Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

M.E.N: Tre potentiella elvor

Manchester Evening News listar tre potentiella startelvor till dagens match mellan Fulham och United…

Kl 13.30 i dag tar sig Manchester United an Fulham borta på Craven Cottage och kliver vid seger upp på fjärdeplats i tabellen. Man har skador på Valencia och Darmian och Rojo är antagligen inte spelklar, men i övrigt ska laget vara intakt. Frågan är om Solskjaer har veckans enormt viktiga match mot PSG i huvudet när han tar ut dagens elva..

Tre av journalisterna på Manchester Evening News har skapat vad de anser är den bästa elvan som kan ställas ut till dagens match. Vilken föredrar ni?

1.

Aktuellt odds hos Snabbare till dagens match – Fulham: 5.00     Oavgjort: 4.00     United: 1,68

2.

Aktuellt odds hos Snabbare till dagens match – Fulham: 5.00     Oavgjort: 4.00     United: 1,68

3.

6 Kommentarer

 1. DJ-Uret

  9 februari, 2019 at 11:17

  Tråkigt om det är sant att man väljer att vila spelare för att istället satsa på CL, tycker nästan man borde göra tvärtom och satsa fullt på ligan nu när det ser ut som det gör.

 2. Viktor

  9 februari, 2019 at 11:42

  Tror chansen är stor att mata får spela idag. Mittbacksparet tror jag förblir intakt från senast med tanke på att man vill spela ihop bailly och vnl. Tror även chansen är stor att dalot och eller fred får starta. Annars tror jag han kör på som vanligt, möjligtvis att rash vilas och lukaku tar över på topp

 3. Cantona

  9 februari, 2019 at 11:52

  Smalling och bailly spelar mittbackar!

 4. SkippaKortaHörnor

  9 februari, 2019 at 12:02

  Jag tror inte riktigt på varianter med 4 offensiva spelare framför Pogba. Dvs alt2 och 3. Oavsett om man möter Real Madrid, Fullham eller Trelleborg FF. Leder lätt till att man får Pogba att drälla med bollen framför eget straffområde. Brukar inte komma mycket gott från det. Mest elände. Pogba är en fantastisk spelare på andra planhalvan. När han får upp farten med sina älgkliv är det i princip alltid om inte mål så en riktigt bra målchans. Världsklass!!

 5. Fredrik

  9 februari, 2019 at 12:04

  Perfekt läge att starta med den tänkta elvan mot PSG och försöka stänga matchen mot Fulham. För att sedan göra tidiga byten och vila vissa nyckelspelare.

 6. GGMU7

  9 februari, 2019 at 12:23

  Det är ju perfekt match att rotera. Tycker det är dags att vissa spelare steppar upp och visar att dom kan tillföra något.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter