Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Solskjaer: En annan nivå

Ole Gunnar Solskjaer reflekterar över matchen och den kommande mardrömsreturen i Paris…

Segermaskinen Manchester United fick i går problem i maskineriet då ett skadedrabbat, men ändå allt för stark PSG gästade Old Trafford och vann med 2-0. Solskjaer medgav efter matchen att PSG var en nivå upp från vad man tidigare ställts emot, men säger att United måste eftersträva den nivån och han anser inte att returen är död.

”I dag var vi inte på den nivån. Det här var en nivå upp från vad vi spelat mot. Vi har haft en fantastisk svit, vi kom till matchen i väldigt bra form men det här var ju såklart ett stort steg upp. Det finns en anledning till att de är en av favoriterna att vinna Champions League. Det är den nivån vi måste sikta på för den här klubben också.

Annons – United får ta nya tag mot Chelsea i FA Cupen. Just nu ger Snabbare hela 3.35 för Unitedseger! Ingen krånglig registrering. Snabbt inlogg via Bank ID

”I den här klubben reser man sig. Man måste resa sig. Vi är i en svår turnering vem vi än möter, men v har även ligan och FA Cupen mot Chelsea. Det finns så många matcher att spela. När vi åker till Paris kommer vi ge det ett försök. Såklart är det svårt – ett högt berg att bestiga, men inte omöjligt. Tar vi oss till halvtid och leder med 1-0 – det är vad vi måste försöka göra.”

”Vi vet att vi måste göra två mål och inte släppa in, men det har vi gjort förr i den här klubben. Vi har vänt på saker. PSG är ju såklart ett väldigt bra lag med kvalité från målvakt till anfall, men vi måste resa dit och tro på att vi kan. Vi måste resa dit och försöka och vi måste lära oss av idag. Vi måste titta tillbaka på den här matchen och se vad som gick fel. Vi släppte in mål på fast situation och på kontring – och vi borde inte släppa in sådana mål.”

 

Källa: Manutd.com, Sky Sports

3 Kommentarer

 1. Kjellb

  13 februari, 2019 at 23:18

  Omöjligt utan pogba tyvärr oavsett insatsen generellt på pogba senast…

 2. martin

  13 februari, 2019 at 23:37

  Man får inte glömma att vi faktiskt slog Liverpool med 2-1 förra våren. Ledde med 2-0 tills Baily gjorde självmål. Liverpool som den våren gick till champions league final och som i höstas slog psg med 3-2. Allt kan hända i fotboll. I matchen mot Liverpool förra våren saknade vi dessutom Pogba, men spelade med McTominay på mitten med bra resultat. Så jag kan ändå se ett litet ljus i tunneln 🙂 Allt kan hända. Ingenting är omöjligt.

 3. Charlie

  14 februari, 2019 at 08:13

  Jag tror inte riktigt på att det är kört, PSG kommer nog vara lite för avslappnade hoppas jag och gör vi första målet kan allt hända

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/4 21.00
Manchester United - Manchester City
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter