Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Lottningen i Champions League

Här är lottningen av kvartsfinalerna i Champions League…

Lottningen av kvartsfinalerna i Champions League ägde precis rum. Åtta lag – varav hela fyra(!) engelska – har delats in i fyra matcher och det blir några riktigt tunga möten i nästa omgång av turneringen. Manchester United fick något av en mardrömsmotståndare, då man lottades mot Barcelona. Nedan är hela lottningen.

Ajax v Juventus

Liverpool v Porto

Tottenham v Manchester City

Manchester United v Barcelona

Barcelona lottades som hemmalag i första mötet, men eftersom United och City enligt UEFA´s regler inte kan spela sina hemmamatcher samma kväll, så inleder United istället hemma i dubbelmötet mot Barcelona. Första mötet spelas på Old Trafford den 9:e eller 10:e april och returen i Barcelona 16:e eller 17:e april.

I semifinalerna så ställs Spurs/City mot Ajax/Juventus och i den andra Liverpool/Porto mot Barcelona/United.

Annons – United vinner hela Champions League. Odds hos Snabbare: 13.00

38 Kommentarer

 1. Jensan

  15 mars, 2019 at 12:34

  Samma känsla nu som efter lottningen mot PSG.
  Men vi får hoppas på samma utgång.
  Gäller få stopp på trion där framme.

 2. Tore

  15 mars, 2019 at 12:47

  Total dominans i årets CL med PL lag!! Man ser ju verkligen vilken liga som är bäst. Bästa lagen, bästa spelarna osv..! Den som kommer och säger att la liga o serie a dominerar är bara förbannat skit snack. Dem ligger så långt bak i tiden men tråkig gammal fotboll. 1 lag vardera, rent uselt vill jag säg! Men visst dem e ju inte bättre, det är Kalle anka ligor båda två, lagen håller inte ute i Europa när dem ställs mot dem stora engelska lagen. Blir en tuff match för United men hoppas på det bästa, och en bra domare som inte faller för allt fuskande.!

  • Jensan

   15 mars, 2019 at 13:19

   En Barca som har Messi i ”normal” form är alltid ett världslag som kan slå alla lag.
   Om Messi skulle ha ”en dålig dag på kontoret”, så har dom Dembele, Coutinho och Suarez som backup.
   Tyvärr får vi hoppas på större mirakel än mot PSG.
   Vi alla vet att mirakel sker.

   • Tore

    15 mars, 2019 at 15:02

    Ser inga problem för United att slå Barca.. dem e inte så bra som dem varit, inte den truppen längre. Messi är världens bästa när han är som bäst men det räcker inte. United spelar som ett lag där typ alla kan göra mål det va därför dem slog PSG. City tex hade gjort mos av Barca så jah ser inte Barca som favoriter längre. Nya tider nu..!

    • Fyfaan

     15 mars, 2019 at 15:12

     Hahahaha Tore… ‘inte ens då bra längre’ HAHAHA!!!! jävla troll du är. Dom kommer utklassa oss. Där åkte cl drömmen. Grattis Liverpool och city till semi. Förmodligen vinner city hela turneringen + ligan. Vi som e lillebror nu 😀

     • Jensan

      15 mars, 2019 at 15:56

      Dagens Liverpool med Klopp som chef kan i sina bästa dagar slå ut Barcelona.
      På tal om Klopp, varför försökte inte vi sno honom då han lämnade Dortmund?
      Kan ju bli så illa som att Liverpool och City möts i Madrid 1a juni.
      Frågan skulle då bli, vem håller man på i en sån final, Pest eller Kolera?

     • Albo

      15 mars, 2019 at 16:52

      Håller med dig Tore! Mycket hellre Barca än City och Liverpool. Barca är fortfarande bra men de är inte i närheten av vad de var 2011. Givetvis är man rädd för GOAT Messi men lyckas vi stänga honom någorlunda samt fokuserar på vassa kontringar och hörnor så har vi alla möjligheter att slå dem.

     • Tore

      15 mars, 2019 at 17:15

      Fyfan du som är ett troll! Vad gör du ens på den här sidan?! Du känns inte som ett United hjärta.. påstå att vi ska bli utklassade, dummaste jag har hört! Att vi e lillebror också, du har nog inte varit med i sä många år, man kan aldrig säg att United skulle vara lillebror. Läs på lite grabben..!!

     • Böje

      15 mars, 2019 at 19:01

      Stå på dig Tore, du har helt rätt enligt mig!!!!

      GGMU

     • Xinpei

      15 mars, 2019 at 22:06

      Alla som följt fotboll över en längre tid vet att inställning kan slå klass. Ajax slog ju t.ex. Real Madrid. Inte var de bättre på pappret? Så istället för att sitta där med din kristallkula och skämma ut dig. Gå gör något produktivt istället? Som att faktiskt lära dig att fotboll är en lagsport?

  • William

   15 mars, 2019 at 17:18

   Tore: bäst och roligast är 2 olika saker. La liga har dominerat de europeiska cuperna i många år nu. Spanien har ett löjligt facit vad gäller Champions league och Europa league de senaste åren, bara kolla vilka lag som vunnit, gått till semifinal osv. Spanien har totaldominerat. Att du tycker premier league är roligare är en annan sak, men håll dig till fakta, annars blir det lätt trollstämpel….

   • Tore

    15 mars, 2019 at 19:12

    William: PL är både och enligt mig och många andra ute i världen. Jo men fusk och annat jävelskap. Real Madrid är inte ett skit utan Ronaldo, det såg man nu. Totalt förnedrade på hemma plan mot ett gäng tonåringar! Haha shit så jävla dåliga! Dem har inte följt med, dem stora spelarna vill inte spela i en sån skit liga med noll utmaning och motstånd så real Madrid har svårt att locka dem stora namnen. Det här med troll kastning hit o dit är så löjligt, det är du som är ett troll!

    • martin

     15 mars, 2019 at 21:11

     Jag kan ju bara instämma i det William säger: Du Tore utgår ju inte alls ifrån någon form av fakta i ditt påstående att Premier league är den bästa ligan och att om man tycker att la liga dominerat så är det skitsnack. Spanska lag har dominerat totalt det senaste decenniet i Europa, det är FAKTA. Man har vunnit champions league de 5 senaste åren! Man har dessutom vunnit 6 av 9 champions league under 10-talet, medan England endast mäktat med 1 titel. Man har dessutom 8 finalplatser, fördelat på 3 lag medan England har 3 finaler på 3 lag. Hur kan man inte få sån har statistik till att La liga dominerat? Jag begriper verkligen inte det. Förklara gärna?

     Europa League har man ju också totaldominerat. 4 vinster på det senaste 5 åren. Så av de 5 senaste säsongerna i Europa så har vinnarna i turneringarna 9 gånger varit lag från la liga och 1 gång ett lag från premier league. I min värld är det total dominans från la liga. Det tror jag de flesta skulle hålla med om. Sen att jag älskar premier league och håller den som den roligaste ligan i världen, det är en annan femma. Men jag är inte blind, och Spanien har dominerat, det går fan inte att komma ifrån.

     • Tore

      15 mars, 2019 at 21:24

      Martin: den tiden är förbi. Spanien har inget o hämta i Europa och inte Italien heller, deras tid är förbi. Det är England som är starkast. Den fotbollen som t.ex Barca spelar med 5000000000000 passningar fram o tillbaka är sönder läst sen länge. Finns ingen tråkigare fotboll att titta på. Italien är likaså, göra ett mål sen parkera bussen och 500000000000000 passningar som inte leder till något. Skillnad på Liverpool, City, United, Tottenham, Arsenal, Chelsea mycket rakare, snabbare, bättre kvalité och framförallt MYCKET mer underhållande!!

     • martin

      15 mars, 2019 at 21:36

      På den där punkten håller jag med dig Tore, men går ändå inte att komma ifrån att La liga dominerat i Europa, mest det jag hakade upp mig på 🙂 Jag hoppas också den tiden är förbi, även om jag inte är lika säker.

 3. Daniel Johansson

  15 mars, 2019 at 12:48

  Ingen flyt med lottningen alls i år i varken fa-cup eller cl men o andra sidan har det ju gått riktigt bra ändå😃.
  Sen att vi får börja hemma tycker jag med är en nackdel och pågrund av shitty med. Så fru fortuna har inte varit med oss men som sagt det har ju gått bra ändå.

 4. Molle

  15 mars, 2019 at 13:01

  Sjukt att vi får börja hemma med!

 5. Zingo

  15 mars, 2019 at 15:04

  Barca kommer dominera bollinnehavet såklart men vi kan skada de på kontringar med Rashford, Martial och Lingard. Vi har blivit bättre på det och vi såg några sekvenser mot Arsenal hur fort det går. Om inte Messi hittar på något kommer bollen rullas runt mest i sidled så vi behöver bara ligga i rätt position men självklart också gå för vinsten. Ett dåligt resultat på hemmaplan som mot PSG skulle vi aldrig kunna vända på Camp Nou så vi måste göra bättre första matchen nu.

  • Jensan

   15 mars, 2019 at 16:03

   Otroligt viktigt att hålla nollan i första matchen hemma.
   Och sedan fixa ett par baljor borta.
   Bara titta på Lyon, dom spelade 0-0 hemma.
   Och sen torsk 1-5 på Nou Camp.
   Sen tycker inte jag våran fronttrio spelar i samma division som Barcelonas dito.
   Viktor och de Gea måste göra sina livs matcher, både hemma och borta.

 6. Geno

  15 mars, 2019 at 16:03

  Faakfaakfaaak

 7. Cantona

  15 mars, 2019 at 16:26

  Kul att möta Barca ! Skall vi vinna CL så måste vi kunna slå dom bästa lagen.
  Drömmen är ju att möta Liverpool i en semi och City i en final..

 8. Mogge

  15 mars, 2019 at 17:37

  Svårt. Men inte kört.

 9. Red Army

  15 mars, 2019 at 18:08

  Ni är inga riktigta United fans allihopa… jag har läst era kommentarer det ändå ni skriver är ni skriver de kört grattis till nåt annat lag jag vet inte vad istället för o säga vi kommer äta upp dom… jag har följt Barca sen 2006 dom har haft sina bästa tider redan en gång i tiden som bäst 2009-2011. Dom är inte de där laget längre med xavi och inresta på mitten tror ni inte martial kommer köra över deras högerback tror ni inte Lukaku kommer äta upp piuqe eller rashford kommien Vafan… vi kommer hur som helst döda dom jag e säker på det och säg vi ska vinna o inte förlora. Red Army

  • Tore

   15 mars, 2019 at 19:08

   Håller med dig! Precis det jag menar att Barca är inte vad dem har varit, den tiden är förbi. Dem har inte hängt med i utvecklingen. Liksom real Madrid, dem har haft flyt o rena turen dem senaste åren. Utan Ronaldo är dem absolut ingenting, det så man nu. Totalt förnedrade mot Ajax med en massa tonåringar i laget..!!! Såna som ”fyfan” här inne som lever för FIFA spel, och tror att verkligheten är ett tv-spel.

  • Affe

   15 mars, 2019 at 19:28

   Red Army,det var något av det sämsta jag läst på länge.
   Du vet ju inte ens att man stavar egennamn med stor
   bokstav.Och vad betyder ”det ändå ni skriver”. Lite
   bättre svenska,tack! Håll annars tyst.

   • Tore

    15 mars, 2019 at 19:46

    Han har kanske svårt för o stava din pajas! Du som ska hålla tyst!!

    • Solskjaer

     15 mars, 2019 at 20:25

     Lägg ner Affe, en del har svårt att stava och det är inget fel med det! En del har inte svenska som modersmål och det är precis lika okej! Och förresten, du som är bäst på svenska: efter kommatecken och punkt ska man ha mellanslag, det borde du lära dig innan du hackar på andra.

   • Xinpei

    15 mars, 2019 at 22:09

    Affe Lite ironi är det ändå när du inte verkar förstå att man ska använda ett mellanslag i slutet av varje mening. 😉

 10. Roy

  15 mars, 2019 at 22:10

  3-1 hemma 1-1 borta …,,

 11. Björn

  15 mars, 2019 at 22:51

  Av alla troll här tar ändå Affe priset. Alltid agressiv med massa utropstecken mm och detta ständiga hackande på människor som inte skriver perfekt. Kan vi inte skaffa konton här på sidan så vi kan ha lite regler? Trött på alla gaphalsar.

 12. Jensan

  16 mars, 2019 at 07:21

  Det som jag tycker är tråkigaste med denna sida är att det blir nästan hatstämning om någon skulle tycka annorlunda.
  Bli kallad för troll är otroligt enkelt då vi inte behöver identifiera oss.
  Men vill vi ha ett bevakning på oss även i denna sida?
  Kan vi inte låta folk tycka som dom nu vill, även om det kanske provocerar.
  Själv går jag inte ut och skriver att vi vinner lätt. Är helt säker på att vi inte kommer vinna lätt.
  Jag både hoppas och tror att vi vinner, men inte kommer det bli enkelt. Inte att vi suger, utan mera att motståndarna suger inte heller. Deras fronttrio får inte ha ”en vanlig dag på kontoret”. Här kommer Shawn in, för det blir nog han och VNL som får uppgiften att stoppa Messi. Vi får inte glömma bort Debele, Coutinho och Suarez finns också där fram.

  • Albo

   16 mars, 2019 at 08:08

   Jag har själv blivit ombedd att dra åt helvete på den här sidan utan åtgärd, det är ett laglöst land tyvärr.

  • Tobbe

   16 mars, 2019 at 08:43

   Tycker också man får tycka vad man vill utan att bli påhoppad! Det va som en gång för ett tag sen jag skrev här inne att jag tyckte Zlatan var uniteds sämsta köp, det föll inte i god jord..! Blev totalt påhoppad och idiot förklarad. Menar vad är det för beteende. Jag tycker att den där Zlatan är sämsta värvningen United gjort igenom tiderna, men det får man inte tycka här inne, sorjligt grabbar tycker jag bara..!

   • Jensan

    16 mars, 2019 at 09:21

    På tal om Zlatan, så tycker jag att han är duktig på att sparka boll. Mycket bra för att vara 37 år tom.
    Sedan tycker han lite väl mycket om sig själv, som att lagen ska spela för honom, han ska lyftas fram som den självklara stjärnan. Han är inte ens bäst i MLS.
    Tycker själv att hans tid hos oss var godkänd, absolut. Men att han skulle erövra England och PL är bara skrattretande. Kan lätt rabbla upp tio spelare som var och är bättre PL-spelare.

   • Ruben

    16 mars, 2019 at 10:09

    Tobbe / När du tycker som du gör angående Zlatan så anser jag att man med all rätt kan hoppa på dig, herregud! Du får ju tycka vad du vill men måtta med allt.

    • Tobbe

     16 mars, 2019 at 10:23

     Ruben: okej tyck du så.

 13. Mogge

  16 mars, 2019 at 09:58

  Tycker att det är en bra diskussion om t.ex Zlatan. Jag anser att det var rätt att ta in honom. Han gjorde mycket bra anser jag. Många mål och en förebild för dom yngre i truppen. Rent professionellt ställde han krav på träningar att vara seriös. Sådant ska vi kunna prata om utan att spy galla för dom som har en annan åsikt här.

  • Tobbe

   16 mars, 2019 at 10:21

   Mogge jag tar inte i den här diskutionen igen du får tycka det om du vill. Jag tycker han drar ner hela laget med sin dåliga attityd och nonchalans. Han är alldeles för egenkär, United har haft en massa sånna spelare med rutin osv som du skriver. Zlatan är absolut inte unik, Rooney, giggs, Scholes m.fl som varit i United 10-20 år.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Buhu Dortmund om Sanchos framtidLingard är endast i United pga egen produkt. Han förtjänar inte sin lön eller plats i laget. En bra arbetande…Maj 27, 01:11
 • Kommentar från: Buhu Rojo: Jag vill stanna i UnitedHoppa in med donbarna? Det är det enda killen kan göra! Livsfarlig att ha på planen och alltid risk att…Maj 27, 01:08
 • Kommentar från: Fricken89 De Ligt om framtidenOkej. Jag svarade Farzad på en tidigare artikel och som jag inte har en aning om varför den måste godkännas?Maj 27, 01:01
 • Kommentar från: Jensan De Ligt om framtidenMin copycat verkar ha lättare ser jagMaj 27, 00:59
 • Kommentar från: Ruben De Ligt om framtidenNope.Maj 27, 00:58

FLER Nyheter