Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Quiz – Viaplay-prenumeration i potten

Vi är glada att kunna presentera ännu en tävling i samarbete med vår huvudsponsor Snabbare…

Det blev ett stort deltagande i vår förra tävling tillsammans med Snabbare och i slutändan vann Gabriel, Erika och Peter varsin 3-månaders prenumeration på Viaplay (värde 1197 sek). Nu kör vi en ny tävling med tre nya Viaplay-abonnemang i potten och tre nya vinnare kommer presenteras den 17:e april.

Upplägget är samma som sist. Svara på tre enkla frågor om Manchester United och maila in ditt svar till info@unitedsverige.se med ”Tävling” i ämnesraden. Här är då frågorna.

1. Vilket lag gick Wayne Rooney till då han lämnade United sommaren 2017? (kom igen nu, det är inte DC.United som många av er svarar:)

2. Från vilket lag kom Juan Mata till United, i januari 2014?

3. Vad ger Snabbare för odds på att United slår Barcelona i den första av de två CL-kvartsfinalerna?

Två av svaren kan ni Googla er till och det tredje hittar ni på Snabbares hemsida – HÄR. Använd sökfältet på Snabbares sajt och sök på Manchester United eller Barcelona så hittar ni direkt matchen och då även svaret.

Många av ni som besöker Unitedsverige har säkert redan Viaplay, men den kod ni kan vinna ersätter er månadsprenumeration och gör att ni då inte behöver betala för prenumerationen under tre månader. Ett riktigt schysst pris signerat Snabbare.

Lycka till!

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter