Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Alexis: Jag är oroad över formen

Alexis Sanchez medger att han är oroad över den personliga formen i Manchester United…

Alexis har inte lyckats bra i United sedan han kom från Arsenal i januarifönstret 2018 och inte ens managerbytet fick honom att hitta formen – som så många andra spelare nu gjort under Solksjaer. I en intervju med BBC medger Alexis själv att han är oroad över formen.

”Jag tror att en spelare som jag måste visa det nu med detsamma. Det finns ingen tid att förlora. Det oroar mig. Jag tror på mig själv för det är game over för en spelare som inte längre tror på sin förmåga. Och jag är hård mot mig själv också. Jag vill spela. Jag vill ta mig an försvarare. Jag är van vid att spela och nu har jag varit tvungen att anpassa mig efter att spela 20 minuter och att träna hemma för att vara bra fysiskt. Jag måste göra det på egen hand och jag måste vara professionell.”

Annons – I Martial och Lingards frånvaro så har Alexis goda chanser att starta i morgon mot Chelsea. Snabbare ger oddset 9 ggr pengarna på att han blir första målskytt. Kolla in fler odds HÄR. 

”Han (Solskjaer) har inte pratat så mycket med mig om vad jag måste göra ute på planen, men jag är en erfaren spelare och jag tror jag vet vad jag måste göra och vad jag inte borde göra. Jag är en spelare som tappar gnistan om jag inte är i kontakt med bollen och ibland vill jag spela varenda match. Jag går in och ut ur laget och jag är van vid att spela. Det är ingen ursäkt, för om jag får tio eller 20 minuter så måste jag prestera – det är därför jag är här. För att göra skillnad. Jag hade velat ha tillfört mer glädje till klubben. Ja det oroar mig för jag tror på min egen förmåga som spelare och jag hade velat visa det.”

 

Källa: BBC

6 Kommentarer

 1. Olje

  17 februari, 2019 at 17:23

  Han har ju fått spela från start i en del matcher under Ole o varit sämst på plan så det e bara bullshit. Han är slut för PL spel! Sälj till Italien eller Spanien där platsar alla föredettingar..!

  • Jensan

   17 februari, 2019 at 19:49

   Spelade inte han just i Italienska ligan och i spanska ligan innan han hamnade i Arsenal?

   • Olje

    17 februari, 2019 at 20:00

    Jo men det var när han var ung och lovande, sen när han var på toppen av sin karriär var han i England. Så kan han gå tillbaka till botten ligorna igen när han är slut som spelare för där är ändå inget motstånd så det passar honom.

    • Jensan

     18 februari, 2019 at 06:58

     Om jag inte minns helt fel så ersatte Sanchez en viss Ronaldinho i Barcelona.
     Så visst var han lovande en gång i tiden…
     Sen kom han till Arsenal och var klart godkänd.
     Personligen så tror jag att pengarna är för stora och när en spelare väl börjar tjäna dessa pengar, börjar det gå utför. Undantag finns det förstås alltid, såna som Messi, Ronaldo, Zlatan mfl.
     Så jag tror inte att Sanchez aldrig kommer tillbaka till den nivå han en gång i tiden var.
     Sälja honom blir en omöjlighet. Han kommer aldrig acceptera att gå ner i lön så länge han kan ”få” runt 4 Mkr i veckan från oss. Och när hans kontrakt har gått ut, kan han flyga hem till Santiago och räkna pengar resten av livet.

 2. Mogge

  17 februari, 2019 at 17:30

  Oroad över formen. Vilken form?

  • pink

   18 februari, 2019 at 08:49

   Rund är också en form, säger farsan.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Buhu Dortmund om Sanchos framtidLingard är endast i United pga egen produkt. Han förtjänar inte sin lön eller plats i laget. En bra arbetande…Maj 27, 01:11
 • Kommentar från: Buhu Rojo: Jag vill stanna i UnitedHoppa in med donbarna? Det är det enda killen kan göra! Livsfarlig att ha på planen och alltid risk att…Maj 27, 01:08
 • Kommentar från: Fricken89 De Ligt om framtidenOkej. Jag svarade Farzad på en tidigare artikel och som jag inte har en aning om varför den måste godkännas?Maj 27, 01:01
 • Kommentar från: Jensan De Ligt om framtidenMin copycat verkar ha lättare ser jagMaj 27, 00:59
 • Kommentar från: Ruben De Ligt om framtidenNope.Maj 27, 00:58

FLER Nyheter