Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Solskjaers varning till spelarna

Ole Gunnar Solskjaer skickar en varning till Alexis Sanchez och andra underpresterande spelare i dagens Manchester United…

United går mot ett händelserikt fönster där många spelare förväntas lämna klubben. Alexis Sanchez har helt misslyckats med sin Unitedkarriär och han är en av de spelare som ligger i riskzonen för att skeppas iväg i sommar. Ole Gunnar Solskjaer säger i en intervju med Telegraph att klubben inte kan fortsätta bära spelare, utan att alla som vill vara kvar måste visa rätt attityd och vilja.

Annons – Everton mot United i dag. Odds hos Snabbare – HÄR

”Vi som klubb kan inte bära spelare. Alla måste ta ansvar, fortsätta bli bättre, visa hungern att man vill bli bättre både individuellt och som lag. Jag pratar inte bara om Alexis. Alla står under samma krav, men ska vi prata om Alexis så har han inte haft tur med skador.”

”Sedan jag kom hit har han haft två långtidsskador och det har inte gynnat honom. Även andra spelare har haft skador. Men jag ser karaktärerna vi har. Jag tittar på vilka vi ska behålla och vilka vi ska sälja. Alexis har en fantastisk talang när han är på sin bästa nivå. Nu vill vi att han presterar för oss.”

Källa: Sky Sports

2 Kommentarer

  1. Albo

    21 april, 2019 at 12:34

    Bra Ole! Ställ krav och försvara istället för att hänga ut och idiotförklara.

  2. Ruben

    21 april, 2019 at 15:27

    Varningarna verkar inte ha hjälpt…

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter