Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Solskjaer: En brasse med ett leende

Ole Gunnar Solskjaer säger att man är mycket nöjda med den utveckling man nu ser från Fred i Manchester United…

Fred har sedan triumfen borta mot PSG allt mer börjat hitta sin roll i Manchester United och i helgen mot West Ham var han en av de inte allt för många spelare som stod för en bra insats. Ole Gunnar Solskjaer säger att man är mycket nöjda med Freds utveckling de senaste matcherna.

Annons – Fred målskytt mot Barcelona. Kanske kanske inte. Odds hos Snabbare

”Väldigt bra. Han växer in i sin roll och sin position. Det är svårt att komma till ett nytt land och han har haft massor av problem med småskador. Och precis när jag kom hit så reste han inte med oss till Dubai (på träningsläger) eftersom han precis fått en liten bebis. Men nu växer han in i sin position och vi har varit väldigt nöjda med honom de senaste matcherna. Jag tror ni alla kan se varför vi tror på honom. Han har en väldigt bra attityd, självförtroende, han älskar att ha bollen. En brasse med ett leende – det finns inte mycket som är bättre ärligt talat.”

Källa: MEN

1 Kommentar

  1. DJ-Uret

    15 april, 2019 at 09:45

    Jag är inte alls övertygad när det gäller Fred än, oavsett om han har spelat bättre och bättre på slutet så ser jag honom som en bra truppspelare max.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter