Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Solskjaer förväntar sig ketchupeffekt

Ole Gunnar Solskjaer tror att det lossnar ordentligt för Alexis Sanchez om han bara får in ett mål…

Alexis tycks inte få till det i Manchester United och medgav själv i en intervju med BBC i helgen att han är oroad över formen, men Solskjaer tror fortfarande på chilenaren och förväntar sig en ketchupeffekt – när målet kommer så lossnar det.

”Jag tycker att han är en väldigt bra spelare. Han är väldigt talangfull men såklart finns det bara så många saker man kan sitta ned och prata om och justera. Ni såg i matchen mot Fulham – när han får chansen så är han så vass med och runt bollen i hur han vinner den och med sin energi. Om han bara kunde få det där målet så är jag säker på att det skulle släppa lös lite självförtroende. Det är det som är grejen när man går igenom perioder och inte når sin standard. Vi vet att det finns en väldigt bra spelare där. Det är som en flaska ketchup – när det väl kommer så kommer det mängder.”

Annons – Den där ketchupen kanske lossnar i kväll mot Chelsea? Vad tror ni om hattrick för Alexis…? Hos Snabbare får ni 101 ggr pengarna (!, ja ni läste rätt) på att det sker. Fler odds HÄR.

 ”Han kan fortfarande spela i många många år. Nu har han varit här i ett år. Jag har varit här två månader med honom och han har varit skadad en del av tiden, så det är orättvist att förvänta sig att han ska vara på topp direkt. Jag är säker på att vi får se hans bästa sida innan slutet av säsongen.”

 

Källa: Sky Sports

 

1 Kommentar

 1. Fricken89

  18 februari, 2019 at 11:28

  Tror inte det räcker för honom att bara göra mål för att prestera bättre. Han gjorde ju ett fint mål mot Arsenal i senaste FA-cup omgången, men det har inte gjort någon skillnad för honom prestationsmässigt efter det.
  I en video-intervju med Sanchez och Herrera på BBC igår, så pratade han så fint om hans passion för att spela fotboll, det vore minst sagt på tiden om han visade det på planen nu också. Startar han idag, så hoppas jag han tar chansen och låter sina senaste ord spegla av sig på planen så han kan bevisa varför för oss alla varför han kom till oss.
  Vet inte heller vad det är han begär för att kunna finna sig själv igen, Ole låter honom ju spela med frihet och ändå går det inte bra för honom, det är ett mysterium.
  Herrera sa under en annan intervju att alla lagkamrater gör vad de kan för att stötta honom, det är ju bra iaf. Då kanske det lossnar tillslut. Men att enbart göra mål, tror jag inte ändrar något prestationsmässigt.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Buhu Dortmund om Sanchos framtidLingard är endast i United pga egen produkt. Han förtjänar inte sin lön eller plats i laget. En bra arbetande…Maj 27, 01:11
 • Kommentar från: Buhu Rojo: Jag vill stanna i UnitedHoppa in med donbarna? Det är det enda killen kan göra! Livsfarlig att ha på planen och alltid risk att…Maj 27, 01:08
 • Kommentar från: Fricken89 De Ligt om framtidenOkej. Jag svarade Farzad på en tidigare artikel och som jag inte har en aning om varför den måste godkännas?Maj 27, 01:01
 • Kommentar från: Jensan De Ligt om framtidenMin copycat verkar ha lättare ser jagMaj 27, 00:59
 • Kommentar från: Ruben De Ligt om framtidenNope.Maj 27, 00:58

FLER Nyheter