Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Neville: De bör avvakta

Gary Neville ger sin syn på hur Manchester United bör agera i Manchester-frågan…

Solskjaer fortsätter göra succé i Manchester United och är nu uppe i tio segrar och ett kryss på sina elva matcher sedan han tog över som interim-tränare, men nu går Manchester United in i en riktigt tuff period där PSG står först på tur i morgondagens CL-möte innan man tar sig an Chelsea i FA Cupen och Liverpool i ligan bl.a. Solskjaer har fortfarande bara kontrakt till slutet av säsongen och United länkas fortfarande med andra namn som kandidater till det permanenta managerjobbet, men Solskjaer stärker sina aktier till att få positionen för varje match som går. Gary Neville säger att det inte är något lätt beslut och anser själv att ledningen bör avvakta innan man bestämmer sig.

Annons – Martial såg glödhet ut i helgen mot Fulham. Kanske gör han mål i morgon igen mot PSG? Hos Snabbare får ni oddset 7 ggr pengarna på att han blir första målskytt i matchen

”Min personliga åsikt är att vänta till slutet av mars för jag tycker inte det finns någon egentlig anledning att skynda detta. Det beror inte på att Manchester United har en rad tuffa matcher framöver. Det handlar om att det är vettigt att reflektera efter en period på tre, fyra månader. Jag tror Ole Gunnar Solskjaer har en bra möjlighet att få jobbet.”

”Jag försöker se det ur en ägares perspektiv – om Manchester United fortsätter på samma sätt som de gör, spelar lika bra som de gör, om känslan fortsätter vara lika bra som den är, de tar en topp-fyra-plats så är risken att inte ge Solskjaer jobbet enorm. För nästa vinter skulle de då ha spenderat £30-40 miljoner på en ny coach och coachning-personal och om de då skulle hamna femma så skulle det bli ett jäkla liv eftersom folk skulle undra hur de inte kunde ge jobbet till killen som gjorde så bra ifrån sig.”

Källa: Sky Sports

2 Kommentarer

  1. martin

    11 februari, 2019 at 16:38

    Han har ju så rätt!

  2. Mogge

    11 februari, 2019 at 19:05

    Det är möjligt att PSG matcherna avgör OGS framtid.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter