Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Rykten: Solskjaer vill ha fyra spelare

Enligt Metro så har Ole Gunnar Solskjaer informerat styrelsen om vilka positioner han anser behöver förstärkning…

Solskjaer är ännu inte bekräftat som ny permanent manager för United, men sannolikt är det bara en tidsfråga innan han officiellt får jobbet. Enligt Metro så har norrmannen redan hållit ett informellt möte med klubbledningen angående sommarens transferfönster och tidningen hävdar att han vill förstärka med en högerback, en vänsterback, en höger-winger och en offensiv mittfältare – även om just den offensiva mittfältspositionen har god täckning i dagsläget.

Tävling – Svara på tre Unitedfrågor för chansen att vinna Viaplay-abonnemang. Mer info HÄR

Valencia förväntas lämna klubben i sommar och en ersättare kan komma att behöva, även om man har Dalot och Young på positionen. På vänstbacken tar Luke Shaw det största ansvaret, även om Young kan operera även där. Högerflanken har varit en position där United länge behövt stärka upp med större kvalité och man länkas just nu intensivt med Dortmunds supertalang Jadon Sancho.

Enligt rapporten är United redo att ge Solskjaer en budget på £200 miljoner för att handla för i sommar.

Vilka spelare vi ni se United värva i sommar?

 

Källa: Metro

22 Kommentarer

 1. Böje

  13 mars, 2019 at 13:49

  Det tråkiga är att 200 miljoner inte räcker till mycket i dagens läge. Ska du värva en bra högerback tex Arnold, Kimmich, Carvajal osv så går det på minst 70 miljoner, och Sancho kommer kosta 100m minst. Är TFM verkligen så himla dålig alltså, att han inte ens är värd en chans? En dålig säsong i år men tidigare har han varit kanon.

  Coutinho i all ära men han är högerfotad och skulle konkurrera på samma plats som Pogba, dvs pengar i sjön. Jag hade hoppats på Lemar men Atlético plockade honom tyvärr.

  • G. Best

   13 mars, 2019 at 14:44

   Lär vara spelare som lämnar med så det blir mer än 200 att spendera.

  • Felix

   13 mars, 2019 at 14:53

   Fosu-Mensah har, såvitt jag hört, varit rätt dålig i Fulham (under Jokanovic, när han fick speltid i början av säsongen). Ranieri gav honom chansen i två matcher (totalt 62 minuter) och han var utanför truppen i övriga matcher. Under Parker har han fortfarande inte varit med i truppen. Visserligen gjorde han det okej i Palace förra säsongen, men det är inget styrketecken att inte ens ta plats i truppen i Fulham.

   • Böje

    13 mars, 2019 at 15:51

    Sant Felix, men det kan ju ha med andra saker att göra också. Det kan ju vara något personligt mellan honom och någon uppsatt typ eller liknande och vi minns alla hur sjukt bra han var under LvG.

    Darmian lämnar, Valencia lämnar, ev Jones/Bailly, kanske Pereira. Inga försäljningar som kommer ge massa stålar, så mycket mer än 200 lär det inte bli.

    • Stoffe

     13 mars, 2019 at 19:44

     Börje, Jones kommer inte lämna. Han har precis förlängt. Pereira kommer gå gratis, tror inte han får nytt kontrakt tror jag. Valencia har ju mer eller mindre sagt rakt ut att detta e sista säsongen, Darnian har velat gå länge men accepterat att United inte varit nöjda med vad som erbjudits, Bailly känns lite 50/50, resten av säsongen kan va avgörande för hans del. Snackas ju om att sanchez ska lånas ut, även in jag helst ser att dom säljer han, kanske dessutom till reapris men isåfall utan något procentuellt löneavtal där dom fortfarande står för en del av lönen, de skulle spara jävligt mycket på lönebudgeten. Tyvärr örnarna här affärer ganska vanliga med just den procenten. Spelare som gjort sina bästa år, extremt hög lön och inte önskade i sina lag, och dessutom med höga löner dom avsolut inre vill förlora, och ek ny klubb inte vill/kan erbjuda. Då får den klubb som vill ha bort honom kompromissa, vilket är surt för en sån dyr flopp han ändå varit. Mata verkar de också som att han inte får nytt kontrakt heller. Herrera tror hag kommer få förlängt. Har sagt stt han väntar in i de sista på United, visar rätt attityd och hjärta. Han får nytt kontakt. Sen kan de Komma något bud man inte räknat med så man vet aldrig. Men de känns som de kommer städas lite i truppen. Börja om på en ny säsong. Med OGS med från start och rensa lite i truppen och starta on lite med en bättre känsla i trupp och förberedelser än på många år 🙂

     • Stoffe

      13 mars, 2019 at 19:46

      Herregud vad autocorrect failade.. gör ont i ögonen att läsa alla konstiga ord och stavfel 😂

     • Tachada

      14 mars, 2019 at 09:13

      Ryktas om att United har aktiverat en klausul hos pereira som förlänger hans kontrakt med 1 år

  • Xinpei

   13 mars, 2019 at 19:43

   Om man fixerar sig vid världsspelare ja.. men du glömmer att man redan har en vänsterback i Shaw som har framtiden fortfarande framför sig och gör det enormt bra. På högerbacken har man Dalot.

   • Böje

    13 mars, 2019 at 20:49

    Xinpei: nej, det är inte bara världsspelare som kostar så mycket. Vet du hur mycket Barcelona betalar för de Jong? Vet du hur mycket de Ligt kommer kosta? Vet du hur mycket Laporte kostade? Vet du vad Sancho kostar? Kan rabbla fyrtio namn till som inte är världsspelare men väldigt lovande som kostar minst 50m styck. Troligen ännu mer. Shaw värvades innan kaoset började och Dalot ser ut som ett fynd, inte lika hypad som de andra.

 2. Pink

  13 mars, 2019 at 14:14

  Måste köpa en högermitt och en mittback!!
  Även en ersättare till Matic som börjar bli till åren nu.

  Ole är grym, inget snack, men jag hoppas han har det som krävs för att se vad som saknas.. Och gå efter RÄTT spelare.

  • Fyfaan

   13 mars, 2019 at 14:56

   Håller med. Förutom högerytter tycker jag ny defensiv mitt är prio.. Sen högerbekk

  • Tacos

   13 mars, 2019 at 15:47

   Svaret på den nya defensiva mitten är McTominay. Sä länge han finns kvar lär inte en ny sådan köpas.

  • Xinpei

   13 mars, 2019 at 19:44

   Börjar bli till åren? 30 år är inte ”till åren”. Framförallt inte i dagens fotboll. Såg ni t.ex. vad ”Till åren” Ronaldo gjorde med Juventus? Tacos McTominay är INTE svaret på problemen. Han är inte spelskicklig nog eller snabb nog. Han är helt okej defensivt men har inte spelsinnet för att driva ett mittfältet framåt.

   • Hille

    15 mars, 2019 at 00:53

    Xinpei! Vad det gäller McTominay så är det inte direkt min favvospelare heller, men om vi nu ska jämföra honom med Matic som de andra ovan gör så är ju inte Matic heller världens snabbaste och inte heller någon som driver spelet framåt. Det förväntar man sig inte heller från den positionen. Det finns andra som ska göra det…

 3. Carlserung

  13 mars, 2019 at 18:27

  Jag vill ha in Koulibaly, Sancho, Alex Telles och en HB

  Ut med Rojo, Darmian, Jones, Valencia

  Jag vill bli av med Sanchez men vem vill ha honom? Kina?

  • Xinpei

   13 mars, 2019 at 19:45

   Detta är dock inte FM 19.

   • Solskjaer

    13 mars, 2019 at 20:51

    Xinpei: Varför kommer du bara in här en gång i månaden och talar om hur fel alla har? Som att du själv är världens proffs? Delta i diskussionerna istället och försök inte skapa bråk hela tiden snälla…

    • Faran

     13 mars, 2019 at 23:43

     Till och med Solskjaer i united kan stava fel. Vad är problemet. Skärpta reglar behöves

 4. Mogge

  14 mars, 2019 at 08:28

  Är Solskjaer klar?

  • Jensan

   14 mars, 2019 at 14:29

   Bra fråga!
   Är det nån som vet om OGS är helt klar som vår manager även efter sommaren?

   • Albo

    14 mars, 2019 at 15:31

    Det är troligen klart internt men de vill nog inte kommunicera det utåt mitt under brinnande säsong, sådant kan bli ett onödigt störningsmoment.

 5. Lord

  15 mars, 2019 at 01:40

  Hade köpt tbx Zaha,sen kmr TFM tbx så lungt där. Köpt in Def-mitt samt en riktigt General där back. Samt nån lovande backup till shaw. Greenwood borde få fler chanser nästa säsong med.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Buhu Dortmund om Sanchos framtidLingard är endast i United pga egen produkt. Han förtjänar inte sin lön eller plats i laget. En bra arbetande…Maj 27, 01:11
 • Kommentar från: Buhu Rojo: Jag vill stanna i UnitedHoppa in med donbarna? Det är det enda killen kan göra! Livsfarlig att ha på planen och alltid risk att…Maj 27, 01:08
 • Kommentar från: Fricken89 De Ligt om framtidenOkej. Jag svarade Farzad på en tidigare artikel och som jag inte har en aning om varför den måste godkännas?Maj 27, 01:01
 • Kommentar från: Jensan De Ligt om framtidenMin copycat verkar ha lättare ser jagMaj 27, 00:59
 • Kommentar från: Ruben De Ligt om framtidenNope.Maj 27, 00:58

FLER Nyheter