Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Matchrapporter

Manchester United vs Paris Saint-Germain

Tunga skadeavbräck förstörde kvällen för United…

United XI: De Gea – Young (c), Bailly, Lindelöf, Shaw – Herrera, Matic, Pogba – Lingard, Rashford, Martial

United bänk: Romero, Dalot, Jones, Fred, Mata, Sanchez, Lukaku

PSG XI: Buffon – Kehrer, Silva (c), Kimpembe, Bernat – Verratti, Marquinhos – Alves, Draxler, di Maria – Mbappé

PSG bänk: Areola, Kurzawa, Dagba, Paredes, Nkunku, Choupo-Moting, Diaby

Domare: Daniele Orsato

VAR-domare: Massimilliano Irrati

Inför: Från Fulham-matchen så gjorde Solskjaer fem ändringar: Young, Bailly, Lindelöf, Lingard och Rashford kom in för Dalot, Smalling, Jones, Mata och Lukaku. Tuchel å sin sida gjorde sex ändringar från lagets senaste match mot Bordeaux. Cavani och Meunier anslöt sig till Neymar på skadelistan, och ersattes av Mbappé och Kehrer. N’Soki, Choupo-Moting, Nkunku och Diaby var de övriga som fick göra plats, för Marquinhos, di Maria, Bernat och Draxler.

Första: Bortalaget, för dagen i helvitt, tog hand om avsparken på Old Trafford. I 6e minuten så skickade di Maria iväg ett skruvat skott från strax utanför straffområdet, men han skruvade den utanför bortre. Två minuter senare försökte sig Rashford på en fräckis då han drog ett skott från urdålig vinkel som tvingade Buffon boxa bollen till hörna vid stolpen. Kimpembe fick matchens första gula i 11e minuten då han kom in sent mot Rashford. Domaren visade redan där at than lagt en löjligt låg ribba Pogba tog sig förbi på kanten i 16e minuten och bröt in längs kortlinjen. Hans inspel plockades dock, med vissa besvär, av Buffon framför fötterna på Lingard. Alves blev liggande i 19e minuten efter att ha fått Matics armbåge i nacken – Matic klarade sig dock utan kort. Strax därpå fick Draxler gult för att ha sparkat ner Herrera. I 24e minuten kontrade United, men efter att Rashford väggat fram Lingard så stod denne för en usel passning som gick bakom Martial och försvann ut till inkast. I 25e förtjänade Verratti att åka på ett baklängesmål när han dribblade utanför eget straffområde och blev av med bollen till Rashford, men han lyckades spela över nog för att domaren skulle rädda hans skinn, så PSG fick frispark. Pogba åkte på gult i 26e då han fällde Verratti. Två minuter senare kom PSG nära Draxler spelade fram Mbappé som hann före De Gea på bollen och avslutade, men han hade kommit lite snett och bollen gick utanför. Young fick syna ostskivan i 30e minuten när han sprang ner Mbappé. Inom loppet av någon minut sen så var det två situationer: först så blockerades Shaw av Kimpembe, och sen stod Pogba för en rätt riskabel satsning mot Alves, men domaren valde att göra ingenting båda gångerna. I 34e minuten fick Bernat gult för att ha sparkat ner Young. di Maria lyckades runda De Gea i 37e, men hans skott var svagt och målvakten hann tillbaka att rädda, vilket i slutändan inte spelade någon roll då linjedomarens flagga åkte upp. I 38e så blev Martial sittande med någon skadekänning, till synes ljumsken eller låret. Efter lite behanling så försökte han dock fortsätta. Young utmanade ödet med råge i 40e minuten då han rätt rejält tacklade di Maria av planen och rakt in i en funktionär/ett stålstängsel. di Maria blev liggande med ont, men Young slapp undan utan ett andra gult då domaren ganska tydligt bevisade att även om han älskar att dra upp det gula kortet så vågar han verkligen inte göra något som tvingar honom dra upp ett rött. På tilläggstid i första så blev Lingard sittande, tydligen så gjorde han illa knät när han slog en passning. Lingard tvingades kasta in handduken ett par minuter senare, och ersattes av Sanchez. Strax därpå blåste domare Orsato av för pausvila, efter en rätt chansfattig första halvlek där det snarare var hans egen insats som hamnade i fokus. Matchbilden hade ändå varit tämligen böljande och underhållande.

Andra: Till andra halvlek så kastade även Martial in handduken, och ersattes av Mata. I 47e minuten så tog först och Lindelöf och knuffade omkull Mbappé utan reaktion, och sen drog Kimpembe ner Rashford, också utan reaktion. Minuten därpå fick Lindelöf gult för att ha dragit i Mbappé. Just Mbappé kom nära att ge PSG ledningen i 52a minuten med en nick på ett kort inlägg, men De Gea räddade bra nere vid stolpen. Hörnan som följde skruvades in framför mål av di Maria och en sopren Kimpembe (Matic som släppte/tappade honom) kunde enkelt sätta foten till och skicka upp 0-1 i nättaket över De Gea. Redan i 56e kom PSG nära igen då Alves fyrade av ett skott efter ett misslyckat boxningsförsök av De Gea, men den styrdes till hörna av Pogbas fot. Herrera skickade en halvvolley tätt utanför i 59e. 0-2 kom då di Maria drog förbi Young och skickade ett inspel som Bailly inte nådde, och Mbappé hade dragit sig loss från Lindelöf och kunde enkelt vinkla in bollen förbi De Gea i 61a minuten. Minuten därpå åkte Alves för gult då han fällde Pogba, och strax därefter så fick De Gea göra en fin enhandsräddning när Mbappé sprang sig fri och försökte lobba förbi honom. I 65e minuten spelade Draxler fram Bernat som avlossade ett hårt skott vilket De Gea parerade upp över ribban. I 75e minuten tvingades Verratti kliva av med nån skadekänning och ersattes av Paredes. Efter andra målet så slog PSG av på takten och United fick bollen, utan att göra något med den. I 81a minuten klev di Maria av för Dagba. Rashford klev i 84e av för Lukaku. I 90e minuten så stämplade Pogba Alves över knät och fick sitt andra gula och blev utvisad. Därmed avstängd i returen. I 92a så tacklade Shaw ner Alves bakifrån och fick gult kort. När domare Orsato blåste av för full tid så stod PSG som klara vinnare med 0-2, och resultatet kombinerat med en avstängning på Pogba gjorde att returen kändes rätt död. Detta var första gången någonsin som United förlorat med två måls marginal i en hemmamatch i Europaspelet.

Betygsskala: 7: Cantonaklass, 6: Världsklass, 5: Mycket bra, 4: Bra, 3: Godkänd, 2: Inte godkänd, 1: Falcao-klass, ∞: Dags att gå i pension.

De Gea: 3 – Stod för ett par bra räddningar, men borde helt klart ha gjort det bättre vid PSGs första mål. Visade upp sina svagheter i luftspelet.

Young: 2 – Hade problem defensivt, dock främst i andra, då han lämnades i stort sett ensam på högerkanten. Jobbade hårt, ska väl sägas iallafall. Hade tur som inte blev utvisad, och inläggen var inget vidare. Viljan kan inte ifrågasättas, men han har inte kvaliteten att starta mot PSG.

Bailly: 3 – Märktes knappt alls och såg solid ut. Något tveksamt agerande vid andra målet där han oförklarligt saktade ner och sen inte hann bryta di Marias passning.

Lindelöf: 3 – Stabil insats och gjorde inga misstag. Hade några gånger småsvårt att hänga med när Mbappé la in överväxeln.

Shaw: 3 – Han var okej defensivt, men väldigt passivt framåt och dålig i inläggsspelet.

Herrera: 3 – Bäst i United med en stark arbetsinsats, men började tappa i andra halvlek när ytorna blev för stora och laget sjönk för lågt.
Matic:
3 – Stod för en solid mittfältsinsats med en del bra defensiva aktioner och skapligt passningsspel, men var också den som släppte Kimbembe ut på grönbete vid första målet.

Pogba: 2 – Hade en tung match där han blev frustrerad och bortmarkerad av PSG, Marquinhos flåsade honom i nacken hela matchen. Blev olyckligt utvisad i slutet och missar returen.

Lingard: 2 – Var inte särskilt bra den halvlek han spelade, vilket belystes bl.a. av hans usla pass till Martial vid en bra kontring. Men när hans löpningar och rörelse försvann så dog offensiven.

Rashford: 3 – Jobbade hårt i en otacksam roll längst fram, som bara blev värre efter skadorna. Borde ha fått Kimpembe utvisad, men domaren vågade inte.

Martial: 2 – Svag insats, kom aldrig in i matchen innan han tvingades kliva av i paus.

Sanchez: 1 – Såg precis lika snabb och vass ut som Mata gjorde på andra kanten. Det vill säga inte alls. Fullständigt anonym långa stunder, och hade inte snabbhet nog att uträtta någonting som ytter.

Mata: 1 – Han är slut på den här nivån och visade det med ett fullständigt menlöst inhopp. Erbjöd ingenting framåt och ingenting bakåt. Passar helt klart inte in i hur Ole vill att United ska spela heller. Bristen på snabbhet gjorde att Bernat kunde pressa framåt mer och mer.

Lukaku: n/a – Spelade för kort tid för att betygsättas.

Solskjaer: 2 – Startelvan var okej. Men bytena? Han tvingades ta ut Lingard och Martial, vilket knappast var hans fel, men han satte in Mata och Sanchez och försökte fortsätta på samma sätt?

Summering: United stod för en okej insats i första halvlek, där man ändå spelade ganska jämnt med PSG, även om man hade svårt att komma någonstans pga Marquinhos effektiva bortmarkerande av Pogba. Detta höll dock inte till andra halvlek. När Lingard och Martial tvingades kliva av, och man satte in Sanchez och Mata och ändå försökte spela på samma sätt, så bröt allting ihop. Young hängdes ut på tork på högerkanten där Mata inte kunde hjälpa till. Båda kanterna pressades tillbaka eftersom PSGs ytterbackar vågade gå framåt mer när de insåg att ingen av Uniteds yttrar hade snabbheten att ta sig in på ytorna. Rashford raderades ut av Silva och Kimpembe (alldeles oavsett det faktum att Kimpembe borde blivit utvisad). Skadorna ändrade matchbilden radikalt, och problemen förstärktes av hur förändringarna gjordes (eller inte gjordes). När just Kimpembe fick göra 0-1 efter att Matic stått och sovit och De Gea inte vågat lämna sin linje så var det ridå. Spanjorens bristande luftspel var nära att innebara ett till baklängesmål precis efter. 0-2 kom efter den typ av halvsvaga försvarande man inte har råd med mot spelare som di Maria och Mbappé. Och så i slutet så fick domare Orsato, som spenderat större delen av matchen med att blåvägra att plocka upp ett till gult åt någon som redan hade ett (vilket var många eftersom han var oerhört frikostig med dessa) för sig att till slut dra upp ett andra gult till någon. Såklart var det till Pogba. Visserligen för en klumpig stämpling, men oerhört svagt med tanke på andra saker han släppt (exempelvis Kimpembes nerdragning av Rashford), och det gjorde att Uniteds chanser i returen sjönk en hel del.

I överlag så fanns det både positiva och negativa bitar att ta med sig från matchen, men det råder inga tvivel om att det kommer bli oerhört tufft i returen, särskilt om Lingard och Martial blir borta med sina skador. Mest av allt så belyste matchen hur lite djup United har på i princip alla positioner för det spel Ole vill spela.

En tung, men inte helt oväntad, förlust för United, och ingen vidare start på det tuffa schemat framöver. Nu väntar ett par dagars vila innan man på måndag åker för en FA-cup-match på Stamford Bridge.

30 Kommentarer

 1. Tacos

  13 februari, 2019 at 00:48

  Ser någon United åka och vända detta med 0-3 i Paris?

  • Ante

   13 februari, 2019 at 08:11

   Hahahaha. Kämpa.

  • Buhu

   13 februari, 2019 at 08:38

   Oleoleole du kan inget om fotboll

   • Solskjaer

    13 februari, 2019 at 17:22

    Förutom att han har räddat oss undan typ 200 förluster under de senaste sex åren? Men det kanske inte dög heller?

 2. Felix

  13 februari, 2019 at 01:01

  ”Äntligen ett erkännande att De Gea inte hanterar luftrummet och med en målvakt som gör det kommer United vinna pokaler igen.”

  Fast det där är larvigt. En målvakt som är bättre i luftrummet kommer vara sämre på linjen än De Gea, och det blir ganska mycket en +/-0 historia. Vi har nio andra positioner som behöver uppgraderas innan man börjar titta på De Gea – han är definitivt inte anledningen till att United inte vinner titlar, oavsett det faktum att han har svagheter i luftrummet.

 3. lopa

  13 februari, 2019 at 01:21

  Hahahaha börjar man klaga på De Gea då vetefan ifall man har någon som helst koll på United. Precis som Felix säger så ska man tog ta en titt på resterande i elvan innan man ens övervägar att titta på De Gea.

  Det var nog det dummaste jag läst på väldig väldigt länge…

  • GGMU7

   13 februari, 2019 at 06:36

   Troll

  • david

   13 februari, 2019 at 14:08

   Vilken oerhört dålig analys.

   Matic är ju 4 m efter sin spelare och ni väljer att gnälla på de gea?

   Andra situationen går han ut endast för att han inte litar på sina medspelare att de ska iaf försöka vara med i situationen och det blir helt fel.

 4. Sauron

  13 februari, 2019 at 05:38

  Av de 10 rikaste klubbarna så spelar 6 i England och rikast av alla brukar United räknas. Så nej vi lär inte behöva sälja de Gea för att vinna något. Liverpool tog Sig till final med karius o mignolet förra året. Att vårt lag ser ut som det gör beror stor del på att LvG och Mourinho köpte spelare för en helt annan typ av fotboll än Ole vill spela. Uniteds bästa tid ligger i framtiden, just nu klamrar vi oss fast vid vrakdelarna från tidigare managers o vi gör det trots allt helt ok.

 5. Scchhh

  13 februari, 2019 at 05:57

  Hur kan shaw få godkänt, totslt värdelös det var shaw som gav pogba rött och inte domaren. Shaws jävla pass var för löss som 30 andra passar han gjorde. Om intr medspelaren var 4 meter nära så kunde inte shaw göra ett ända rak pass.

 6. Roy

  13 februari, 2019 at 07:14

  Håller med Felix… när dubbelbytena blir av Martial/Lindgard ut och Mata/Alexis in,blir det svårt. Mata håller INTE,Alexis kommer tyvärr inte tillbaks till den nivå han en gång varit på….Men men ,första halvlek tycker jag vi står upp bra. Så här i efterhand skulle kanske Lukaku bytts in och Rashford ner på en kant… och haft kvar Mata på bänken hela matchen.Lätt att vara efterklok:)),bara att ta nya tag./GGMU.

 7. Daniel

  13 februari, 2019 at 07:16

  Otur med skador på Lingard och Martial de är mycket rörligare snabbare och i bättre form än Sanchez och Mata. Efter paus orkade vi eller kunde inte hålla uppe den höga pressen och Pogba fick flera man på sig direkt. Tyckte PSG hade mer ork och vilja medans United inte hade samma hunger eller så var de tagna av stundens allvar. De har gjort det bra sen Ole tog över men det här var det klart bästa laget de mött hitintills. Mbappe och Di Maria var outstanding.
  Och de hade oflyt med domsluten men tyvärr brukar det hända laget som är lite steget efter.
  Om United fått vara skadefria och vi haft tur med domsluten hade vi vunnit. Vi hade tyvärr för veka avbytare denna gång.

 8. Jepp

  13 februari, 2019 at 07:54

  Det här är precis det jag oroat mig för! Mot Tottenham var det likadant. Det var bara ren tur att vi lyckades vinna med 1-0. Tror inte att Ole och gänget har/hade en plan B! För övrigt så håller jag med om att bytet i halvlek var konstigt. Vi hade Dalot på bänken, varför inte flytta upp Young och sätta in honom. Young är iaf betydligt snabbare än Mata. I denna matchen hade vi behövt en target spelare, likt fellaini!

 9. Hahahah

  13 februari, 2019 at 08:06

  Virusen är ute. Dansa eller spela? Spela boll istället.

 10. Albo

  13 februari, 2019 at 08:29

  Vi har precis startat om efter Mou-katastrofen, dvs vårt projekt har bara pågått i två månader. PSGs projekt har pågått i 10 år, klart som fanken att de är favoriter. Vi gör en okej första halvlek men i och med bytena så tappar vi i andra.

  Jag hade satt Dalot som högerytter istället för Mata, endast av det skälet att han hade kunnat bibehålla presspelet likt Lingard på ett bättre sätt än Mata. Lite som i VM mot Tyskland när Janne bytte in Durmaz (kass) istället för Krafth på högermittfältet när vi skulle försvara ett bra reslutat, och sedan gick det som det gick.

  Man är inte särskilt taggad på returen men vafan, bollen är rund och konstigare grejer har hänt.

  GGMU

  • Böje

   13 februari, 2019 at 12:30

   Håller helt med dig Albo. Bra skrivet 👍🏽

 11. Mogge

  13 februari, 2019 at 08:37

  Här låter det som det är De Gea som är problemet med dagens United?

 12. Johnny Ljumske

  13 februari, 2019 at 08:38

  Orsato skitdoamre
  Sanchez skitspelare
  CL skitcup
  Skitresultat

  Truppen är i stort behov av renovering. Vår startelva är fullt funktionell, men det finns ingenting, absolut ingenting därbakom. Sanchez, Mata, Fred Perreira har inget att tillföra. Ett trist uppvaknande detta.

 13. Alex express

  13 februari, 2019 at 09:25

  Klasskillnad !
  Behövs en tämligen stor renovering av truppen, lägg pengarna på lovande talanger istället för på som exempel Alexis o Mata, dom två hoppas jag vi säljer kommande fönster.
  Herrera river o sliter men han räcker absolut inte till på denna nivå, hans passningar och framförallt dom avgörande passen sitter som oftast inte.

 14. Martin B

  13 februari, 2019 at 09:41

  Jag känner som många konstaterat redan att när Lingard och Martial lämnar planen så förändras matchen från öppen till fördel psg och resultatet blev där efter.
  Det blir svårt att vända detta men gör vi första målet borta så kan det bli spänning i Paris. Oavsett så har vi ett tufft spelschema framför oss nu och det är viktigare att fokusera på att komma till CL nästa säsong är att gå vidare nu. Laget är ”nytt” sedan Mou lämnade och det är klart att vi kan bli utslagna ur CL mot ett psg som spelat ihop sig under betydligt längre tid än united har med sin nya spelstil.
  Jag tycker det suger att förlora men jag tycker att det är viktigare med kommande ligamatcher än CL.

  Btw, att klaga på De Gea som det har gjorts ovan är galenskap. Alla spelare har något område där de kan förbättras och vilken målvakt skulle man byta ut De Gea mot? Finns inte en målvakt i värden jag hellre har mellan stolparna. Den dagen det finns en sådan målvakt så kan jag lova att även han har något område som går att anmärka på och det är därför de tränar var dag.

 15. lopa

  13 februari, 2019 at 10:17

  oleoleole: Jävlar i havet vad du skriver mycket strunt… Men såklart, måste det alltid vara minst en person som sticker ut lite extra mycket och söker alldeles för mycket uppmärksamhet genom att gå emot samtliga, och säga att De Gea måste säljas. När faktum är att vi förmodligen kan sälja 10 andra spelare före DDG, utan att tänka en extra gång dessutom.

  Fyfan vilken speciell människa du är..

 16. GGMUGGWP

  13 februari, 2019 at 11:34

  Vår bänk är alldeles för dålig. Ingen spelare som sitter där idag tillför något när dom hoppar in. Lukaku är sämst, Sanchez är sämst, Mata har sina dagar men dom kan vi inte vänta på, dessutom är han alldeles för klen o slö för att hänga med i dagens fotboll, han stannade upp i utvecklingen totalt när vi köpte honom. Lite trist men det är väldigt många spelare som måste bort. Pereira? LÅN/SÄLJ, Fred LÅN, Lukaku SÄLJ, Rojo//Jones/Smalling (2 av dessa bör säljas nu när dom är värda något), Sanchez?!?! Skänk bort eller SÄLJ fort som fan, Darmian bör säljas också, behåll YOUNG för ledarskap, hjärta o rutin, men bör ej startas så ofta. Sen vill jag bara nämna Shaw… asså Mourinho kanske hade rätt om honom? Han tillför i princip ingenting, han spelar fegt o försöker bara spela så safe som möjligt. När han värvades så var han så mycket bättre, vågade mer framåt och såg alltid ut som ett hot. Nu ser han bara ut som en utfyllnadsspelare.

  Kortfattat inför sommaren:
  UT:
  Rojo/Jones/Smalling
  Darmian
  Lukaku
  Sanchez
  Mata
  Fred (Lån eller försäljning)
  Pereira (Lån eller försäljning)

  IN:
  Ny vänsterback
  Ny högerback
  Ny mittback
  Ny defensiv mittfältare
  Ny offensiv mittfältare
  Ny högerytter
  Ny anfallare

  I princip det som krävs för att vi ska matcha lag som PSG. VI måste vara ärliga mot oss själva, det var klasskillnad på lagen och jag ser PSG som ett utav de sämre lagen i champions league trots trupp. Vi hade aldrig klarat oss mot de större mer rutinerade lagen. Tror på OLE, hoppas att han blir kvar och får fortsätta på sitt projekt! Det är inte hans fel att det blev som det blev, det är bara för mycket skillnad på lagen.

  • Johnny Ljumske

   13 februari, 2019 at 12:19

   Jepp, exakt så. Darmian & Rojo försvinner av sig själva till sommaren (utgående kontrakt?) Av mittbackarna du nämner skulle jag nog vilja behålla Smalling, även om jag generellt är rätt svag för Phil Jones. Pereira kommer det aldrig att bli ngt av, så sälj.

   Och som den obotlige romantiker jag är skulle det vara kul om ngn ungtupp kunde fylla upp på ngn av de vakanta positionerna, men har ingen som helst koll på återväxten. Chong har ju i alla fall festlig frisyr…

 17. Sam

  13 februari, 2019 at 12:06

  Matic, young måste bort ifrån klubben

 18. Johnny Ljumske

  13 februari, 2019 at 12:19

  Nej.

 19. Carlserung

  13 februari, 2019 at 13:20

  Första halvlek spelar vi bra periodvis men vi får inte det tunga trycket i presspelet och PSG spelar sig ur det retfullt enkelt samt att vi har alldeles för få avslut på mål. I andra blir det än tydligare att PSG är ett nummer för stort för United än så länge, jag skulle säga att United förlorar mittfältsmatchen rejält och då blir det väldigt svårt.
  Det var en fördel för PSG att ha spelare borta.
  Ingenting är klart men jag tror det är vore nyttigt om vi åker ut mot PSG och kan koncentrera oss på ligan, så får vi ta nya tag nästa säsong.

 20. Anton Strandberg

  13 februari, 2019 at 14:27

  Besvikelsen är enorm efter igår! Men jag tror på ett mirakel i Paris. Har tänkt på att dra dit och kolla matchen i United sektionen såklart. Finns det några bra sidor att beställa ifrån?

 21. Ante

  13 februari, 2019 at 14:30

  Alltså sluta gnäll på Shaw. Han är kung. Ni kan väl inte förvänta er att han ska flyga fram som en geting på vänsterkanten om hela laget är pressade? Amatörer.

 22. Sauron

  13 februari, 2019 at 15:41

  Surt att vi åker på första målet på det sättet. PSG är bra på mycket men målet de gör kunde vi lika gärna släppt in mot WBA eller Stoke. När de väl har 1-0 och Mpappe så är inte 2-0 långt borta. Missar nu Martial och Lingard matcherna mot Chelsea och liverpool så är det inte omöjligt att vi helt plötsligt har tre raka förluster och då är det helt andra vindar som blåser.

 23. Vidic

  13 februari, 2019 at 21:28

  Helt klart en plump i protokollet och ett stort antiklimax. Kändes dock i förväg som en match där United överskattades grovt.. Att vinna borta med 2 mål ska verkligen inte vara omöjligt för United en bra dag. Blir intressant att se hur laget ställs upp nu utan Pogba. Jag gissar på att Det blir ett helt annat spelsystem då Lingard nog får svårt att ta Pogbas position rakt av. Alternativt får man chansa med Fred som på pappret ska kunna stå för en liknande kreativitet. Sen tror jag att vi kan vara tvungna att försöka få igång Lukaku till den 6e mars även om jag ser Rashford som förstaval för tillfället. Hans tyngd känns extra viktigt framåt i en sådan match. Han måste dock återfå sitt självförtroende och bolltouch till dess om han ska göra skillnad.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 20/7 13.30
Manchester United - Inter
Tour 2019
Visas på MUTV, Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: lopa Longstaff om UnitedryktenaHaha: Förmodligen mer än dig - som låtsas ha sett Långben spela fotboll när faktum är att han knappt spelat…Jul 20, 11:51
 • Kommentar från: United4ever Longstaff om UnitedryktenaYes! Mer brittiska spelare och unga! Köp Longstaff för Max 300 mille..om några år vill alla klubbar ha honom…Jul 20, 09:46
 • Kommentar från: Scholes Sky Italia: Bud på SMSHåller med dig men klubben måste då hitta de nya strukturerna och det har man inte gjort.Jul 20, 08:43
 • Kommentar från: martin Longstaff om UnitedryktenaHaha, så bra skrivet Björn. Men Tobbe har en galen övertro till allt som är engelskt eller premier league. Allt…Jul 20, 04:35
 • Kommentar från: Jensen Sky Italia: Bud på SMSScholes, Man kan inte leva i det förgångna hur länge som helst. Det finns ju inget som säger…Jul 19, 23:07

FLER Matchrapporter