Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Tävling: Bara några timmar kvar!

I dag ca kl 17.00 så presenterar vi vinnarna i den tävling vi kört tillsammans med Snabbare under de senaste två veckorna…

Under de senaste två veckorna har vi tillsammans med vår huvudsponsor Snabbare kört en tävling med ett Viaplay-abonnemang i potten. Formatet är enkelt – svara på tre frågor för chansen att vinna tre månader fritt Viaplay (värde 1197 sek). Och det är tre vinnare som ska utses!

I dag mellan kl 17.00 – 17.30 så presenterar vi dessa tre vinnare, men än är det inte för sent att vara med. Så har ni ännu inte deltagit så passa på nu! Svara på frågorna nedan och maila in svaret till info@unitedsverige.se med ”tävling” i ämnesraden.

1. Vilket år är Paul Pogba född?

2. Vilket år kom Anthony Martial till Manchester United?

3. Vad ger Snabbare för odds på att United vinner mot Watford i nästa ligaomgång?

Två av svaren kan ni Googla er till och det tredje svaret hittar ni hos Snabbare – HÄR

Många av ni som besöker Unitedsverige har säkert redan Viaplay, men den kod ni kan vinna ersätter er månadsprenumeration och gör att ni då inte behöver betala för prenumerationen under tre månader. Ett riktigt schysst pris signerat Snabbare.

Lycka till!

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/4 21.00
Manchester United - Manchester City
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter