Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Solskjaer om transferfönstret

Ole Gunnar Solskjaer ger en uppdatering om planerna för sommarens transferfönster…

Manchester United länkas med många spelare inför sommarens fönster och det ryktas om att flera spelare kan komma att lämna – antingen av fri vilja eller för att klubben inte vill ha kvar dem. Solskjaer säger dock att vi inte ska förvänta oss att United köper in sex – sju spelare i sommar, utan att ombyggnaden kommer att ta tid.

”Jag tror inte ni ska förvänta er att sex spelare kommer in. Nej. Det är nog ingen klubb som vill ha så många spelare och jag tror inte att någon manager vill göra så många ändringar. Jag är realistisk nog att förstå att det kommer bli färre än sex spelare som kommer in – eller jag vet att det inte kommer vara sex spelare. Det handlar om att bygga om och vi vet att det kommer ta några fönster att göra det – och vi kommer inte få in sex eller sju spelare nu. Vi måste ta ett steg i taget. Nya spelare måste vara rätt typ av spelare och som passar in här. Vi kan inte bara köpa in spelare för att.”

Annons – Everton mot United i dag kl 14.30. Odds hos Snabbare – HÄR

”Det är vad man tar på sig när man kommer till Manchester United (att säga till spelare att deras karriär i klubben är över). Man måste fatta tuffa beslut. Man måste kunna säga till spelare ”du är inte min typ av spelare.” Ta Mason Greenwood tex. Han är 17 år. Han är en spelare för mig. Jag vill ge honom chansen att bli en toppspelare i den här klubben. Detsamma gäller Marcus Rashford som är 21 och Diogo Dalot som är 20. Dessa spelare kommer få en chans – och det kommer påverka spelare som är i andra änden av sina karriärer.”

”Jag känner inte till anledningen till varför vi signat de flesta av spelarna här, men jag vet att de köptes för att de hade väldigt bra mentalitet och att tidigare managers såg det. Men jag tittar efter andra saker än van Gaal, Moyes och Jose gjorde. Jag gillar andra typer av spelare och det är bara så det är i fotbollen. Det handlar inte om huruvida jag gillar den spelaren eller den spelaren. Frågan jag ställer mig är om de passar in i Manchester Uniteds stil och spelstilen jag vill att den här klubben har.”

Källa: MEN

9 Kommentarer

 1. Tommy

  21 april, 2019 at 11:41

  OGS är min Gud.

 2. Daniel

  21 april, 2019 at 12:41

  Helt rätt OGS börja väva in yngre spelare i truppen och sen i startelvan. Vi måste sluta köpa spelare för ett överpris vars bästa tid har passerat

 3. Sante

  21 april, 2019 at 13:38

  Vi behöver stjärnor och ingen jävla Mason.

  • Besviken

   21 april, 2019 at 14:44

   Var bara tyst.

   • Sante

    22 april, 2019 at 10:09

    Kommer från idioten som vill ersätta en tränare som precis tog över. Jävla skalle.

 4. Besviken

  21 april, 2019 at 14:44

  Vi kan ju börja med att ersätta OGS. Man blir utspelad av Everton och ligger under. Det är fan i mig skandal.

 5. john

  21 april, 2019 at 15:32

  Vi behöver fan ett helt nytt lag ?. Bort med dumstålen Ed …
  Inget hjärta , hunger ,sänk lönerna ..
  Absurba löner , lingard 1+ milj i veckan , lingard?.han e helt värdelös alltså om ni inte har sett det, bara det en sak av 100 saker som är fel i vårt kära united.
  Gör ont att se hur klubben sköts och de som spelar i den inte har mod att kämpa för sin plats .. Många måste ryka ,7-8 år sen vi vann titeln, ännu en 6a plats.
  Vad sjukt va mkt fel det kan gå , alla konstiga värvningar ..Väck mig om 4 månader.

 6. a

  21 april, 2019 at 17:08

  Dra ett sträck vid 25 år. Sälj alla äldre, förutom Pogba och DDG.
  De som är 24-25 får en andra chans, men om de inte presterar nästa säsong, så sälj dem.

  • Devil 2

   21 april, 2019 at 20:17

   Som jag såg det hela ,så va hela laget skit även ddg,har verkligen släppt in skit mål sista veckan.
   Kan det vara så att dom ä så j….a penningkåta att klubbmärket inte betyder nåt… isf sälj asen. Min åsikt i detta fall,efter att ha sett det miserabla ikväll..

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter