Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Solskjaer om Herreras framtid

Ole Gunnar Solskjaer ger en uppdatering om Ander Herreras framtid i Manchester United…

Mycket har sagts om Ander Herrera de senaste veckorna och många tidningar har uppgett att han är överens med PSG om ett kontrakt. Ole Gunnar Solskjaer kommenterade saken under fredagen.

Annons – United mot West Ham i helgen. Bra odds hos Snabbare – HÄR

”Han har lagt ned mycket hårt harbete, men tyvärr så är det samtidigt som kontraktssamtalen förs. Jag kan inte direkt kommentera saken och hur långt det kommit och vad han beslutar sig för. Ni får fråga honom om framtiden. Jag vet inte vad som sagts de senaste veckorna.”

”Men jag har låtit honom fokusera på sin form också. Han älskar att spela så han har inte varit glad över att han inte kunnat hjälpa sina lagkamrater. Han ger alltid sitt allt. Det spelar ingen roll om han har fem år kvar på kontraktet eller fem veckor. Kanske att framtiden har oroat honom och kanske är det en del av varför han är skadad, vem vet. Förhoppningsvis kan han vara tillbaka mot Chelsea eller mot City, men jag är inte säker. Han fick en ny muskelskada.”

Källa: MEN

 

14 Kommentarer

 1. Jensan

  12 april, 2019 at 20:48

  Med det Ole nu säger om Herrera, så känns det mer eller mindre klart att Herrera kommer lämna oss i sommar.

 2. Böje

  12 april, 2019 at 22:16

  Fotbollen dör ut. Det finns inga spelare som verkligen vill spela för någon specifik klubb längre, de bara följer pengarna. Hade Herrera velat stanna så hade han förlängt för länge sedan utan att tjäna Bill Gates-pengar. DDG likadant. Jag retar ihjäl mig på Martials kontrakt, tycker han är bra men samtidigt har han knappt utvecklats ett dugg sen LvG lämnade. Och det började ju spåra ur redan när Rooney förlängde under Moyes, och Sanchez-affären satte sedan spiken i kistan på sen sport vi alla älskar.

  Det spelar ingen roll om vi värvar nya spelare efter dem heller, även nästa omgång spelare kommer lämna om de inte tjänar Bill Gates-pengar. Oles jobb blir att få ihop det här splittrade laget och klarar han det, mina vänner, då är han bra.

  Fy fan för den moderna kommersialismen som har tagit över sporten i mitt hjärta.

  • Jensan

   12 april, 2019 at 22:45

   Böje, av ren nyfikenhet. Vet du vad dom bästa spelarna tjänar i Allsvenskan?

  • Albo

   13 april, 2019 at 08:07

   Böje, du är i toppform den här veckan! Flera bra inlägg, det här var riktigt bra. Håller med i princip helt.

  • martin

   13 april, 2019 at 10:30

   Jag instämmer i mycket. Men samtidigt, ur en fotbollsspelares situation, hur ser det ut i motsatt läge. Vi blir ofta irriterade på stjärnorna när de inte vill förlänga, men dippar de gamla trotjänarna i kvalite så vill både fanns och klubb göra sig av med de, hur tror ni spelarna känner sig då? De kan ha varit lojala mot en klubb en hel karriär men när det inte passar klubben längre så är det tack och hej. Jag menar, man kan faktiskt se det ur flera perspektiv. De här bitarna skött Ferguson extremt bra. Han behöll ofta de gamla stjärnorna inom klubben även när de blev äldre och inte var lika bra. Han använde de som rotationsspelare t ex. De fick små ledarroller i klubben efter karriären etc. Spelaren måste också känna att klubben värderar den, inte att klubben bara bryr sig när den står på topp.

   Men för en spelare som Herrera. Egentligen, varför ska han känna klubbkänsla mot united? Han har ju bitvis vara petad i långa perioder, visserligen under Mourinhos period, men ändå. Titlarna för klubben han spelar för har också varit få. Nu får han en chans till att vinna lite titlar under sin karriär, sen samtidigt chansen i ett lag som är mer byggt för att kunna vinna champions league än vad united för tillfället är. Och dessutom får han upp lönen. Jag tycker det är jättesynd att han lämnar, men jag förstår honom. Jag är inte förbannad.
   Förbannad hade jag däremot varit om en egen produkt som klubben satsat på sen barnsben, t ex Rashford, spelar girig när han kommit upp sig och lämnar. Sånt gör mig galen. Men varför ska Herrera känna lojalitet och klubbkänsla mot en klubb han spelat i 4-5 år?

   • carl

    13 april, 2019 at 11:32

    det här skriver jag under på.
    Amen!

   • Huges 10

    13 april, 2019 at 11:47

    Bra skrivet. Han är trotts allt spanjor, varför skulle han ha ett särskilt band till United? Sen tycker jag att det är synd om han lämnar för han ger alltid allt och aldrig gnällt i media när speltiden varit låg.

    • Böje

     13 april, 2019 at 12:13

     Det är rätt, han har ingen anledning att känna stora känslor för United. Och jag pratar inte specifikt om vår klubb, det gäller överallt. De kommersiella företagen, agenterna, sponsorer, allihop, har mer makt än managern. Konstiga klausuler, sinnessjuka bonusar, Martials huvudlösa kontrakt, Neymar 2,2 miljarder, FFP har 0 effekt trots att klubbar bryter mot reglerna, Stoke döper sin arena efter ett spelbolag och uppmuntrar till ett farligt missbruk bara för att de själva tjänar mer pengar på det. Fy fy fy.

     • martin

      13 april, 2019 at 12:57

      Jo, jag instämmer Böje. Det är ingen utveckling jag vill se. Faktum är att detta lite var anledningen från början till att jag började hålla en extra tumme för manchester united. Jag tyckte de, med Ferguson i spetsen, representerade någonting annat. En klubb där klubbkänsla faktiskt var viktigt och där man såg till att alla spelare mådde bra och fick speltid och fick känna sig behövda (tack vare Fergusons fantastiska förmåga till rotation). Man behöll trotjänarna upp i åren som ett kvitto på att de tillhörde United, de skulle inte vara i någon annan klubb. Ville de på ålderns höst lämna för mer speltid någon annanstans så fick de det, annars fann Ferguson en plats för de på ett eller annat sätt i United. Han byggde verkligen ett lag där alla kände sig behövda, de var det som jag tyckte var Uniteds DNA. Där man kunde visa på ungdomsspelare som gått hela ledet från U-lag till A-lag. Detta börjar dessvärre suddas ut allt mer. I mitt unitedhjärta sved det jävligt mycket när man kunde sälja den egna produkten Welbeck till Arsenal, några av de värsta konkurrenterna. Att Welbeck gick med på det är också jävligt konstigt..

     • Böje

      13 april, 2019 at 13:40

      Martin, vi är helt eniga, jag håller med dig till tusen procent. Jag började älska United av samma skäl som du, under 2000-talet när PSG och City började med sina oljepengar så kunde jag alltid svara med att min klubb har andra värderingar. Så är det inte längre, vi har blivit en i mängden och det skaver som attan i mitt hjärta. Man mår psykiskt dåligt av att se utvecklingen, jag är ingen bakåtsträvare i övrigt men det här håller på att döda sporten.

      GGMU

 3. Danne10

  13 april, 2019 at 07:16

  MAn får väl försöka införa något slags lönetak samt övergångs summa. Pris på en spelare borde inte vara mycket mer ön vad en spelare har kvar att tjäna på sitt kontrakt kvar.

  Då kanske man skulle få tbx spelare som älskar att spela för sin klubb.

  Nu har nog alla gamla slutat som brann för sin kubb.

  • Jensan

   13 april, 2019 at 07:26

   Nånstans måste man begränsa agentens makt i det hela.
   Läste att Raiola har bestämt, om Real Madrid vill fortfarande köpa Pogba, så kostar det 1,6 miljarder kronor.
   Jag trodde i min enfaldighet att det är säljande klubben som bestämmer priset, inte agenten. Men jag kan förstås ha helt fel.

 4. Jensan

  13 april, 2019 at 07:21

  Tack Böje,
  Så Allsvenskans kanske bästa spelare (Seb Larsson ?) tjänar ca 30.000kr i veckan.
  Kul att jämföra detta med PLs kanske hundrade bästa spelare (Sanchez) tjänar ca 4,2 miljoner i veckan.
  Visserligen är Sanchez bättre spelare än Seb Larsson, men orättvisan på lönen grinar rätt hårt i Sebs ansikte.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/9 15.00
West Ham - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter