC.United som många av er svarar:)

2. Från vilket lag kom Juan Mata till United, i januari 2014?

3. Vad ger Snabbare för odds på att United slår Man City nu på onsdag?

Två av svaren kan ni Googla er till och det tredje hittar ni på Snabbares hemsida – HÄR. Använd sökfältet på Snabbares sajt och sök på Manchester United eller Everton så hittar ni direkt matchen och då även svaret.

Många av ni som besöker Unitedsverige har säkert redan Viaplay, men den kod ni kan vinna ersätter er månadsprenumeration och gör att ni då inte behöver betala för prenumerationen under tre månader. Ett riktigt schysst pris signerat Snabbare.

Vinnarna presenteras som sagt den 24:e april.

Lycka till!

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter