Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Solskjaer: Det blir tuffa beslut i sommar

Ole Gunnar Solskjaer säger att alla spelare som vill vara kvar i Manchester United måste visa vilja att ta ansvar även i perioder av motgångar…

Det ryktas om att många spelare ur den befintliga truppen kan ryka i sommar och att andra kan komma att lämna på fri transfer. Valencia, Alexis, Rojo, Darmian, Herrera och Mata är spelare som det just nu råder osäkerhet kring och Ole Gunnar Solskjaer medger att ledningen i klubben kommer vara tvungna att fatta en del tuffa beslut i sommar.

”Vi har en viss standard här. Ja vi fick en fantastisk boost när jag kom hit, men nu befinner vi oss i mer prövande tider. Nu vill man se spelare som kliver upp och säger ”okej jag vill vara en del av det här.” Man såg Fred och Scott göra det häromdagen (mot Barca). De tog ansvaret. Det är vad vi förväntar oss av alla spelare. När man vinner med 5-0 eller fem matcher på rad så är det lätt att vara fotbollsspelare. Men det är inte alltid lätt. Ibland förlorar man matcher och då avslöjas ens karaktär.”

Annons – Barca mot United i returen av kvarten nu på tisdag. Odd hos Snabbare – HÄR

”Jag tror inte på något sätt att det här kommer bli enkelt. Det kommer bli svårt. Det kommer handla om att de bästa blir kvar och överlever och det är så hänsynslösa vi måste vara. Vi behöver spelare här som kan ta oss framåt. Det handlar om kulturen i omklädningsrummet och det vi gör här varenda dag så att vi kan utmana igen, för just nu är Liverpool och City två lag som är för långt före. Det kommer bli hårt jobb och jag och Mick (Phelan) kommer vara tvungna att fatta en del tuffa beslut framöver.”

Källa: Sky Sports

2 Kommentarer

 1. Vidic the G.O.A.T

  14 april, 2019 at 22:18

  Valencia, Alexis, Rojo, Darmian, Mata, Young, Jones, Lingard, Matic, Bially är alla ”död vikt” och bör skeppas iväg.

  Ser man till att vi har Garner, Chong, Gomes, Greenwood, Fosu-Mensah och Tuanzebe så blir det inte så många att ersätta.

  Vi behöver få in DM, CB och HY.

  DM – Neves, Rice eller Ndombélé
  CB – Skriniar, Koulibaly eller liknande.
  HY – Sancho eller liknande.

  Säljer vi alla spelare ovan så kommer vi få in cash så de vi behöver få in inte kommer kosta oss lika mycket som om vi spar alla spelare som vi alltid gör…

  • Jensan

   15 april, 2019 at 04:09

   När det gäller Alexis, så tror jag det enklaste sättet ”bli av med honom” är att låna ut honom.
   Ingen klubb, vettig eller ovettig, kommer förstås betala en fd stjärnanfallare £350k i veckan.
   Men om vi kunde hitta en klubb som är beredda att betala alla fall £100k i veckan och vi står för resten, så skulle vi då spara dessa £100k och ge samma belopp till en ny spelare. Då tjänar vi nåt på denna cirkus om Alexis.
   Att Alexis skulle avstå sin avtalslön är inte så troligt.
   Egentligen är det inte hans fel att han har den lönen. Ska vi peka finger i denna fråga, så kan vi peka på agenten och vår ansvarige förhandlare.
   Skulle gissa att agenten sa till vår förhandlare ”får vi inte £350k i veckan plus jag ska ha minst £1M, då kan ni glömma Alexis Sanchez”. Och vi valde att ge dem vad dom ville ha.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter