Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Giggs slår tillbaka mot Zlatan

Ryan Giggs nyper tillbaka mot Zlatan Ibrahimovic efter dennes uttalande om Class of 92…

Många av de f.d Unitedspelarna har nu olika roller inom media, ofta i form av experter i studiopaneler eller som kolumnister på olika nyhetsplattformar där de får ventilera åsikter och tycka till. Bl.a Scholes, Neville, Owen, Rio, Hargreaves m.fl syns frekvent till och flera av dem har ofta varit kritiska mot United de senaste åren.

Annons – Wales v Slovaken i EM-kval på söndag. Odds hos Snabbare: 1:a 2.10    x: 3.20    2:a 3.55

Zlatan Ibrahimovic stod häromdagen för ett Zlatan-aktigt uttalande då han sa att Class of 92 borde söka jobb inom klubben istället för att sitta och klaga på distans. Nu har Ryan Giggs svarat på Zlatans uttalande.

”Det är bara Nicky Butt som är i klubben just nu, men tillsammans har vi spelat över 2000 matcher för United och vi kommer ha en åsikt. Ibland positiv och ibland negativ, men det påverkar inte resultaten.Vi är supportrar och fotboll handlar om att ha olika åsikter. Men han (Zlatan) kan ju klubben bättre än vi” säger Giggs, ironiskt.

Källa: Guardian

 

17 Kommentarer

 1. Jensan

  21 mars, 2019 at 11:56

  Nu har både Scholes och Giggs lärt sig nånting nytt.
  Zlatan, han vet allt. Så jiddra inte med Zlatan inte. 😂

 2. Runar

  21 mars, 2019 at 12:03

  Fjant Zlatan. Fattar inte ens varför Giggs bryr sig. Han Zlatan är en nobody för Giggs och dem andra. Att han ens har mage och kritisera dem, men han är väll så fruktansvärt avundsjuk för han aldrig kommit upp i deras nivå!

  • Jensan

   21 mars, 2019 at 12:06

   Så är det Runar.
   Men om man är uppvuxen i Rosengård, då kan man och vet man allt.

   • Runar

    21 mars, 2019 at 12:41

    Jo visst e det så. Zlatan passar inte i lagsport, han har alldeles för dålig attityd och inget som helst ödmjukhet. Därför han aldrig hållt sig till en klubb, för det blir bråk o han tror han är kung. Hade funkar bättre med kampsport eller liknande för honom.

    • Jensan

     21 mars, 2019 at 15:20

     Har inte Zlatan svart bälte i taekwondo? Eller är det bara en skröna?

    • GGMU7

     21 mars, 2019 at 16:01

     Runar, vart får du dom uppgifterna ifrån? Att Zlatan inte hållt sig till en klubb pga bråk och att han tror han e kung?

     Folk på den här sidan gör allt för att sprida massa skit dom inte har någon aning om..

     • Jensan

      21 mars, 2019 at 16:26

      Inte snackar jag skit om jag har fått för mig att Zlatan har svart bälte i taekwondo.
      Jag är dock inte helt säker på om detta är sant.

      Men om det stämmer att Zlatan har uttalat sig att vissa av 92-generationen bara snackar skit och vill bara få lite primetime. Där går Zlatan lite väl långt om han tror att han känner klubben bättre än dessa herrar.
      Men vi ska inte heller alltid tro på allt som står i vissa blaskor. Mycket handlar om att sälja lösnummer eller få folk att klicka på artikeln.

     • GGMU7

      21 mars, 2019 at 16:53

      Jensan, det var ett svar till Runar 🙂

    • Affe

     21 mars, 2019 at 18:29

     Runar, så du tycker att Sveriges bästa spelare i fotboll
     genom tiderna inte passar i lagsport?? Det låter väldigt
     märkligt måste jag tillstå. Hur kan du skriva något sånt?

     • Carl

      21 mars, 2019 at 19:21

      Men det spelar ingen roll hur bra han är, han har ju utländskt påbrå och är uppvuxen i Rosengård. Du förstår väl att han inte vet något om något då, han är ju inte svensk han vill säkert att vi ska sluta fira jul och äta griskött med……….

     • Affe

      21 mars, 2019 at 21:54

      Carl, vad är det här för etnisk dravel. Om det du skrivit
      inte blir borttaget så kan moderatorerna lägga ner.

     • GGMU7

      21 mars, 2019 at 22:01

      Tror det var ett sarkastiskt inlägg med tanke på konversatiosen på den här artikeln

 3. G. Best

  21 mars, 2019 at 21:32

  Zlatan har varit en spelare i absolut världsklass och har varit otroligt viktig för Svensk fotboll. Även viktig för United under en säsong. Han har kommit med sköna kommentarer och roliga upptåg igenom åren.

  Men dom senaste 2-3 åren har han sakta men säkert tappat det. Så många otroligt korkade uttalanden och den roliga charmiga hybrisen han satt på tidigare har blivit bara löjlig och patetisk. Man skäms ju ibland när man hör vad han säger och gör.

  Hela hans teater kring VM som bara handlade om att promota han själv och hans sponsorer var verkligen bottennivå. Att komma med sådana här uttalanden om United blir bara pinsamt. Är det någon som ens lyssnar på honom numera och tycker han kommer med något av värde?

  Det förstör ens syn på honom och tyvärr hans karriär. Hade han bara varit lugn och sansad, varavat ner i uSA och sen slutat och låtit hans karriär tala för sig själv inte hans tafatta försök att fortfarande vara i rampljuset med dessa uttalanden så hade man kunnat se tillbaka på en grym karriär.

  Nu blir det bara ett sorgligt rop på uppmärksamhet där man ser på en föredetting som inte kan acceptera att han är den han engång var utan måste försöka synas igenom att komma med absurda uttalanden.

  Jag trodde du var bättre än såhär Zlatan…

 4. Puppym

  22 mars, 2019 at 01:50

  Direkt kommer trollen fram. Det är som ett alarm klocka går på. Syftar på jensan och Runar. Patetiskt.

  • Jensan

   22 mars, 2019 at 03:32

   Så du anser att jag är troll?
   På vilka grunder? Att jag säger att en del av Zlatans personlighet beror på att han är uppvuxen i Rosengård och lärt sig därifrån att ingen ska jiddra med honom? Tyvärr är detta 100% sant. Växa upp i svenska förorter (inte bara Rosengård) är ingen lek.
   Kan tillägga att jag är inte uppvuxen i förortsmiljö, men har jobbat flera år i dess miljö, så jag har rätt bra koll på vad jag pratar om.

   • Albo

    22 mars, 2019 at 07:02

    Jensan är inget troll, punkt. En av få här som kan diskutera på normal nivå utan att häva ur sig massa skit.

    • Jensan

     22 mars, 2019 at 07:13

     Tack Albo.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 20/7 13.30
Manchester United - Inter
Tour 2019
Visas på MUTV, Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: lopa Longstaff om UnitedryktenaHaha: Förmodligen mer än dig - som låtsas ha sett Långben spela fotboll när faktum är att han knappt spelat…Jul 20, 11:51
 • Kommentar från: United4ever Longstaff om UnitedryktenaYes! Mer brittiska spelare och unga! Köp Longstaff för Max 300 mille..om några år vill alla klubbar ha honom…Jul 20, 09:46
 • Kommentar från: Scholes Sky Italia: Bud på SMSHåller med dig men klubben måste då hitta de nya strukturerna och det har man inte gjort.Jul 20, 08:43
 • Kommentar från: martin Longstaff om UnitedryktenaHaha, så bra skrivet Björn. Men Tobbe har en galen övertro till allt som är engelskt eller premier league. Allt…Jul 20, 04:35
 • Kommentar från: Jensen Sky Italia: Bud på SMSScholes, Man kan inte leva i det förgångna hur länge som helst. Det finns ju inget som säger…Jul 19, 23:07

FLER Nyheter