Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Giggs: Han borde få jobbet

Ryan Giggs säger sitt om vem som borde få anställningen som nästa manager i Manchester United…

Solskjaer har tio segrar, ett kryss och en förlust på sina 12 första matcher som manager för United. Hans kontrakt går ut i maj och det är ännu oklart om klubben kommer välja att ge honom jobbet som permanent manager eller försöka få in tex Pochettino. Ryan Giggs anser dock att Solskjaer är rätt man för jobbet och att han borde få anställningen permanent.

”Jag tycker att Solskjaer ska få jobbet permanent. Vi har strulat omkring alldeles för länge nu. När man har någon som känner klubben, som är taktiskt skarp, som klart och tydligt har med sig styrelsen och fansen så får man mycket momentum. Det kommer komma gropar på vägen, men många fans föreställer sig vad han kunde göra med de pengar som spenderats de senaste åren. Ole har gjort ett fantastiskt jobb. Jag har ju varit i kontakt med honom och han har gett spelare frihet och även gjort det väldigt bra taktiskt. Självförtroendet är enormt. Han har fått dem att le igen.”

NyhetVeckans United på Snabbare – läs mer HÄR.

”Jag skulle inte brådska det för man vill inte störa den rådande situationen. Planering är viktigare än att göra tillkännagivandet. Titta på Pep Guardiola. Han fick in spelare i Manchester City året innan han tog över. Så om det nu blir Ole – håll det då inom klubben och börja planera. Vårt problem över de senaste åren har alltid varit att vi försökt komma ikapp. Vi borde identifiera de två eller tre spelarna som vi behöver om vi ska vinna Premier League och Champions League.”

 

Källa: Guardian

6 Kommentarer

 1. Mogge

  18 februari, 2019 at 11:35

  Jag är kluven. Kan säkert vara bra. OGS kan ju
  klubben och säger rätt saker mm. Men jag vet för lite om hans taktiska kunskaper.

  • Alex

   18 februari, 2019 at 11:49

   Han har ju ganska bra hjälp kring det vid sidan om, phelan etc 🙂 Tror nog det kan gå bra, ju mer tiden går, desto bättre taktiska kunskaper. Han har ju United i sitt blod, så tror bara på en positivt ökande kurva!

 2. Fyfaan

  18 februari, 2019 at 16:58

  Vi såg mot psg, han håller inte mot bättre lag. OGS OUT

  • Tobbe

   18 februari, 2019 at 17:11

   Jodå bara vänta tills nästa år.

  • 7hampus

   19 februari, 2019 at 08:02

   Alltså driver du eller? Bortskämda jävel. Vem ska du ta in då? Jesus eller? Han har varit tränare för United i 12 matcher. Ställs mot PSG och förlorar matchen, sånt händer. Sa du så varje gång SAF förlorade en match också eller? Pochettino har blivet ganska överkörd i cl genom åren också.

  • Richard

   21 februari, 2019 at 07:26

   12 år 👋👋.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Buhu Dortmund om Sanchos framtidLingard är endast i United pga egen produkt. Han förtjänar inte sin lön eller plats i laget. En bra arbetande…Maj 27, 01:11
 • Kommentar från: Buhu Rojo: Jag vill stanna i UnitedHoppa in med donbarna? Det är det enda killen kan göra! Livsfarlig att ha på planen och alltid risk att…Maj 27, 01:08
 • Kommentar från: Fricken89 De Ligt om framtidenOkej. Jag svarade Farzad på en tidigare artikel och som jag inte har en aning om varför den måste godkännas?Maj 27, 01:01
 • Kommentar från: Jensan De Ligt om framtidenMin copycat verkar ha lättare ser jagMaj 27, 00:59
 • Kommentar från: Ruben De Ligt om framtidenNope.Maj 27, 00:58

FLER Nyheter