Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Bayernbacken länkas med United

Enligt den tyska tidningen Sport1 så är Manchester United intresserade av den tyske mittbacken…

Transferfönstret närmar sig och mittbacken sägs vara en av de positioner som United vill förstärka i sommar. Enligt Sport1 så tittar man nu på Bayern Münchens 23-årige mittback Niklas Sule, då man tror att han har både snabbheten och fysiken för att lyckas bra i Premier League.

Annons – Porto mot Liverpool och City mot Tottenham i kväll. Odds hos Snabbare – HÄR

Bayern är dock angelägna om att ha kvar den f.d Hoffenheim-backen och Uniteds påstådda intresse skulle kunna få dem att snabba på förhandlingarna om ett nytt kontrakt, skriver tidningen.

Sule kom till Bayern 2017 och har kontrakt till 2022.

Källa: MEN

8 Kommentarer

 1. the manager

  17 april, 2019 at 13:26

  Se upp för tyska mittbackar i PL: Arsenal har testat flera.
  De Ligt – yes
  Declan Rice – very yes

  Fred och inte minst MacTominay, har på slutet visat att de ska vara med framåt.
  Smalling ska vara kvar. Jones – kanske. Har ett stort hjäörta för klubben.

  Darmian, Rojo lär försvinna. Kanske Mata och tyvärr Herrera. DDG känns mycket synd om han skulle försvinna, men inte samma katastrof som för ett år sedan. Pickford kan vara ett alternativ, som känns stabil minus inkastat mål mot Pool.

  Klart att Lukaku, Lindgard ska vara kvar.

  Med de förändringar som kommer/kanske kommer ske, öppnar det för bra nyförvärv. Som jag tjatat om många gånger. Lagbyggen sker över tid. Det går inte, som många skriver, att kasta ut 10 spelare och ta in 10 nya.

  Och åter, tonen jämtemot föreningen vi alla älskar är inte ok. Skärp till er please!

  • GGMUGGWP

   17 april, 2019 at 14:25

   Vadå hjärta? Han har snart varit i UTD 10 år, han blir inte bättre, hjärta vinner inget om du är skadad 99% av tiden och när du får spela 1% så suger du. Nej TACK. Ut med all den onödiga dödvikten vi bär på.

 2. Albo

  17 april, 2019 at 14:00

  Young gör det bedrövligt vid första målet, jag vet. Men om man tittar närmre på det så skulle Jones ha tagit speldjup bakåt och gett honom ett alternativ att spela hem, för att därefter kunna vända på spelet och ha kvar bollen inom laget. Jones stod i linje med Young, dvs inte spelbar. Young ska absolut göra det bättre men en riktigt duktig, spelande mittback hade lätt kunnat göra sig spelbar snett hemåt och situationen hade därmed kunnat undvikas.

  • Solskjaer

   17 april, 2019 at 14:35

   Kunnigt och bra inlägg. Tänkte inte på det live men kollade reprisen efter din kommentar och det stämmer helt. En riktigt bra mittback hade absolut kunnat hjälpa Young bättre.

   • Böje

    17 april, 2019 at 23:20

    Håller helt med. Young är dålig ja, men Jones totala oförmåga att tänka konstruktiv fotboll är minst lika förödande.

 3. Fricken89

  17 april, 2019 at 23:35

  Hoppas United anställer en sportchef och fler sportinsatta i styrelsen innan sommaren. För som de flesta vet, så sitter det där just nu enbart en massa slipsnissar som bara kan pengar – och så byggs inga starka framgångsrika lag – inte bara! Allt sportsligt i klubben försvann tillsammans med SAF pension – och när Moyes gjorde sig av med all personal. Detta borde vara en självklarhet att fixa till först och främst innan man börjar kolla på värvningar, det är inte en minut för tidigt – utan snarare 6 år försent! Nu får det vara slut med chansnings-värvningar, det måste bli mer utstuderat från våra scouter och få in spelare som verkligen passar in i systemet man har/vill ha – och som levererar det som förväntas av ett blivande världsklass-lag på direkten. Vilket blir sportchefens uppgift att förmedla och få ihop. Och därigenom få ihop ett lag som VILL spela för United (!), likt det lagbygge Ajax nu fått ihop, de spelar som ett lag och tänker inte bara på lönekuvertet, som våra befintliga spelare nu gör – enbart (sjukt irriterande för mig)! Hoppas man kan locka över typ EVDS eller nån annan bevisat skicklig lagbyggare! En sportchef MÅSTE hursomhelst in – och vara bevisat skicklig!

  • Albo

   18 april, 2019 at 07:08

   Exakt så!

  • Jensan

   18 april, 2019 at 07:30

   Jag undrar hur Woodward (det blir väl han?) ska lyckas locka över EVDS till oss?
   Från ett välfungerande klubb som är (kanske) på väg till CL-guld till ett före detta vinnarklubb.
   Var inte Ajax klubben han var målvakt i när han spelade hemma?
   Jag kan tänka mig två saker kan få EVDS komma tillbaka till oss och då som sportchef:
   1. Han ser det som en livsutmaning att föra upp Manchester United till toppen återigen.
   2. Han känner att OT är hans hem utanför Amsterdam
   För att lyckas som sportchef, måste EVDS få totalt fria händer när det gäller sportsliga delen.
   Totalt betyder att Woodward och de övriga i ledningen ska hålla fingrarna borta från syltburken och enbart fokusera på det finansiella. EVDS måste få en skälig budet att jobba efter varje säsong. Nu vet jag inte vad som är en skälig budget. Men om man börjar göra av sig med alla dödvikt, borde det generera pengar in och man spar på löneutgiften.
   Men en inköpsbudget på £ 300M borde väl räcka.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 25/7 13.30
Tottenham - Manchester United
Tour 2019
Visas på MUTV

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Roy Perisic som delbetalning?NEJ... .....Jul 22, 21:21
 • Kommentar från: Fricken89 Perisic som delbetalning?Exakt. Vi måste dock få till en del försäljningar snarast (enormt drygt på alla fronterna just nu, med bara ca…Jul 22, 20:34
 • Kommentar från: Scholes M.E.N: Uniteds ståndpunktVi tog tillbaka Scholes och vann titeln efter det rasade United. Att ta tillbaka Zlatan och in…Jul 22, 20:27
 • Kommentar från: Albo Perisic som delbetalning?Typiskt italienska lag att försöka med tvåårslån eller låna med frivillig utköpsklausul, eller så försöker de pruta ned det till…Jul 22, 19:41
 • Kommentar från: Fricken89 Perisic som delbetalning?Ja, enormt tröttsamt. Vill Inter ha Lukaku, så får de helt enkelt punga ut vad United eftersträvar, svårare än så…Jul 22, 18:35

FLER Nyheter